Haha, !




Här är älskling lilla mästerverk, men kan ni se det roliga med bilden ?


sjuk sjuk och ännu sjukare..

Jag håller på att smälla av, det är skit jobbigt att vara sjuk ju.. visst ingen sa till mig att det skulle vara lätt. Men såhär jobbigt trodde aldrig jag det skulle vara. näsan är igentäppt, halsen är irriterad och man hostar som aldrig förr, man blir överhettad av ingenting. Jag försökte sova en stund men då började grannarna under borra igen, precis som om dom hade mitt dagliga schema hängandes på kylskåpet -.-'..

Jaja.. det värsta är att jag har tid hos barnmorskan idag och det kan vara sista gången jag går dit.. vad ska jag göra ?  "/


Mage V.39 + 0d !



Godmorgon, underbart väder !

Godmorgon !

Jag sov inte så bra inatt.. Kan bero på två saker. Eller jag vet att det beror på två saker, mina hemska värkar och att jag är sjuk. -.-'  .. menmen, vad kan man göra mer än att vänta på att det ska vara över ?  Snart är man mamma, och förhoppningsvis frisk också. Klev upp kvart över fem imorse, då vaknade jag av en värk "/.

  


Väckte älskling för att förhöra honom i engelska en gång till och han satte alla hundratjugo glosor, vi räkna dom ! sen gick jag ut med mamma & hundarna, eller jag och mamma gick ut med hundarna kanske det heter haha !. Sen så åkte mamma och pappa iväg ett tag så nu sitter jag själv i vår lägenhet och har precis duschat & solat. såå mysigt !

Puss !


Morsdag, sjuk & pluggande

Halloj, jag ville bara säga godnatt..

Jag har haft en otroligt jobbig dag, jag var sjuk.. vart frisk och inatt vart jag sjuk igen så jag har bara suttit och skakat idag för sockerbrist och för att jag inte ätit något. Men pappa var snäll och köpte pizza på morsdag så det var mysigt.

Grattis mamma, på morsdag ! :)

Jag har även suttit och förhört sonny i engelska, det är helt sjukt, han har över 100glosor till imorgon.. jag skulle nog dö ifall jag hade det (a).
han är iallafall super duktig och sätter alla, så imponerande. jag hade aldrig ens orkat öppna boken om jag visste att hundra glosor vänta på mig !


Mysig dusch

Mysig dusch

Nu ska jag hoppa in i en mysig dusch och värma mig lite.
är lite sjuk så ska försöka ta hand om kroppen en liten stund.

 

Vi hörs senare, Puss


Mysig & Rolig Helg !

Hello allesammans,

Nu har vi precis kommit hem från en mysig och rolig helg hos Sonnys bror och hans flickvän Denise. Vi spela kort, käka pizza, kebab och kyckling.





Jag & Denise kollade på Eurovision medans tråkmånsarna spela fotbolls spel, sen spelade vi alla kort i timmar.
Här satt dom och uggla inne på Dannes rum :)



Vi hade skit kul, ville knappt åka hem för vi hade så sjukt kul men det kommer fler tillfällen vi kan åka dit :)


Förlåt mamma.

Förlåt mamma, jag hoppas du förstår att det inte var meningen att göra dig ledsen. Jag älskar dig otroligt mycket och vill inte såra dig alls. Du är ett av det finaste jag har i mitt liv !

Jag finns alltid för och hos dig, Jag älskar dig !


Godmorgon tåget mot Knivsta.

Godmorgon !

Idag när jag vakna så hade Sonnys bror smsat mig och frågat om vi ville komma till Knivsta och vara med honom och hans tjej Denise. självklart ville vi det !



Så nu ska vi dra dit, det betyder att det inte blir något mer bloggande förs eventuellt ikväll. men var under uppsikt för man vet ju aldrig ;)

Puss


Magbild.

Längtar som f*n efter det lilla livet som snart ligger i vår famn, då kan jag minsann bära på det och gosa samtidigt ;)




Magbild v.38

På måndag är det bara en vecka kvar ! :)


Frågestunden,

Frågestund:


- Är du inte ett dugg rädd inför förlossningen?

Svar:
Nej jag är inte rädd, det finns inget att vara rädd för. Det är mer en spännande känsla jag har.


- Kommer du och din pojkvän dela på föräldraledigheten?

Svar:
Nej, Sonny måste plugga vidare så det är jag som får vara hemma ett år med vår son. Han kommer ju vara hemma och hjälpa mig efter skolan och på helgerna. Men det är jag som tar ledigt.


- Vilken gymnasielinje ska du läsa sen?

Svar:
Jag kommer välja Sam på Boland för att senare kunna plugga vidare till advokat.


- Skulle du rekommendera andra tonåringar att bli gravida?

Svar:
Rekommendera vet jag inte.. det finns ju vissa som är mognare än andra så det beror helt på hur man är som person. Jag är ganska ansvarsfull av mig om jag får säga det själv. Men jag tror inte jag kan rekommendera det, men skulle det hända att man blir med barn som tonåring så ska man tänka efter ordentligt och göra som man själv känner. Det är bara du själv som kan avgöra om du är mogen till barn eller inte.


- Vad tycker du man ska ha uppnåt innan man skaffar barn?

Svar:
Egentligen tycker jag man ska plugga färdigt, gå gymnasie och få riktig utbildning, jobb osv. Du ska ha någonstans att bo, du ska ha en inkomst osv. Men jag har ju inget eget boende, ingen inkomst förutom mitt barnbidrag som jag inte räknar som inkomst. Men jag har tur som får det stöd som jag får, det är det inte alla som har.  


- Gjorde det ont för dej när du hade samlag för första gången?

Svar:
Om jag ska vara ärlig, så nej. det kändes nästan ingenting för mig. Man brukar oftast blöda lite efter första samlaget för att man spräcker som en liten hinna. men inte ens det gjorde jag. Så nej, det gjorde inte ont första gången jag hade sex.


Lejonkungen - Vi är en

Dom flesta som känner mig, vet ju om att jag älskar lejonkungen.. och eftersom jag precis lärt mig lägga in videoklipp så tänkte jag lägga in en av mina favoriter som jag brukar sitta och sjunga på ! 
Sen älskar jag ju Disney låtar över huvudtaget med just lejonkungen är en favorit ända sen jag var bebis :)

Första gången jag såg Seth röra sig i magen så la vi min mobil på magen med den här låten, då såg vi hur han tröck mot magen så den gick i vågor. Det var otroligt vackert !

Lejonkungen - Vi är en



Jag har lite problem med att få in fler klipp för min dator dummar sig en aning..
men det kommer sen !


Känslig eller är något fel ?..

Jag vet inte varför, men jag satt och lyssnade på en låt på min systers blogg Martina Mcbride – Concrete Angel..  och började plötsligt gråta.. varför vet jag inte egentligen inte, är det för att jag är extra känslig kanske eller är det något annat ?.. Jag sitter gråter och sjunger samtidigt, är det normalt ?  Saknar jag något ?.. Jag vet ärligt talat inte vad som är fel, är jag trött på något eller är det något jag vill ha.

Jag vart bara otroligt deprimerad och nere från ingenstans. Jag var ju så glad nyss.. eller var jag verkligen det ?  det är något i mitt liv som fattas men jag vet inte vad det är.. det är jobbigt när det blir såhär för man kan inte göra någonting åt det. Jag önska jag kunde säga vad det var som var fel. Men det går inte..



TITTA HIT !

Min frågestund avlsutas 21:00 ikväll !


Baka baka.. igen !

Mums !

 

Jaa.. nu har man bakat också.. igen !

Jag älskar att baka, vilket ni kanske har förstått (a)





Suuper ointressant jag vet.. men det får duga !

Just nu sitter jag och dricker Coca Cola, ska gå och göra i ordning en pirog och äta för jag behöver lite mat i magen. nu tänker ni såhär " Gud vad hon äter ". Men vet ni ?  jag är inte som dom kända bloggarna som ljuger om allt dom stoppar i sig, jag skäms inte för vem jag är eller vad jag äter. Dom snackar om " ett äpple om dagen bla bla ", men i själva verket äter dom mycket mycket mer än så men dom vågar aldrig erkänna det.



Vem fan gillar inte Gorby´s Pirog ?


Jag är en sån människa som är ärlig och står för vad jag gör och vem jag är.


Frågestund !



Dagens fråga !


Hahaha..

En känd sångare sjöng för patiener på ett sjukhus.
Han avslutade med en glad hälsning:
Hejdå, hoppas ni blir bättre!
Tackdetsamma svarade patienterna.

Guuud vad man "älskar" sina grannar..

Jag är sjuk och har legat och sovit.. men runt tjugo över ett så började mina j*kla grannar att borra igen så det dånar i hela lägenheten och gissa om jag vart arg ? 

Jag sa det att om dom inte är klara med det här när lille Seth har kommit så är det dom som får vara barnvakt när dom håller honom vaken !

Fråga + svar såklart :)

Fick en fråga som var;
Är du inte rädd att det ska göra ont? :o Jag tänkte om du spricker eller nåt?


Jag är inte speciellt rädd för själva smärtan, fastän jag vet att det kommer vara en smärta som ingenting i hela världen kan slå.. men jag är mer rädd ifall det skulle gå snett under förlossningen. Hur det går med mig skiter jag igentligen i om man får säga så (a)..  spricker jag så syr dom ju ändå ihop mig så det är inga problem men ont, ja det kommer det att göra !

Själva förlossningen skrämmer mig inte, jag är mer orolig över vad som kan hända våran son. Men jag tror att allt kommer gå bra, och jag längtar efter att få ha mamma rollen. För våran son, det kommer vara vårt allt.

Fruuukost & Film !

Nu blir det frukost & film tror jag.. är så jävla hungrig så det är inte sant !





Vad brukar du äta till frukost ?


snart är det bara en vecka kvar.. wow !

Jag är ju sjuk så är hemma idag, kan ni tänka er att på måndag så är det bara en vecka kvar till våran sons födsel ?  tiden går ju så otroligt fort eller vad säger ni ?  jag tycker det känns som om vi precis fick reda på att vi skulle ha barn. och snart är han här på riktigt !



Man längtar som f*n på att han bara ska komma nu, han är redan älskad och förstå hur bortskämd han kommer bli. men det gör ingenting för mig, han ska känna att han är älskad !


Film & Mys !

Igår la mig jag och älskling och hade lite myskväll bara vi två med film och massa chips.

Filmen som vi såg var asbra, väldigt äcklig också. Den hette " The Collector ". en film som jag verkligen kan rekomendera för dom som inte är så känsliga. den var spännande och man satt och spände sig en aning på hur det skulle gå för dom som var med i filmen, det är alltså en skräckis som jag älskar (a)



det var så mysigt, jag blir varm i hela kroppen av att få ligga i min alldeles egna lilla älsklings famn !

Som sagt så är det en film jag kan rekomendera för den var grym !
vill ni att jag fortsätter lägga ut namnet på filmer som jag ser och tycker är bra ?


Godmorgon, !

Godmorgon,

Jag orkade inte blogga igår för jag hade grymt starka sammandragningar + värkar. hade det imorse också plus att jag blivit jätte förkyld, taskigt läge eller vad ?

Jag längtar efter att lilla seth är här så man kan lägga ut en massa bilder på den lilla busen, det är det enda som saknas i min blogg nu. bilder på min och sonnys son. jag är nog fan den lyckligaste människan på jorden, som ska ha barn tillsammans med den jag verkligen älskar !

Sen fick jag en kommentar av någon, att kaffe är beroendeframkallande och skadligt för vår son. Jag kan säga att jag dricker kanske kaffe en gång på tre månader. alltså närstan aldrig, jag drack kaffe för att orka plugga bara, det är allt.

Jag vet ännu inte om det var något tokigt med min lilla vovve, tror vi skulle få svar på det nästa vecka !

Puss

Krov med bröd och sen älsklings träning !

Jag sitter just nu och äter en korv, har sovit sen halv två men måste fixa eftersom Sonny ska på träning och jag ska möta honom på stan med hans grejer vid fyra tiden.



Korv med bröd är ju rätt gott (a)

Jag fick ju iallafall sova en liten stund nu på dagen, är ju ledig idag och allt !
Men ska göra mig klar nu. 

Puss


"En jätte hund & en jätte mage "

Kom precis hem från Ultuna, dom drogade ner honom så dom kunde göra ultraljud och ta lite blodprover osv.
Han var riktigt söt som ner drogad och man kunde pussa på honom som aldrig förr !


Här har vi lyft en hund på 70kg upp på bordet där han gör ultraljud.
Tänk att jag väger hela 7kg mer än honom !



han ser väl lite läskig ut men det är helt normalt, han bara sover.
(mamma sa att folk kanske skulle bli rädda för att jag lägger ut bilder på en "död hund")
Han är inte död, han sover, ned drogad ni vet ?

Kom en tant när jag stod utanför apoteket med min hund och sa:
" En jätte hund & en jätte mage ".  Tyckte det lät lite roligt (a)


Godmorgon allesammans !

Godmorgon allesammans, jag är nog fanimej knäpp. jag har en ledig dag men är uppe såhär tidigt iallafall. jag har väckt älskling och nu ska jag in i duschen och följa med mamma till veterinären, våran ena hund ska röntgas.

men vi hörs lite senare. Puss ! ;)


Go'kväll & Godnatt !

Just nu sitter jag och har precis pluggat lite tillsammans med älskling som fortfarande håller på, jag gav upp eftersom jag har en vecka på mig att göra arbetet färdigt. gjorde dessutom lite kaffe till oss, så sjukt gott !



+


= min framtid..

haha nu får jag mig att låta som om jag vore världens pluggis.. vilket jag inte är men det är aldrig fel att vara ordentlig och plugga hårt till skolan. Jag är glada för dom som sköter skolan för dom har en bra och säker framtid ! själv vill jag ju bli advokat, då gäller det att plugga som f*n. jag satsar allt jag kan för att lyckas.

vart dessutom väldigt väldigt arg idag på min bildlärare, ha hade tagit hand om min mapp med alla bilder i för att jag glömt mina skåp nycklar.. på mina betygskriterier skrev han ett VG på mig. men nu säger han att han inte sett mina uppgifter och kan inte sätta betyg på mig .. vad är det för sjukt snack ?  han har ju själv slarvat bort alla mina saker !

Men nu sitter jag i mina myskläder, tvättat bort min smink och dricker mitt kaffe. Gott är det och det är så mysigt att sitta och bara ta det lugnt. men nu ska jag försöka få med mig älskling i säng så vi kan sova eftersom han ska upp tidigt imorgon. men jag blir hemma.

Godnatt, sov sött !  Puss


Kerstins bebisar !

efter fotbollsmatchen så gick vi till min moster som bor alldeles i närheten där, som dessutom också väntar barn. En liten pojke precis som oss, :)

hennes kerstin hade ju också fått bebisar, dom var så grymt små & söta !

 
 

visst var dom bara för söta ?  vem vill inte ha så små liv att gosa med ?


Hejjhejj, tuff dag.

Hejj, idag har det vart en tuff dag för min lilla kropp. eller lilla kropp med en stooor kalaskula på (a)

idag var jag och kollade på älsklingens fotbollsmatch mot UIF. det gick väl intesådär jätte bra men älskling var grym idag !  dock fick han rött kort pga att domaren var helt dum i huvudet och dömde fel, det såg alla och pratade om det för det sonny gjorde var inte fel. älskling var överallt på plan och kämpa stenhårt. !


Min pärla, det är min idol !

den här skönheten, är någon jag ser upp till !


arbete arbete arbete sen ledigt ett år.

Hallojsan allihopa,

sitter i skolan och väntar på att engelskan ska börja vilket den inte gör förs kvart över..
Jag fick min SO-uppgift i Geografi idag.. nu ångrar jag att jag godkände en uppgift till eftersom jag har exakt en vecka på mig att lära mig 21sidor utantill och kunna svara på massa frågor -.-' ..
aja, det är bara bita i det sura äpplet, det är inte lång tid kvar i varken skolan eller tills jag har ett heltidsjobb som mamma och ledigt från skolan ett år så lite arbete borde inte skada eller ?..

idag ska jag dessutom kolla på älsklingens fotbollsmatch vid Ekebyvallen, någon som har en aning om vilken buss från stan som går dit ?  jag vet vart det ligger men vet inga bussar.

nu ska jag fortsätta med mitt arbete så jag hinner, det var ju rätt mycket att göra ! höhö .. ;)

Puss


Godmorgon sötnosar !

Godmorgon mina underbara sötnosar,

jag har precis gjort mig klar för skolan.. ska få hem en uppgift idag och därför måste jag dit för att se vcad det är jag ska göra.. suck.
jag är egentligen väldigt förkyld men vad gör man inte för att lyckas ?

magbild + mig själv


magen bara växer och växer, ibland så älskar jag den.. det är ju rätt mysigt.



Det var väl kanske lite värre med den här bilden men vafan.. man ska inte skämmas.


som ni kanske märker har jag även börjat lägga ut bilder på mig själv som vissa av er ville att jag skulle göra. och vad gör man inte för sina älskade läsare ?  :)


Pysslat & gör allt fel ? :S

Jag är 100% säker på att det är en liten pojke det har tre olika barnmorskor sagt och vi var på 4D ultraljud i stockholm och då såg man klart att det var en pojke haha !


Här har jag pysslat lite tills senare, tre ramar i blått som sitter ihop och en stor spegel. Tänkte hänga upp dom bredvid varandra vid bebissängen eventuellt :)


Här gjorde jag två små askar, en rosa till mig själv såklart haha, och en liten blå som jag tänkte Sonny kunde få ha om han nu ville !

______________________________________


Nu tänkte jag gå och lägga mig för just nu känns det som om allt jag gör bara blir fel och istället för att bli förbannad så går jag bara undan. Man bryr sig utav en anledning men det verkar vissa inte förstå. Trodde man lärde sig av sina misstag, det gör iallafall jag. menmen, jag ska varken lägga mig i eller bry mig mer. Fine,


Godnatt så ses vi imorgon, dröm sött !


Lilla pojkens garderob.

Nu har mamma & pappa kommit hem med lilla sonens garderob !


Här har ni garderoben.



Här är lite av hans kläder, vi ska sätta upp hyllorna senare så jag får in resten av allt. dom kläderna som hänger där är bara bodys, sen ska det in med byxor, strumpor, tröjor, tjocktröjor och en overall, skor osv. så det är bara en väldigt liten del av vad som ska in. men visst är man väl förberedd för en liten pojke ? :)


Lite mera bebiskläder !

Jag har fått lite mer bebiskläder utav mamma !

 

 

 





det är ju så fruktansvört söta kläder !  det är svårt att förstå att man själv faktiskt har vart såhär liten och nu ska man ha en egen söt liten knodd springandes runt fötterna. Man blir tokig så sött det är !

vi måste dessutom försöka få hem garderoben så vi får plats med alla kläder också eftersom både min och sonnys garderob är proppfulla med kläder, just nu ligger bebiskläderna i min garderob och jag har fått slängt ut mina egna kläder. men när jag flyttat över bebiskläderna till den nya garderoben så ska det in med nya fräscha kläder i min garderob !:)

Tack mamma !


Personligare blogg.

Jag startade upp min blogg när jag fick reda på att vi skulle ha barn för att jag ville dela med mig utav mitt liv tillsammans med min pojkvän och son. det är ju lite svårt eftersom vår son inte kommit än men jag lovar att göra det mer personligt, lilla pojkens framsteg och hur våra dagar i livet ser ut och hur jag och sonny har det. massor med bilder dessutom. Tack för tips !!


Kolla hit gullungar !

Jag får så gulliga kommenterarer om att ni gillar min blogg och tycker den är mysig. några tyckte att det var för lite om mig själv och att den borde bli lite mer personlig. Men lägg in en kommentar om vad ni vill veta om mig som kan göra det mer personligt. jag vill ju såklart att ni ska älska min blogg ! Puss :)


Dålig dag eller vad ?

Just nu för stunden känns det som om livet suger, vet ärligt talat inte varför. Bara lite känsliga perioder antar jag eftersom jag inte har något att må dåligt över.

Men eftersom min morgon var jobbig så vart resten av dagen jobbig, nationellt prov, en asjobbig lektionen med klassen som är helt meningslös att ha, älskling skulle först inte till barnmorskan för han skulle träna, sen skulle han sova istället för att träna, sen skulle han kolla på en serie istället för att sova, sen sitter han hemma hos sin kompis istället för att träna men ringer inte hem och säger det fastän kompisen har mitt hemnummer åtminstone, vi skulle åka och handla men då sätter sig min  syster framför datorn, när vi säger att vi ska åka nu kommer hon " jag har inte ätit eller duschat än ". nehe, men det är inte vårt problem och affären stänger !

vet inte men min dag känns så dum, och bröstmjölk fick man idag också. så om två till tre dagar är brösten som riktigt stora meloner. ungefär dubbelt så stora.

Jippie.. nu har värkarna börjat igen precis, tjoho vad glad jag blir.. eller inte !  jag har vart helt fri från värkar hela dagen men nu jävlar mot kvällen drar dom igång igen. jaja.. ska försöka få klar min syster så vi kan handla så jag får komma hem och sova !!

konstigt.

idag följde älskling inte med till barnmorskan för han skulle träna sa han, sen sa han att han var för trött för att träna så han skulle sova, sen så la han sig och kolla på en serie istället för att sova, sen skulle han åka iväg på träning med sin polare, smsar och jag ser det 40min senare " Ring mig ". Jag ringde upp för han hade skrivit det när träningen redan hade börjat så jag började fundera på ifall det hänt något.
Då hade hans polare glömt shorts så dom åkte hem till honom istället för att träna. han bor 2min ifrån mig. och varför inte ringa mig ?  hans polare har åtminstone mitt hem nummer eftersom han brukar ringa hit.

jag tyckte det var & lät lite konstigt..


Lite om mig själv ;)

Här får ni två bilder på mig sen imorse, jag tänkte även att jag kunde berätta lite om mig själv..

 

Jaa, som ni ser är jag en ganska vild och galen tjej på snart sexton år. mitt liv var för ca 1&½ år sen ganska ointressant, jag var som en liten fis i rymden som många inte tyckte om. jag spelade ishockey i Almtunas damlag. Jag spelade i ungefär 3-4år innan jag gav upp då jag träffade min pojkvän som jag nu väntar barn tillsammans med, vi hade varit ihop i ca 9månader när jag vart med barn vilket jag inte trodde jag kunde bli för att läkarna sa att jag troligen inte kunde det. Så det är mitt första barn och jag blir ung mamma men det har jag alltid velat bli så för mig gör det verkligen ingenting. Jag är oftast glad och sprallig om jag inte haft en otroligt dålig morgon, då är oftast hela dagen förstörd. Innan så red och klättrade jag, trots att jag är ganska rädd för hästar så älskar jag att rida, jag är även otroligt höjdrädd men vafan, man kunde ju få snygg rumpa och snygga vader! jag har en favoritfärg på kläder som är svart, vet inte varför men det passar ju dom flesta och man ser inte igenom kläderna heller. jag har en stil som man inte kan beskriva, klär mig helst i mjukisbyxor och stora tjocktröjor för det är mysigt. så någon speciell klädsel har jag faktiskt inte, inte musikstil heller för den delen. jag gillar egentligen allt, Reggae, Country och Metallica som exempel. allt går bra för mig, bara själva låten är bra. nu känns det som om jag skrivit en del, men är det något jag missat så ställ frågor, var inte blyga ! :) 


Min morgon..

Imorse när jag vakna, så börja det med att jag snubblar in i badrummet över min systers j*vla plastkasse och kläder som jag bad henne ta undan redan igårkväll men hon sa bara som hon brukar: " jaja jag ska ".
Imorse sa jag åt henne igen, hon svara inte när man prata med henne så jag öppna hennes dörr och sa det men då fick man bara höra skit och att man inte får vara i hennes rum.
Sen var toa pappret slut igen, som inte kunde fylla på.. så min morgon började inte så värst bra men ställde mig ändå och dammsuga halva lägenheten för det är så smutsigt efter all grus som fastnar i hundarnas päls.


magbild och bröstmjölk v.38 + 0d

Ja som jag sa, så var jag hos barnmorskan idag. Pratade en del, fick ett nytt förlossningspapper som handlar om mig och älskling.
vet ni vad som mer hänt ?  min bröstmjölk kom idag, vaknade med panik för brösten var så hårda och ömma.. så det var små runda fläckar på täcket så jag var tvungen att kolla ifall mjölken hade kommit, and guess what ?!
Det var klart den har kommit nu, jobbigt för om 2-3 dagar kan jag inte ha min bh längre och känns så onödigt att köpa nya bh:ar bara för att man ska kunna ha dom ett tag och sen blir dom för stora.



Lite om besöket hos min barnmorska Åsa:
Vecka; 38 + 0d
Blodtryck; 129/72
Längd; 35cm
Hjärtslag; 136 / minuten
Vikt; 77.3kg

Vårans sons huvud ligger där det ska, alltså neråt och är fixerat och det menas med att det sitter fast en aning och ligger klart för förlossning vilket är bra.


Tjohoj

Hejhopp gummisnopp, nejj ssh inte framför barnen !  ;)

Jag har precis kommit hem ifrån skolan och barnmorskan, varit där på massage och fick ta stick i fingret buhu :(

om ni väntar fem minuter så springer jag och byter dator för där har jag bilder !


Godmorgon bitches..

Godmorgon bitches !

Kom hem runt åtta igår, åt och gick la mig tillsammans med älskling. Han hade cup i Eskilstuna igår och vann 3/4 matcher och han gjorde även ett mål ! :)   jag umgicks mycket med Denise och Mickis där som är Danne & Jonas tjej. När vi kom hem var vi helt slut båda två så vi käka Pasta Carbonara och sen kröp vi ner i sängen och somnade båda två. Jag var ju upp fyra igår morse och han runt fem. så det var inte så konstigt.

jag läste att det är ungefär folk mellan 15-25 och säkert några äldre som läser min blogg och tycker den är bra/mysig att läsa och att det är intressant med unga mammor. jag blev ju hur glad som helst av att höra det såklart !  tack för era svar på mina frågor, det är ju inte ofta jag ställer frågor till er, eller hur ?

Nu ska jag krypa ner under täcket och försöka vila en liten stund till för att jag börjar kl 11 idag, med nationella omprov i laboration.

Puss

så ful så ful,

Jag sa att ni skulle få bild om jag hann, och idag gick det fort att få upp älskling så vet ni ? jag hann (a)

 

Hoppas ni är nöjda nu, och bilderna talar om för er varför jag aldrig lägger ut bilder på mig själv..
det kommer senare när jag känner att jag vill och har det självförtroendet.


Godmorgon, visst är jag knäpp ?

Godmorgon alla läsare, som ni ser är jag uppe tidigt precis som jag sa.. knäpp som jag är eftersom jag somnade vid ett inatt. Fruktansvärt ont i magen så kunde inte sova "/ ..
Jag har redan ätit frukost, fixat håret, sminkat mig och så.

Jag har lite frågor till er som ni kanske vill svara på bara för skojs skull ? :)

1. Är du tjej eller kille ?
2. Hur gammal är du ?
3. Vart bor du ?
4. Vad tycker du om min blogg ?
5. Hur ofta läser du min blogg ?
6. Hur hittade du min blogg ?
7. Känner du mig ?
8. Om ja, hur länge har vi varit vänner ?


det där var mest lite för min egen skull för att se vem eller vilka som läser min blogg. ni kanske får en bild sen om jag hinner, måste packa och väcka älskling nu ;)


Har lagt till lite nya grejer !

Har lagt till lite nya grejer !   Har lagt till lite nya grejer !




1. Guldig ögonskugga.   80kr
2. Solglasögon med diamant.   100
kr
3. Diadem med kedjor.  
100kr
4. Örhängen Leopard.   80
kr
5. Örhängen runda.  
50kr
6. Silverkedja äkta.  
250kr

( allt är ordentligt rengjort ! )




Adidas tröja.   450kr
( Använd kanske 2-3 ggr, köptes för 800kr )




Militärfärgade byxor.   100
kr
( Har ingen aning om storlek, aldrig använda )




Svart klänning.  
150kr
( Använd 2ggr )




Blått linne.   80kr
( Använd endast en gång )




Vit "topp".   100kr
( Använd 1-2ggr, L pga att jag själv har storlek D i kupa, uppsydda axelband )




Grå tjocktröja.   200kr

( Använd några gånger, en av mina favoriter för den håller värmen )




Svart kavaj.  
150kr
( Använd 1gång, den slutar ungefär under brösten beroende på vilken kupa man har )




Halsband.   100kr
( aldrig använd )




Mascara.   100kr
( aldrig använd, vattenfast )




Sminkpenna.   100kr
( Täcker akne bra )




Stora rosa blingbling.   100kr
( aldrig använda, runda )




Svarta klackskor.   200kr
( Dom är använda 2ggr, köptes för 300kr. Lite sliten på insidan då mina fötter är för små för skorna. Storlek 38/39 )




-  Maila mig om du är intresserad !

[email protected]

Upp tidigt imorrn..

imorgon ska man upp tidigt, ungefär vid fyra ska jag upp.. Bussen hemifrån går ca sex på morgonen.


älskling har en cup imorgon i Eskilstuna och då måste vi upp så tidigt eftersom vi har en tid att passa. Kl 07:30 har vi samling.. så det blir sängen tidigt ikväll så man orkar imorgon bitti. Jag kommer nog upp utan problem men det som är är att jag måste försöka väcka älskling vilket brukar ta 45min men men, vi får se ;)

 


Dagens utmaning


Bakat igen !


Jag har precis tagit mig lite tid till att baka igen, det vart vaniljdrömmar den här gången !
dom vart så söta & goda.

Vill ni att jag ska börja lägga ut mina recept på bloggen ?


Mumsig luunch !




Jag har precis lagat Tacos som jag och älskling åt. Det var rätt så gott faktiskt, :)


Magbild igen,

Jaa.. jag ska nog börja ta lite magbilder varje dag nu så man är beredd på att man kanske inte har den snart.
Så är det ju alltid kul att ha sin sista bild på magen, eller vad säger ni ?



Jag vägde mig faktiskt igår.. och jag väger tydligen 77kg.
Kan ni tänka er vad det innebär ?  innan vägde jag ungefär 57kg - 59kg.
Jag har gått upp mellan 18-20kg.. det är ju hemskt :O..

aja snart är det ju över, många kilon försvinner när bebisen kommer ut, vattnet, moderkakan och när jag ammar osv. så det kommer ju sjunka som f*n sen !


Två bilder på älskling,

Två bilder på hjärtat mitt,


älskling med ett elefant huvud på sig ;)



älskling på Lindas moppe, han är tokig i sånt ;)

Baby, jag älskar dig !


Hade riktigt mysigt igår !

Vi var på grillfest igårkväll, hade grymt mysigt !

vi tog först bussen till stenhagen där Minna, Linda, Felicia, Jenny, Walle Jocke & Niclas väntade på oss. så vi var några stycken. grabbarna hade skoj tillsammans och vi tjejer likaså.


Felicia, Jenny, Niclas & Jocke


älskling gick och hämta lite ved, alltid lika glad !


älskling försöker få igång grillen,


Efter en liten stund var den i gång,


Här är grabbarna, Niclas flyger, Walle och Jocke ligger i gungan och älskling väntar på att få ta fart på andra sidan.

Jag hade riktigt mysigt, det var så skönt att sitta framför elden och skratta med vännerna & älskling.


Förlåt för dålig uppdatering..

Hallojsan, vet att jag inte skrev något igår.. och tyvärr vart det heller ingen bebis..

Jag trodde inte han skulle komma igår heller men jag hade önskat för jag orkar inte vänta längre !


Förlossningen, igen !

Nu åker jag in till förlossningen igen för en kontroll till eftersom mina värkar är kraftigare -.-' ..

jag börjar bli lite less på det här eftersom det gör bara ondare och ondare men det händer ingenting, och dessutom så kan dom ju inte sätta igång mig heller utan det ska komma av sig självt vilket jag tycker är dumt för jag orkar inte. jag måste ju kunna gå i skolan lite till innan han kommer men nejdå, då sätter vi igång värkar istället för minimorsan och sen bara håller vi den nivån. skit säger jag. menmen, vi hörs senare. Kanske, beror på vad som händer.

Men nu åker jag, vi hörs !

Puss


Magbild, v.37 + 4d. ( v.38 )

Jag tänkte att innan jag åker in på förlossningen idag om jag gör det, så får ni en magbild utav mig för jag har ju inte lagt ut magbild på ett tag eller hur ?



Här har ni en riktig flodhäst, som jag drömde att jag var. Fast en liten, lila flodhäst med lite år på huvudet och jätte stora söta ögon (a)

Vikt: 76.2KG
det vart en stor flodhäst utav mig ;)


Sonny babe,

Jaa, här har vi älskling som picknickar framför min dator. Han är ju rätt söt även fast jag aldrig får se min dator längre ;)

han följer en serie och är det inte det så är det spel haha.



Sonny babe, jag älskar dig !


Hallå ?

Nu frågade jag mamma ifall hon ringt till förlossningen och pratat med dom. nej svara hon, "jag fick ju inte göra det". va ?  jag har inte sagt varken ja eller nej. och i telefonen sa hon att jag skulle skynda mig hem för att det inte skulle hända något i skolan osv. sen när jag kommer hem: " det är nog ingen fara än ".


super värkarna liksom.

Hallå alla "fans", kan man säga så haha ?

just nu sitter jag med super värkar och har precis kommit hem från skolan men dock inte hunnit slappna av ännu. tänkte jag slänger in ett litet inlägg till er medans jag hinner för jag vet inte om vi ska till förlossningen eller inte, mamma skulle ringa dom sa hon men vet inte om hon gjort det än.

älskling är dessutom påväg hem nu till mig så han får hjälpa till och pyssla om mig lite han också. saknar honom !
funderar på att sätta mig och äta någon smörgås och varva ner framför en film.

Filmen vi såg igår förresten, tyckte jag var "mesig" jämfört med vad folk i USA sagt om den. spydde, hamna på sjukhus osv. det var väl någon enstaka grej som var äcklig men nej man spydde inte. det var som Saw eller som Hostel ungefär. lite äcklig men inte så himla allvarlig. som ni alla vet så älskar jag ju skräckfilm så älskling håller på att ladda ner som vi ska se ;)


Smygblogga ;)

Halloj alla,

Sitter i skolan med värkar, woho skit kul. Just nu får det här gärna vara över. Jag har lyckats göra klart ett arbete i Fysik om Solenergi. Det gick ganska fort att göra klart.
Jag har värkar med ungefär 6-9minuters mellanrum och det är svårt att koncentrera sig i skolan med arbeten och jag har precis fått veta att jag inte behöver kämpa mer med engelskan för jag har VG. Skönt att veta !

Ikväll ska vi iväg och grilla, det är tyvärr inte super bra väder men det funkar eller hur ?  ta bara med extra kläder ifall det blir varmt så blir det bra.

Sitter med minna i skolan och kollar vädret på datorn medans jag försöker smygblogga lite så inte min lärare ser mig för då blir jag utslängd från datasalen mohaha !  men jag är ju klar med mitt arbete? Aja skit samma. Jag är skicklig ;)

Det kanske blir att åka in på förlossningen och göra en koll ifall det inte ger med sig. -.-

Vart kanske ett riktigt ointressant inlägg men det bästa jag kunde komma med just  nu !

Puss


Godmorgon, jag är knäpp :)

Godmorgon, klev upp halv sex idag !
Visst är man en aning knäpp ?

Men jag glömde ju min mobil i Sonnys bröders bil igår så nu har vi klivit upp båda två för att göra oss klara för att åka ner på stan till halv åtta och hämta den igen (a)

vet ni vad jag mer gjorde igår ?  man börjar ju bli cenil eller något.. jag åt min Risifrutti och när jag väl var klar skulle jag gå för att slänga den i köket så jag gjorde det. efter en liten stund kom älskling efter mig:
" du kan ju inte slänga skeden också, börjar du bli cenil ? " ;)  haha det var ju pinsamt, att man lyckas ?

Jaja, nu ska jag göra mig klar, ikväll ska vi äta Tacos och  sen kanske åka till Minna för att grilla med alla kompisar, Minna walle Olivia Felicia Jenny Tim Niclas & Jocke, jag tror även att linda skulle med :)

Puss


Dagens fråga !


uppäten av myggor och mobillös till imorgon bitti ;)

Tjatja,

har kommit hem från Sonnys träning och blivit uppäten av myggor haha !  snart ska vi krypa ner i sängen och kolla på film, tror den hette " The Human Centipede " eller nåt sånt som folk i USA hade spytt för och åkt till sjukhus och sånna saker efter dom sett den men det kommer inte jag göra, vem vet.. Kanske blir så rädd så vattnet går haha ? ;)

Jag glömde ju min mobil i Sonnys bröders bil, skit också. Men ska få den imorgon bitti halv 8 x)  jag klarar mig inte utan mobil punkt slut. sen så drar jag till skolan en stund och ser hur länge jag orkar stanna. har bara tre lektioner imorgon och dom borde jag ju klara av eller hur ?

Puss

Hello bitches, nu ska man ut i det fina vädret en stund.

Hello bitches !

Jag ska snart dra iväg på älsklings fotbollsträning, jag ville komma ut lite idag eftersom det är så fint väder ! man vill ju gärna ta del av det och kunna ha chans till lite lite färg innan lilla bebisen kommer. eftersom jag inte kommer kunna ha alla kläder och speciellt inte vita byxor eller shorts så måste man ju passa på med det mesta eller hur ? ;)

aja, jag har haft värkar idag igen iallafall, ganska starka men dom är inte olidliga. jag står nog ut med dom fast det låter på mig som om jag skulle dö vilken sekund som helst haha !  jag är lite trött på det här och vill klämma ut den lilla stackarn som ligger här inne. menmen, jag får vänta ett tag till !

Sitter och äter en Risifrutti med hallon XL alltså extra stor (a). man äter ju för två, eller ? :O
( det mesta är XL just nu haha ! )

Jaja, vi ses senare nu ska jag göra mig klar med det sista så vi inte missar bussen ! 
Kisses


Lite knäpp dröm, jag vet !

Jag drömde en helt underbar men lite dum dröm, att vi skulle ha barn nu !


Bilden är lånad, underbar eller hur ?

Min Dröm:
Jag vaknade mitt i natten av att det gjorde fruktansvärt ont och mina värkar vart värre. det var inte långt mellan värkarna och jag ringde in till förlossningen och rådfrågade om vad jag skulle göra så dom sa att jag skulle komma in för en kontroll. så när vi väl kommer dit så säger dom "Ni kommer inte få åka hem, ni ska ha er bebis". Jag blir helt ställd och stressad, medans Sonny sitter bredvid mig cool lugn och bara ler över att äntligen få bli pappa. Dom säger att dom inte hinner ge mig någon epidural så vi måste köra utan. okej säger jag utan att tänka, och vips så var våran son där. " det där kändes ju knappt "  sa jag. ( vilket är helknäppt för det kommer göra superduper ont och kommer inte gå att förklara ). efter det kom våran släkt och Micke kom för att göra Sonny sällskap, det kom även två tjejer som jag inte alls kände igen, en blondin och en tjej med mörkrött hår. Blondin går först fram till mig, pussar mig i pannan och grattar, sen går hon fram till Sonny och börjar kyssa honom på munnen och säger grattis ett ex antal gånger. jag blir förbannad och går därifrån, hon kanske var runt 18-19 års åldern. sen träffade jag massor av kompisar utanför sjukhuset som satt i en stor trädgård och bara väntade på mig och få se vår lilla son. Det tog inte lång stund innan Sonny kom ut och satte armen runt mig. då vänder jag mig om mot honom och slår honom rakt i ansiktet över ögat.

Lite puckad dröm haha, hoppas det verkligen inte går till så i verkligheten haha !  nejjdå, jag behöver inte oroa mig. Min lilla älskling kommer stå vid min sida hela tiden ! :)


Godmorgon, lika ointressant som vanligt eller ?..

Godmorgon, har ni sovit gott ?

trots att mina värkar blivit värre så kunde jag iallafall sova lite inatt men jag blir hemma ändå för vi kanske åker in på förlossningen för att kolla värkarbetet med CTG.  älskling valde att stanna hemma med mig ifall det skulle hända något så förstår man ju att han vill vara närvarande.

igår var jag och handla med mina föräldrar och handla färdigt inför förlossningen dessutom, Rosa tandborste & tandkräm, rosa hudkräm, rosa läppbalsam, rosa tuggummi med socker, rosa hårinpackning till håret osv. allt i rosa såklart. är man tjej så är man, har nu även gjort en lista på allt jag ska lägga ut pengar på det kommande halvåret typ :P

Kläder,
Piercing ( läppen och naveln ),
Två tatueringar,
Träningskurgrejsen,
Kunna fixa håret som jag vill ha det,
Lite mer kläder och skor
Smycken till piercingar

allt det ska jag försöka fixa när lilla Seth har kommit sen !

Förlåt för så dålig uppdatering men..

Hejj mina sötnosar, förlåt för en otroligt dålig uppdatering idag !

Jag har varit i skolan och hade tänkt gå en dag imorgon också men just nu vet jag inte längre för mina värkar har blivit ÄNNU värre !  det är 6-10min emellan värkarna och dom är rätt så kraftiga så jag vet inte riktigt vad som händer än så länge.. men jag lägger in ett inlägg när jag vet mer okej  ?

Sen var jag ju på massage idag, fyfan vad skönt det var. ska dit på måndag igen och få mer massage.

Jag bloggar senare ifall det händer något okej ?  annars lär jag väl somna snart.

Puss

Godmorgon bitches !

Godmorgon bitches !

Jaadu, vad ska man säga ?  har inte fått sova en blund inatt heller. så jag har sovit nu ett tag och har precis fixat mig så jag tänkte gå till skolan en stund och hälsa på fast jag egentligen kan vara hemma men det finns inte så mycket att göra hemma heller.

har pratat en del med älskling i telefonen, har ätit kladdkaka, druckit både mjälk och cola haha (a)
aja, nu ska jag ladda mobilen med nya låtar så.  ska på massage kl tre idag så vi hörs efter det !

Puss

Just nu, hatar jag ishockey !

Just nu, hatar jag ishockey !
den tar upp Tv:n nästan varje kväll, sover man så blir väckt såfort sverige gör mål för dom skriker och härjar.

Sen när dom väl kommer hem från att tränat ishockey så sjunger min syster ashögt och jag försökte sova eftersom jag inte får någon sömn på nätterna pga mina värkar.

- " Kan du vara tyst Erica ?".
- " Jag får sjunga hur mycket jag vill ".

Visst får du väl sjunga, men respektera oss andra och låt oss försöka sova medans vi kan. för snart kommer knappt någon av oss få sova på nätterna när bebisen kommit. då kommer han hålla alla vakna. även dig.  


Mina svar på frågestunden.

Visst går Sonny på Tunaberg?
Svar: Ja han går på Tunaberg.

Hur har du gjort din header ?
Svar: Jag suger på att förklara, men det är super lätt !

Älskar du Sonny eller din son mest ?
Svar: Jag älskar dom båda lika mycket, det är tack vare Sonny han och jag ska ha barn eller hur ?  Sonny var den personen som räddade mitt liv och jag älskar honom och våran son mer än något annat !

Hur många gånger har du haft samlag?
Svar: Jag förstod inte riktigt frågan, om du menar antal personer eller antal gånger jag har haft sex. Men jag kan säga såhär, när jag Sonny hade varit tillsammans i ca 6månader så slutade jag räkna och då var vi uppe i 400ggr.. så jag har ingen aning och nu har vi varit tillsammans i snart 1 & ½ år den 25e Maj.

Går Sonny också i skolan, eller jobbar han?
Svar: Sonny går i skolan och ska börja gymnasie nu till hösten.

Är inte era föräldrar fortfarande tillsammans?
Svar: Jo jag bor tillsammans med båda mina biologiska föräldrar, men när jag föddes så hade jag som en ”extra familj”. Så jag har som en halvmamma, och två halvsystrar osv.

Skulle du behållit barnet fall dina föräldrar inte hade tyckt om det ?
Svar: Ja det hade jag, det är ju mitt barn och mitt beslut inte deras. Dom har ju sina barn som dom skaffade, nu ska jag ha mitt och det är något jag måste ansvar över och hade dom inte tyckt om det hade dom fått vant sig vid det.

Och om Sonny hade lämnat dig för han inte hade velat haft det ?
Svar: Då hade det vart ett bevis på att han inte älskar mig. Jag vet inte vad jag hade gjort om han hade lämnat mig ärligt talat. Jag har tur som har en pojkvän som verkligen älskar mig, visar det och tar sitt ansvar. Det är inte många som har det så !
Min pojkvän är underbar och jag älskar honom !

Hur länge har du varit gravid?
Svar: Just nu har jag varit gravid i 37veckor och 1dag. Så det är bara 20dagar kvar till planerad födsel, sen får vi ju se !

Bor du hemma eller ihop med din pojkvän?
Svar: Jag bor hemma hos mina föräldrar fast med min pojkvän.

Hur gammal är du och vilken vecka är du i?
Svar: Jag är 15, sexton den 25e augusti. Jag är i vecka 37 + 1d.


Var ner på stan och shoppa lite !

Halloj, nu har jag kommit hem. åkte ner på stan istället för till Gränby och handla lite. åkte därefter till Sonnys skola och mötte honom. Han vart lite chockad hihi !


En liten body till våran son.
" I wasn't born yesterday "



 
En rosa tjocktröja till mig själv, med rosa diamanter på som jag ska ha efter graviditeten är över och min slanka kropp kommer tillbaka. !  längtar en del (a)

så idag shoppade jag väldigt lite, men ska ju spara pengar till min vita tröja som jag skulle köpt men orkade inte röra mig till gränby, så det får bli en annan dag :)


godmorgon igen då.

Halloj, nu har jag vilat ett tag till, sen ringde min halvmamma. sen har pappas jäkla jobbtelefon ringt stup i kvarten. menmen, det är inte meningen att man ska sova på dagen, jag vet men jag behöver det !

sitter och smakar min kladdkaka just nu och den vart ju sjukt god, brukar inte lyckas så bra :O

Jag har funderat och jag åker nog till Gränby och kollar tröjan, innan dom tar slut eftersom det tydligen är många som vill ha dom så måste man vara snabb !


Godnatt, igen haha !

Jag gör såhär.. går och lägger mig i sängen ett tag till. så får vi se om jag orkar sen.
såå skönt !  Puss


orkar man ?

orkar man kravla sig fram till bussen, åka till gränby och köpa den där förbannade tröjan ?.. jag vet inte..


Det vart ju så jävla gott !

Hallop, jag bakade ju igår kommer ni ihåg det ?   det är klart ni gör, ni är ju inte dumma :)


Mina 51muffins, dom vart rätt så goda.

 
Socker kaka som alltid blir supergod, och en kladdkaka som jag inte hunnit smaka av än !

Någon som har några bra bakrecept ?  skicka dom gärna till mig, jag älskar att baka !


Godmorgon !

Godmorgon,

nu har jag precis fått iväg älskling till skolan. Det tog mig exakt 43minunter att väcka honom idag, så jag tog min ena hund Mirakel och gick till bussen med honom och gjorde sällskap. Min mamma har åkt till ultuna med Tjabo för en kontroll.

Jag har precis dampat på pappas jobbtelefon, det var någon idiot som inte la på på 5MINUTER ! då hinner man ju bli galen och jag var nära på att svara och säga; " när ingen svarar så är det för att det inte är någon här ". men hur skulle det låta då ?  jag var ju där, men jag får inte svara i telefonen.

Puss

röka på balkongen, med dörren öppen..

Jag och Sonny håller på att kämpa för att inte röka. vi är faktiskt duktiga !

är det svårt att komma ihåg att man ska stänga balkongdörren när man är ute och röker då ?
mamma, stänger inte alltid balkongdörren och då blir man irriterad. det är väl inge konstigt med det eller..?

det är faktiskt super jobbigt att inte röka när man sen innan var beroende. aja.


nu har jag pecis stoppat in sockerkakan, ska bara göra en kladdkaka också :)


baka baka liten kaka !

Tjatja, just nu håller jag på att baka muffins,
funderar på en kladdkaka och sockerkaka också så har man hemma ett tag framöver haha (a)

ni får bilder om en stund när dom är klara ;)


Precis hemma, vart hos barnmorskan !


Nu har jag precis vart hos barnmorskan med älskling och mamma.
jag slapp ta blodprov hihi :)




v. 37 + 0d
Blodtryck: 122/72
Längd på mage: 34cm
Hjärtslag: 143/minuten
Min vikt: 76.2KG


Vi fick även se våran lilla son på ultraljud så att huvudet låg nedåt, det är alltid lika mysigt :)

Jag älskar dig Sonny ! <3


Tjarrå, nu drar jag till barnmorskan ;)

aja, nu drar jag till barnmorskan ska bara dricka lite Fanta först haha (a)
sen ska jag dit och möta upp älskling eftersom vi ska dit tillsammans så.

har duschat, sminkat mig lite lätt och klätt på mig, det är så jävla varmt så det blir leggings, tröja och flipp-flopps. vi hörs senare.

Puss


Tjoho, hopp in i duscha liksom.

Nu ska jag hoppa in i duschen, ska ju vara hos barnmorskan 16:00 så man måste göra sig i ordning !

sen ska jag försöka komma ut någon dag den här veckan och köpa den vita tröjan jag ska ha och eventuellt något mer. Vill ha ett par jeans också men det törs jag inte köpa just nu med tanke på att jag ska ha dom efter graviditeten. (a)

vad ska ni andra göra idag ?


Förslag på bloggalias/namn, vilket föredrar du ?

Hejj allihopa, jag pratade om att jag skulle byta namn på min blogg och har fått två svar som jag gillar.

vilket av dom låter bäst ?



angie
     eller     lica

 ( vet ej om det är upptaget så kanske kommer stavas annorlunda )


angie har jag kallats mycket i mina dagar, men lica har jag aldrig hört förr som min moster kom på för hon kapade halva mitt namn.


v.37 + 0d

Hejj allihopa, idag går jag in i hela 37 veckor med graviditeten och jag känner verkligen att jag fått nog !

Ni får magbild och lite sånt senare för jag ska till barnmorskan kl fyra ;)

Puss


Heja heja älskling !

Senare åkte vi på fotbollsmatch mot Iron, Sonny hade match mot dom och några av dom går i hans skola.


man ser älskling står där,



Här är hela älsklings lag, tyvärr syns inte älskling till "/



Han hade en spelare i ryggen hela tiden, vilket jag vart irriterad över som ändå satt på sidan x)



och här springer dom, !


Sonny var grym på matchen, han och två till krockade in i varandra så älskling fick två jack i munnen men han vart bara argare och ännu grymmare !   jag älskar att kolla när han tränar och spelar match, man får se en sida av honom som inte får se annars. en lite hårdare sida ;)

han är iallafall grymt duktig !!
Sonny jag älskar dig.


Godmorgon, nu är den god..

Jaa nu kan jag säga godmorgon för nu har jag sovit och precis klivit upp kan man säga.

igår var ju jag hos min farbror och hans fru Marie och träffade deras lilla son "lillzlatan". Min kusin däremot som är 98a tror jag, gick och bar honom hela tiden, hon vägrade verkligen släppa honom vilket jag tyckte var rätt gulligt och fundera på att sätta henne som barnvakt så kan man ju få sova och lite annat sen. nejdå haha,
jag ska ha min lilla son hos mig sen !  :)



Mamma & Lillzlatan, han ska inte heta så men det är som ett litet smeknamn än så länge.
han sov och var så lugn.



Kolla på honom så liten han är, här är båda mina kusiner.

Nu längtar man ju ännu mer efter sin egna lilla son som snart är här !


Godmorgon bitches.. eller god vettefan !

Godmorgon bitches, sovit gott ?

Förlåt för att jag inte uppdaterade något igår men jag var hem till älskling och sov över där en natt. dock kunde jag inte sova på hela natten, vaknade av värkar var femtonde minut -.-'  ...

Börjar bli riktigt jobbigt, var taggad på att gå till skolan idag men eftersom jag inte sovit någonting så kändes det inte som om jag behövde det just nu så vi får se hur det blir imorgon.  ni får bilder från gårdagen lite senare för nu ska jag försöka krypa ner i sängen och få mig en blund.

Puss


Dagens fråga


Frågestund,

Passa på att fråga vad du vill i min frågestund,
alla frågor är tillåtna och jag ska såklart svara på alla.



Godmorgon bitches !

Nu har man sovit sin skönhets sömn.. Dock var min dröm inte lika trevlig men den orkar jag inte ta upp.

När man vaknar så ser man ut som ett riktigt troll, håret åt alla holl, man kisar och kan inte öppna ögonen helt. Sminket utkletat i hela ansiktet. Woho inte nu igen tänker man.. idag vaknade jag 10:04 exakt. Gick upp och tog mina astma mediciner så man mår hyfsat bra idag, magen däremot har hållt mig vaken ungefär halva natten. IGEN .

jag har dessutom legat och funderat lite på om jag inte ska göra en SprayTan nästa vecka eller veckan efter det så man är lite brunare eftersom jag inte får sola solarium. och sen låg jag tänkte på hur mycket jag längtar efter mitt hår och att det kommer gå fort och är säkert snart hör igen. saknar att kunna ha toffs och sånt. aja.

Nu sitter jag och äter frukost och tänker fortsätta med det ;)

Puss


Godnatt, ska sova min skönhets sömn !

Godnatt, nu går jag nog och sover min skönhets sömn som den prinsessa man är.

imorgon ska vi;

- Upp i tid och göra sig i ordning
- Åka till min farbror och träffa min nya lilla kusin som kallas ( lillzlatan )
- Bli hämtade till älsklings borta match i fotboll mot Iron tror jag
- Eventuellt åka hem till älskling och hälsa på och kolla grejer som vi har där


Snart är det skola igen på måndag, vet inte om jag orkar egentligen men det känns ändå som om det är viktigt fastän mina betyg är så gott som klara för att jag ska kunna sluta tidigare ifall vår son kommer innan beräknad födsel..

Men godnatt igen, dröm sött så hörs vi imorgon !

Min dag vart riktigt lyckad haha !

Tja tja.  Vad har ni gjort idag ?

själv kom jag precis hem efter en grillfest, vi hade rätt mysigt men vi kände inte alla och dom flesta drack vilket jag såklart inte kan göra eftersom jag är gravid och i vecka 37 ( 36 + 5dagar ). Vi grillade mashmallows eller vad det heter och jag fick lära både älskling och Oskar hur man gjorde fast jag aldrig gjort det själv (a)

När oskar, nathalie och oskars syster drog så drog även jag och älskling. när vi kom till busshållsplatsen så åkte en polisbil förbi och vi kollade på dom. Precis i det ögonblicket vi kollar på dom så slår dom på blåljuset. Både jag och Sonny undrade vad vi hade gjort men sen insåg vi att dom stoppade en bil som körde på fel sida av vägen(Puckon).  x)

När vi klev av bussen vid mig så bestämde vi oss för att ringa mina föräldrar och busa lite, Sonny spelade full och sa att han inte visste var han var och att han inte hittade mig. Mamma vart förstås orolig det hörde man ;)
Sen när vi kom in och förklara att vi skojat med henne så trodde hon fortfarande att han hade druckit vilket han inte hade haha. men vi var bara tvugna att spela dom ett litet spratt !

Jag har haft en hel crazy dag, idag har det verkligen hänt mycket som vart både mysigt och kul. Mina höfter däremot är helt slut och känns som om dom ska lossna från kroppen och som om jag skulle kunna föda barn nu för mina värkar har blivit lite starkare och jag ser verkligen inte fram emot dom kommande värkarna ;)

Puss


shopping shopping shopping :)

Jag har dessutom vart iväg och shoppat nu !



Två par flip-flops, vita och svarta så dom passar olika sorters kläder !



En mascara vart det också.



En ny gullig liten sminkväska, min andra Hello Kitty är alldeles för liten nu (a)



Nya svarta shorts till sommaren, ska sy upp benen på dom så dom blir kortare.



En ny tröja också, ska även köpa en vit men dom hade inte min storlek när jag var där så jag får vänta !


Myskväll vid vårdsätraviken.

Hello, har nyss vart vid vårdsätraviken och käkat och myst med familjen. syrrans kille kom dit också.

 

fick tyvärr inte lägga ut någon bild på min syster menmen.

Pappa heeelt inne i godispåsen, mamma försöker se söt ut vilket hon lyckades med och sonny visar sin tungpiercing den galningen :)


Kort om min dag !

Kort om min dag:

- Träffa Nathalie & Oskar
- Räkna minuter mellan värkar (ca 20min mellan)
- Åka ner på stan och shoppa
- Åka till vårdsätraviken med familjen, käka och mysa

Det blir alltså en riktigt mysig dag idag igen !  :)

Puss !


Hello bitches, en super dag blir det !

Hello bitches !

Har varit ute en stund, Oskar och Nathalie kom hit för att älskling och Oskar skulle spärras, dom kör Thaiboxning båda två så dom stod nedanför min balkong, jag och nathalie satte oss i solen och prata lite och så.
Hade rätt kul, det var lite läskigt att se deras sparkar och slag menmen, man ska hålla på med det man tycker är kul !

Mina värkar har blivit lite starkare känns det som, det är ca 20min mellan varje värk så det är ingen fara. man överlever ju iallafall, längtar tills den lille har kommit !

Ska dra ner på stan nu med älskling, mina super söta föräldrar ger mig pengar till kläder! Dom är verkligen guld värda, ska gottgöra det det lovar jag !

Sen tar vi bussen direkt till vårdsätraviken där min familj väntar på oss för vi ska äta där !

ni får bilder senare !


Kissie, otroligt osäker på sig själv.

Kissie har lagt in ett inlägg på sin blogg

"Dom fick som dom teg"



Jag tyckte mer att det var hon som fick så hon teg eller vad säger ni ?

man märkte hur osäker hon var på sig själv, hon satt inte still, hon satt och kollade runt hela tiden och svarade inte på alla frågor. Jag tycker hon var minst sagt riktigt patetisk och säger sedan att hon knäckte dom ? 
jag tror inte riktigt det bruden.  dom ställde frågor och hånade lilla Pissie så det skrek om det!
Pissie är nog en av dom falskaste tjejer jag vet, för hon tror hon är något som hon verkligen inte är. Hon beter sig som om alla älskar henne och hon vore prinsessa, men det är mer folk som hatar henne än gillar henne.

Vad är eran åsikt om det här ?


Våfflor, hallonsylt och glass !

Jag gjorde precis våfflor och överraskade älskling med, en liten mys lunch för oss eftersom vi just nu är hemma själva tänkte jag och jag märkte att jag är mycket bättre på att göra våfflor än pannkakor (a)



Jäklarns vad gott det var !


Frukost frukost frukost..

Jaa, nu tänker iallafall jag gå och äta frukost !




vi hörs lite senare.
Puss


Jävulsk natt !

Godmorgon sunshine !

har ni sovit gott ?  själv har jag sovit super dåligt, kl två inatt kom Oskar som är älsklings kompis med en Nathalie och dom stod utanför mitt fönster. Vem väcker en kl två på natten ? Jag vart iallafall galen för jag sover så illa pga mina värkar men vem bryr sig ?

Senast jag kollade på klockan var den 04:52 och då somnade jag förmodligen efter det, så jag har precis vaknat och klivit upp medans mina föräldrar och syster är påväg till ishallen för lite Ishockey.

Sen lös solen rakt in i mitt rum och mot min säng så det var bastu och alldeles för ljust, eftersom killen som putsar fönster hade sönder mina "drapperier" så kunde dom inte skydda mig heller !  Jag blir galen !





Kan ni inte dela med er om vad ni ska hitta på idag
?

själv vet jag inte än


Nattinatti !

Nattinatti, nu går jag och lägger mig !

sov sött gullungar, Puss !


HJÄLP MIG SÖTNOSAR !

Om jag ska byta "alias" på min blogg, vad tycker ni då att jag ska kalla mig själv ? 
Vill komma på ett annat namn som är på något sätt lite coolare, snyggare, finare eller vad som helst !

Puss på er, glöm inte kommentera in alternativ. 100% öppen för förslag !  :)

Haha, Bella & Tyra Show med Kissie..

Hello bitches !

Har ni gjort något kul idag ?   jag har vart på "upptäcksfärd" och shoppat lite bebiskläder.
4papperskassar och 2plastkassar vart det (a).. 

Sen satt jag och asgarva över Bella & Tyra Show med Kissie som gäst igår, så osäker hon är på sig själv alltså !
Sitter med armen för magen, vrider och snurrar på stolen hela tiden och är stirrig med blicken. Hon är dessutom väldigt falsk och bortskämd, förstår inte varför folk tycker om henne egentligen eftersom hon bara spelar ut er och ljuger hela tiden. Hon säger att Kissie är en roll, och att hon inte alls är samma person i verkligheten.. jag tyckte hon verkade riktigt bitchig och omogen i verkligheten också eller vad säger ni ?  sjuk brud !

Skriv nå skoj, har rätt tråkigt :)


Frågor och svar såklart ;)

Kommentar:
Var är dom köpta, jag letar nämligen kläder till min pojkvän.

Svar:
Dom är köpta på en affär med 90% REA som ska stängas ner när som helst och det ligger i Årsta Centrum i Uppsala. Vi skulle dit och kolla barnkläder, och älskling hittade så mycket kläder han tyckte om så varför inte passa på när man har chansen ?  :)



Kommentar:
Brukar inte folk titta på dej konstigt?asso för du e groovt ung o ska föda snart :) btw ääääääääälskar jag din blogg och läser den dagligen! :)

Svar:
Njaa, dom brukar inte kolla så otroligt konstigt på mig för det är vanligare än vad man tror. Men lite blickar och frågor får man såklart. Som när jag var i Stockholm kom det fram 10-12 personer och frågade hur gammal jag var och om jag var med barn och så och det roliga var att ingen trodde jag var svensk så alla pratade engelska med mig. Hörde dom prata med svenska med varandra sen x)


Skönhets stund !


Nu hoppar jag in duschen och gör lite skönhets grejer,


-  Duscha varmt & Tvätta håret med inpackning
-  Raka mig
-  Smörja in kroppen med hudkräm och doft av jordgubb
-  Fixa nagelbanden
-  Fixa naglarna
-  Noppa ögonbrynen

Ska även tända ljus så det blir en lugn och mysig stämning !


Man måste ju inte gå till massa olika ställen för att göra sig snygg/fin eller hur ?
Det går lika bra att göra det hemma själv, mycket billigare !


haha, äggformad spänd gravid mage ;)

Här är en bild på min mage när jag ligger ner och spänner, ser ni vilken ägg form den får då ? ;)



haha, jag tycker det ser ganska så kul ut (a)


Säljes, passa på !


1. Guldig ögonskugga.   50kr
2. Solglasögon med diamant.  
80kr
3. Diadem med kedjor.  
80kr
4. Örhängen Leopard.  
50kr
5. Örhängen runda.  
50kr
6. Silverkedja äkta.  
200kr

( allt är ordentligt rengjort ! )




Adidas tröja.   400kr
( Använd kanske 2-3 ggr, köptes för 800kr )




Militärfärgade byxor.  
80kr
( Har ingen aning om storlek, aldrig använda )




Svart klänning.  
100kr
( Använd 2ggr )




Blått linne.   50kr
( Använd endast en gång )




Vit "topp".   80kr
( Använd 1-2ggr, L pga att jag själv har storlek D i kupa, uppsydda axelband )




Grå tjocktröja.   120kr

( Använd några gånger, en av mina favoriter för den håller värmen )




Svart kavaj.   100kr
( Använd 1gång, den slutar ungefär under brösten beroende på vilken kupa man har )



-  Lägg in en kommentar med din mail om vilken du är intresserad av så mailar jag dig.

Älsklings och mitt köp !

Själv så köpte jag faktiskt äntligen ett par militärfärgade shorts, som man fixar byxslutet på så som blir tajta runt benen och pösiga liksom och dom slutar ungefär mellan vaderna och knävecken. (a)



______________________________________________

älsklings köp var lite mer än bara ett par shorts ;)

 
Skit snygg tjocktröja och T-shirt !


 
Två likadana tröjor i två färger, as snygga tyckte jag och älskling passa i färgerna !

 
Två vita tröjor, också jävligt snygga.
(
Han har ingen halsduk på sig, det är så på tröjan )

Jag tyckte att hans kläder var super snygga iallafall, eller hur ?


Hello bitches, köpt massa bebiskläder !

Hello bitches !

Nu har jag precis kommit hem från att ha shoppat, jag orkar inte lägga ut alla klädesplagg nu eftersom det var fyra papperskassar och två plastkassar med grejer.. Vi köpte en del som han kommer kunna ha nu när han kommer, vinterkläder, kläder tills han är 1-2år osv så ni får mer bilder på det senare i framtiden ;)

Förlåt med det kommer bli en hel del bilder nu, men det här är kanske 1/4 av vad vi fick med oss hem.. man kan ju inte fylla en heeel sida med bebiskläder, man måste ju spara lite till sen !


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Jaa.. det var en del bilder eller hur ?   vad tyckte ni om kläderna ? :)

Jag tycker det var super fina kläder och dom är så små och söta !


Godmorgon bitches, upp tidigt eller vad ?

Godmorgon bitches !

älsklingens mamma ringde och väckte mig halv nio och sa att hon skulle komma och hämta oss för att åka och köpa barnkläder och lite sånt. så nu är hon påväg hit alltså, min mamma ska också med.

Det är tydligen 90% REA så man får förmodligen mycket för pengarna vilket är super bra tycker jag eftersom det behövs kläder. ska försöka ta lite bilder under dagen så säger jag till när jag kommit hem ;)

Pussar !


Godnatt, och sonny.. jag älskar dig !

Godnatt sötnosar !

Godnatt, nu ska jag krypa ner bredvid älskling i sängen och mysa och kolla på film :)

Jag älskar verkligen dig Sonny !


Tack !

Hej anonym som skriver fina kommentarer till mig, du vet vem du är !

även fastän våran son kommit sen så ska jag blogga så mycket jag bara kan och kommer lägga ut bilder på honom också såklart vilket jag verkligen längtar efter att få göra !  jag blir så glad när folk som dig skriver till mig för jag behöver verkligen få höra vad jag kan förbättra och vad folk tycker om mig och min blogg.
Fortsätt gärna kommentera så mycket du kan och orkar, det gör mig bara glad !

Tack, du ger mig ett leende på läpparna !  :)

SÄLJES !


1. Guldig ögonskugga.   50kr
2. Solglasögon med diamant.  
80kr
3. Diadem med kedjor.  
80kr
4. Örhängen Leopard.  
50kr
5. Örhängen runda.  
50kr
6. Silverkedja äkta.  
200kr

( allt är ordentligt rengjort ! )




Adidas tröja.   400kr
( Använd kanske 2-3 ggr, köptes för 800kr )




Militärfärgade byxor.  
80kr
( Har ingen aning om storlek, aldrig använda )




Svart klänning.  
100kr
( Använd 2ggr )




Blått linne.   50kr
( Använd endast en gång )




Vit "topp".   80kr
( Använd 1-2ggr, L pga att jag själv har storlek D i kupa, uppsydda axelband )




Grå tjocktröja.   120kr

( Använd några gånger, en av mina favoriter för den håller värmen )




Svart kavaj.   100kr
( Använd 1gång, den slutar ungefär under brösten beroende på vilken kupa man har )



-  Lägg in en kommentar med din mail om vilken du är intresserad av så mailar jag dig.

Fråga från frågestund !

Ellen: 
1. Hur lång tid tog det för dig/er att bestämma er för att behålla barnet?

2. Skulle du behållit barnet även om du inte hade en pojkvän som stöttade dig?

3. Vem kom på namnet Seth?

4. Vad ser du för för/nackdelar med att bli ung mamma?


Svar:
1.
ojj, det tog en ganska lång tid eftersom min pojkvän inte kände sig redo. Jag ville verkligen, men inte han. så vi beställe en kirurgisk abort där jag sövs ner, men dagen innan aborten sa jag: " din sista chans att bestämma dig, vill du ha vårt barn eller inte?". Då fick jag det svar som gjorde mitt liv ännu mer värdefullt än det var innan. Han ville ha det så vi behöll det !

2.
Jag är väldigt emot abort.. hade min pojkvän lämnat mig hade jag kämpat mig igenom det här ändå. Det är ett litet liv av mitt egna kött och blod. Jag hade kämpat mig igenom det, men nu har jag tur som har en underbar pojkvän som tar sitt ansvar och visar att han är mognare än andra 16-17åringar.

3.
Det var faktiskt min pojkvän som föreslog namnet Seth efter att ha hört det i en svensk film. "Johan Falk". Tyvärr så är Seth en kriminell snubbe där, men vi gillade verkligen namnet och tyckte det var otroligt fint. Han förslog namnet Seth och jag föll såklart för det lika fort.

4. Fördelar: Det finns så många så jag vet inte vart jag ska börja.. att skaffa barn är livets största händelse och läxa. Genom att skaffa barn får man en enorm erfarenhet om livet. Jag älskar barn, ta det inte fel !  dom gör en glad, jag ville ha barn med en kille jag känner att jag vill leva med, och det känner jag. Jag och min pojkvän kommer hålla ihop !
Nackdelar: Visst det finns nackdelar, men inga jag lider utav. det kanske inte kommer finnas mycket tid för mig att vara ute med kompisarna men det är faktiskt jag som valt det här själv och ska därför ta mitt ansvar. men jag ser inte det som en nackdel, utan jag ser det mer som någonting bra för jag kommer kunna lära mig så mycket om livet !

Sen blir man dessutom mycket mognare under graviditeten då alla hormoner sprutar omkring och man får sin mamma roll.

Tack för frågorna !


En fråga från frågestund.

Emelie:
va gjorde du när du fick reda på att du var med barn?


Svar:
allvarligt talat så började jag storgråta, ringde min pojkvän och berättade som det var och det var dessutom hans födelsedag som vi fick reda på det. Jag började fundera ordentligt och ville verkligen ha barnet för jag har alltid velat bli ung mamma med mannen i mitt liv och jag tvivlade inte på min och min pojkväns kärlek. Jag älskar honom så otroligt mycket och det fick mig att känna mig starkare. Men jag grät, vart lätt depprimerad eller borta i mig själv och mina tankar som var någon helt annanstans.
Jag och min pojkvän hade varit tillsammans i tio månader bara, men jag kände att han är mitt livs kärlek och honom vill jag leva med och därför tvivlade jag inte en sekund på att behålla det.

Tack för din fråga !


ska säljas grejer, igen !


Snart kommer jag lägga ut saker på bloggen som är till salu.
För saker jag måste bli av med men känns onödigt att slänga det ligger bara och gör ingen nytta alls för det är mest bara i vägen, håller ni inte med ?

Håll lite utkik, det kan komma när som helst ;)


Dags för frågestund !


Lite tips om graviditeten !

Lite tips för inför graviditeten.

-  Inför förlossningen är det viktigt att ha laddat kroppen med energi för att det går åt 500 kilokalorier i timmen när man föder barn, så ta gärna med något extra med till förlossningen med socker. Jag har valt att ta med Dextros för att det är mycket socker.

-  Under graviditeten kommer du att svanka mer än vanligt vilket kan orsaka otroliga ryggsmärtor som inte alls är så kul att behöva gå runt med, så försök verkligen att inte svanka så mycket. Du kan fortfarande träna även fastän du är gravid, det tar ingen skada utan det hjälper dig.

-  Träna upp muskulaturen i mage och rygg samt de muskler som stabiliserar höfterna. Starta gärna innan du är gravid eller tidigt under graviditeten. Det kommer hjälpa dig mycket under förlossningen. Jag har själv varit lite lat när det gäller träningen under graviditeten så jag kan säga att jag lider av riktiga ryggsmärtor nu när man börjat väga en del.

-  Försök verkligen att undvika högklackade skor, använd stadiga skor helst gympaskor med stöddämpning. Eftersom dina ben får bära en vikt som den inte är van med så är högklackat ingen rekommendation, du kan även få ordentliga skador i knäna utav det.

-  Vad som är lagom träning i veckan för gravida avgör man mycket själv, men ungefär tre gånger i veckan är som lämpligast eftersom kroppen behöver kunna återhämta sig ordentligt för att må bra och du ska orka gå nio månader med några kilon extra.

-  Promenera 20-30 minuter varje dag eller gå ännu längre om du har lust och känner att du orkar. Även vardagsmotion som ärenden till affären räknas. Men tänk på att lägga upp fötterna högt när du kommit hem då man samlar på sig mycket vätska i kroppen under graviditeten.



Min graviditet har varit väldigt tufft, jag är kort och smal i vanliga fall och mina ben till exempel är inte vana vid att bära den tyngd jag har idag. Jag har haft mycket vätska i kroppen, trycker man på mina smalben så blir det vätskegropar efter mina fingrar. Det är inget farligt men kan kännas obehagligt. Jag går och rör mig mycket för jag är en sån person som blir lätt uttråkad. Jag kan även säga såhär, ät det du känner att du är sugen på men överdriv inte och ät bara för att. Det är något jag gjort, överdrivit med allt jag äter. Men du ska göra allt för att du ska må bra och vara glad !


såå fint utav dig !

idag fick jag en otroligt fin och trevlig kommentar som verkligen värmde mig !

Kommentar:
jag älskar din blogg så jävla mkt ska du veta, och när du inte har skrivit blir jag bara vafan hon måste skriva hahha du skriver så bra. Kollar alltid din blogg och letar efter inlägg. En av dom bästa bloggarna om jag nu ska vara ärlig.


Jag vart såklart super glad, tack för din kommentar. Jag försöker blogga så ofta jag kan och har tid, det är så kul att höra när ni gillar min blogg och det får mig att känna att det är ännu roligare att lägga in inläggen varje dag !
så tack så jätte mycket för din fina kommentar !  :)


Mina vackra lejon !

Här är en bild på mina vackra lejon, Tjabo & Mirakel !

eftersom mina vovvar inte får vara med på min blogg så ofta så tänkte jag att vafan en liten hörna ska dom fan också få vara med på  eller hur ?

 
Mirakel & Tjabo

Dom är sjukt söta, fina och STORA :)
Rasen heter ju leonberger. så det här är då mina "små" lejon :)

fina va ? 


Hello bitches, hemma efter en dunder dag !

Hello bitches !

nu har jag precis kommit hem och hunnit ätit också.
vi började med hälsa på min moster som också är gravid, och hennes kisse Kerstin är tydligen också havande hihi.. Hon har tidigare alltid velat gjort exakt samma sak som sin matte, så nu är hon också på smällen ;)

senare åkte vi vidare till Subway hela familjen och käka !


Fyfan vad gott det var !  älskar Subway (a)

senare åkte vi vidare ut till östhammar, pappa var gullig och köpte mig ett par nya flip-flop i alla möjliga färger så jag tänkte ni får bild på dom lite senare !

Sen åkte vi ju då ut till Östhammars camping och hälsade på min farmor och farfar som campade där,


älskling med en blå platsmugg på huvudet, PARTY sa han så jag var tvungen att ta kort på honom också såklart ! :)


Här har vi en bild på min farmors ena lilla vovve, Wilma. Hon har även två likadana fast gråa som heter Silla & Maggie. men bilden på Wilma vart bäst :)

 
Sen gick jag och älskling ner till badplatsen för dom hade byggt en bastu där, den var otroligt mysig och det var coolt för den såg ut som en liggande tunna ;)


Sen på vägen hem var älskling lite busig i bilen så jag var tvungen att fota honom då också såklart haha !


Sen så smygfota jag min älskade syster, som hon vart väldigt arg för. men jag tyckte bilden vart sjukt fin på henne eller vad säger ni ? :)  Puss syster yster <3


Sen åkte vi vidare till mina kusiners pappa för min pappa skulle köpa lite grejer av honom så där hälsa vi också på en stund, och gissa vad vi gjorde sen ?  vi åkte och beställde pizza som jag precis käkat (a)


Jag har haft en dunder dag, det har vart både roligt och mysigt ! :)


36v + 3d. ( 37v )

Jaa, som ni alla vet är jag i vecka 36 + 3dagar. då säger man att man är i vecka 37 ibland.

så såhär ser det ut då.



Lite fakta om graviditeten under vecka 37.

Nu väger bebisen kring 2,8 kg och är cirka 50 cm lång. Bebisens huvud ligger nu förmodligen nere i ditt bäcken och skyddas av den omgivande benstrukturen. Detta ger benen och underkroppen mer plats att växa.

Många bebisar har nu huvudet fullt av hår som är ungefär 2,5 cm långt. Men det behöver inte ha samma färg som ditt – mörkhåriga par kan bli överraskade av nyfödda bebisar mer blont eller rött hår och ljushåriga föräldrar kan få bebisar med mörkt hår. Och så finns det förstås bebisar som inte har något hår alls.

A propos hår, så har nu det mesta av den duniga kroppsbehåring som kallas lanugo och som din bebis haft sedan 26 veckor försvunnit, liksom det mesta av fosterfettet (vernix caseosa). Bebisen sväljer detta, liksom andra avsöndringar, och lagrar dem i tarmarna. Detta kommer att bli bebisens första bajs, som kallas barnbeck (eller mekonium).

Ungefär vid den här tiden börjar många kvinnor bli oroliga för att de inte kommer att känna igen när förlossningen börjar. 

• Observera, att forskning har visat att barn utvecklas i sin egen takt – även i livmodern. Sidorna om fostrets utveckling har gjorts som en allmän guide till hur din bebis växer.


Godmorgon gullungar !

Godmorgon mina gullungar !

Mamma kom in och väckte oss idag, vi har ju ledigt nu i 4dagar och då vart hon rastlös så hon har bestämt sig för att alla vi ska till Subway för att käka och sen ska vi till Östhammar och hälsa på min farmor och farfar på campingen där.

Vi var på förlossningen igår och kollade mitt ben och dom tyckte inte dom såg något men skulle det bli värre idag så skulle vi åka in igen och kolla för att det kan vara att jag har ont av två olika anledningar så vi får väl se.




Puss


Jäklarns skit.


Jag vet inte varför men jag har så ont i mitt ben.

Ja jag har gått lite mer idag än innan och vart i skolan och så men det borde ju inte göra ont eftersom att man går varje dag och allt. och nu ska vi tydligen åka in för dom säger att den kan vara en blodpropp i benet -.-
Hoppas inte !  aja, jag hör av mig ikväll/inatt när jag kommer hem. Puss


Godmorgon på dig också ;)

Haha, imorse när jag skulle väcka älskling fick jag en lite underlig morgon hälsning
som jag tänkte jag skulle dela med mig utav !  ;)




haha, han är så jävla go min lilla prins !


Min bärbara försvann..

Jadu, vad ska man säga ?
Jag hade en bärbar dator.. men den försvann samtidigt som min pojkvän flytta in ;)




Min lilla älskling har snott min bärbara till spel, jippie..
så jag har nu fått börja använda mina föräldrars dator till att blogga eftersom den bärbara alltid är upptagen.

Sonny mitt lilla spelfreak, jag älskar dig !


Hello bitches !

Hello bitches !

idag var jag faktiskt i skolan en stund på förmiddan, mellan 8-13. vilket behövdes, fick då också MVG- på en uppsats i engelska woho vad bra man är !

Jag har dessutom haft värkar idag också så det har vart lite tufft men vafan, man är väl ingen mes eller ?;)


Fråga & svar.

Kommentar:

Hej jag undrar om du är född 94 eller 95?:) va kul att det närmar sig.. har följt din blogg nästan varje dag:) jag är gravid oxå men jag vet inte om jag ska göra abort, jag vågar inte säga till mina föräldrar:( vad tycker du jag ska göra?? jag vill ha barnet men barnets pappa säger att han lämnar mig om jag behåller det! :( jag är 15 år .. vad tycker du jag ska göra...? Kram lycka till i framtiden med sonny och eran Lilla guldklimp :D



Svar:

Hej tjejen, jag förstår hur du mår och att du är rädd. Det var jag också kan jag lova, jag är 94a, ska fylla sexton senare i sommar. Vad kul att du läser min blogg och tycker om den det glädjer mig verkligen !  Jag tycker såhär, du måste ju berätta för dina föräldrar någon gång för dom kommer märka på dig att något inte står helt rätt till och för att försöka ha kvar deras tillit borde du prata med dom innan du tar egna beslut för dina föräldrar har säkert bra erfarenhet om livet och sånna här situationer. Försök få dom att ägna lite tid åt dig och sitt ner och prata du och dina föräldrar själva utan pojkvän eller syskon och försök hålla en lugn dialog och förklara hur du mår och känner.

När det gäller din pojkvän, så säger jag samma sak till dig som jag har sagt till dom andra som bett om råd. Det är din kropp, det är du som går igenom det här. Det är ditt beslut. Du ska inte göra en abort bara för att han säger att han lämnar dig annars, du ska gå efter ditt hjärta. Jag slår vad om att du är en stark tjej som klarar av det här, och jag kan alltid hjälpa dig om du så vill med saker du undrar över eller vill prata om.

Jag satt också lite i kläm i början, för min pojkvän kände sig inte redo för att bli pappa och ville därför inte ha barnet än. Men jag ville, så jag kände ganska mycket att jag måste gå efter vad som känns rätt för mig. Som tur var så hann min pojkvän ändra sig innan det var försent.

Mitt råd till dig är att vill du ha kvar ditt barn, så ska du ha det. För det är ett jätte stort beslut och det går inte att ångra sig efteråt, så det är upp till dig. Tänk efter noga på både för & nackdelar om vad som gäller med att skaffa barn i sån tidig ålder. Och det är du som kommer må som sämst ifall du gör en abort för någon annans skull som din pojkvän till exempel.  Har du fler frågor, så kan du skicka mig en kommentar med din msn så kan jag lägga till dig där och prata om du vill, jag publicerar såklart inte din msn i bloggen!  Hoppas jag har kunnat hjälpa dig lite i alla fall. Ha det så bra så länge och tack kommentaren !


Fråga & svar.

Kommentar:

oh, gud så fint hår spara till det igen. Men hur förstörde du ditt fina hår? , kan du inte skriva vad du gjorde med det. Om du vill såklart? Men tror det skulle vara bra och veta hur man ska behandla sitt hår, så man inte gör misstag:)




Svar:

Jag hade långt fint blont hår, naturlig längd och inga förlängningar över huvudtaget.. men senare så köpte jag en förlängning för att fylla håret och få lite mer längd än vad jag hade och då använde jag clips som dom rekommenderar är bäst för håret av alla förlängningstyper. Men jag började använda det och tyckte det var jätte bra för det slet ingenting alls i början, till slut vart jag korthårig i axellängd, och då färgade jag även håret brunt istället och slängde min förlängning. När jag vart brunhårig några månader och håret hade växt ut långt igen så ville jag lägga i lite blonda slingor och skulle toppa mig, max 2cm sa jag. Frisören klippte av det till axel längd, IGEN. Jag vart tokig! Mina råd;
1. Använd inte hårförlängning oavsett metod.
2. Färga inte håret själv, gå till en frisör. Blond och svart färg sliter mest, brunt sliter absolut också men inte på samma sätt !


Godnatt mina sötnosar !


Godnatt sötnosar, nu går jag nog och lägger mig eftersom mina värkar fortsätter och jag ska få upp Sonny till skolan imorgon så måste man sova så man orkar få upp honom och följa honom till bussen och kyssas och säga hejdå men nu ska jag inte babbla så mycket.

Godnatt, sov sött !   Puss


Jag lät älskling bestämma helt enkelt !

Jag pratade precis med min älskling Sonny och lät honom bestämma helt hur jag ska ha mitt hår senare eftersom det är honom jag ska vara fin för och ingen annan :)

Han tyckte om det här mest;

 


Nu blir det spara, spara och spara och sen gör om allt till det här. :)


annan frisyr jag älskade..

Här är dessutom en annan frisyr jag älskade, trodde inte jag hade dom bilderna men min syster hade gömt dom :O

 



Jaadu.. det här är lite mer attityd iallafall..

saknar det här också, jag är en sån där människa som aldrig kan bestämma mig och då får man dessutom leva med sina misstag också. men jag saknar det också otroligt mycket..


Min älskade lillasyster !

Jag var ju bara tvungen att lägga ut en bild på den här lilla guldklimpen (a)



idag har den här lilla trollungen växt upp och blivit 13år. här var hon kanske sex år.



Nu ser den lilla trollungen ut såhär, det händer mycket på sju år kan man säga.

Snart när som helst så är den här lilla "snorvalpen" moster, och det tror jag att hon ser fram emot även fast hon gnäller om att "buhuhu den kommer hålla mig vaken om nätterna". vet du vad jag säger ?  "Haha jajamen :) ".

Men det bästa är att hon är precis lika älskad nu som för 7år sedan !

Jag älskar dig syster !


Fan vad jag har förstört mig själv !

Gud vad jag saknar mitt hår nu när man hitta massa gamla bilder på det, sen jag var långhårig och blond. Tänkte jag kunde visa lite, det gör ont att se vad jag misshandlat mitt hår.. :(



det var så otroligt fint..


minns exakt vad jag gjorde den kvällen.. mitt hår saknar jag !


På gotland, man var gotlands skönhet eftersom till och
med 20 -25åringar ragga på mig när jag gick förbi..


haha.. den får jag väl bjuda på antar jag.


jag älskade mitt hår, hur fan kan man vara så korkad och förstöra det ?


Suuupergirl !  fanfanfan mitt hår..

Tycker ni jag ska ta hand om mitt hår nu och fixa såhär igen ?  ärligt nu.


...

Kanske är meningen med livet faktiskt bara så enkelt,
att det är själva frågan som är svaret?


"du är vad du äter"


Min pappa kom precis hem och var så himla gullig och köpte kanelbulle till mig,
"du är vad du äter" ;)



Jaa jag vet hur det här kommer sluta om jag gottar mig så mycket om jag faktiskt gör (a)


Promenix


Nu ska jag och älskling ut i det fina vädret
på en liten promenad och njuta av värmen,



Puss


Förlossnings besök.


Hello bitches !

nu har jag precis kommit hem efter att ha vart på förlossningen för att kolla om det är så att jag har värkar. och gissa vad, jag kom ända upp i 79 som max vilket är ganska mycket eftersom man ligger mellan 15-25 i vanliga fall när man inte har värkar. så nog fan har jag värkar minsann.

Sen så träffade vi en barnmorska som prata på och var hur glad som helst vilket var skönt för det är många som är så stela så det blir pinsamt. Men hon prata på och var hur trevlig som helst !
Hon ville känna på livmodertappen inuti mig och vad ska man säga? nej?. Så hon fick iallafall göra det och hon sa att hon kände bebisens huvud men inte livmodertappen. Hann aldrig förstå vad det innebar, men skulle det bli värre så skulle vi höra av oss igen.




V36 + 1D
75.1 KG

Hoppas han kommer snart !


såå misslyckad !

Haha så jävla sämst och misslyckad Pissie !



Här har då lilla Pissie försökt lura oss igen vilket hon såklart inte lyckades med. Vi är ju varken dumma eller blinda. om ni kommer mellan hennes fingrar så ser ni att byxorna går mycket längre ut och att hon photoshopat resten av benen. vad är det som sticker ut mellan fingrarna då ?  hennes dit opererade misslyckade nya kulor då eller ?  Hon verkar tro att vi läsare är dumma i huvudet, men nej. då tror hon fel ! patetisk.

Prova hålla på med något du är bra på istället.


ussh på Pissie.


Jag var in på lilla Alexandra "Kissie" Barbara Nilssons blogg imorse och läste att hon skulle filmas idag och bli "ännu mer" känd. Folk kommer ju inte gilla dig mer bara för att du spelar in en film om någon ny grej förstår du väl? du är fortfarande samma lilla Pissie som är lika falsk hela tiden. du borde lära dig att du är känd på fel sätt.
Lägger ut halv nakna bilder på sig själv, PS sina bilder för man tror att man ska lyckas lura sina bloggläsare, snackar massa skit om naturliga tjejer när du är totalt misslyckad.. Jaa och dessutom, så skulle du aldrig blogga om du inte fick din blogglön ?  hur patetisk får man vara ? du är så falsk



Hon skämmer ut oss svenskar totalt.


Godmorgon eller ja..


Godmorgon sötnosar, eller kan man säga så fast klockan är efter tolv ? 
Jag är iallafall hemma idag igen eftersom det inte ger med sig. Just nu sitter jag med min lilla godisskål och ett glas vatten och bloggar, vad för skoj kan man skriva då ?

Idag kanske jag åker in på förlossningen och kollar eftersom det har hållt på i tre dagar men ligger på ungefär samma nivå hela tiden med smärtan men det byter ställe lite då och då. jag hoppas bara jag slipper gynekologundersökning isåfall.. det är så jävla obehagligt och det gör däremot ont för dom är fan inte försiktiga för dom som gjort det förut ! ussh


Våran lilla lilla son

Jag längtar som f*n efter den här lilla lilla sötnosen som är våran son. tyvärr är ju bilden lite grumlig för jag glömde dricka mycket vätska dagen innan "/




Idag har jag gått 36 fulla veckor så nu är det inte lång tid kvar alls !  Han bråkas lite med mig och jag tror han har fått nog och vill komma ut men vi får se. Kanske väljer att åka in imorgon och kolla om det inte ger med sig. Fick en kommentar av en tjej som sa att dom kan ha väldigt brottom bara dom vill så en koll kanske inte är så dum iallafall. men jag känner mig lite orolig eftersom jag inte ens fått någon mjölk än.. men det löser sig nog ska vi se !

Här är våran lilla son Seth, han har sin pappas stora fina ögon och min näsa har vi kommit fram till. Nu är han så otroligt längtad av oss och det skulle ju inte skada att han kom nu så man fick ha honom i sin famn och pussa hans panna. Jag längtar så efter dig min lilla skatt !  Mamma & Pappa älskar dig redan !   :)

ohh, ont.


Halloj allihopa, gissa om jag är trött på det här just nu.. Har haft ont nästan hela dagen, kallsvettas, har en obehaglig känsla i kroppen och aa.. ingenting är som det brukar. Mamma vill åka in till förlossningen med mig för en koll men för mig känns det meningslöst för dom skickar bara hem mig igen -.-'. Visst det är super mysigt att vara gravid, men det finns ju lite jobbiga saker i det hela  ..

älskling har precis åkt iväg för att träna, skulle det hända något så skulle jag bara höra av till honom så han vet vad som händer han också !  Han drog iväg med Oskar för en stund sen på moppen.

Har dessutom sovit från halv fyra till sex vilket var riktigt skönt, men såfort man vaknar börjar smärtorna igen..

Hur tycker ni jag ska göra ?


skillnad eller vad


Kommer ni ihåg hur jag såg ut i början av graviditeten ?



Här hade jag ju då fått en kula redan fast det gör ju ingenting.. och man var så himla kaxig för att det
syntes att man var med barn.



Nu när man ser ut såhär, vill man att det bara ska vara över. man orkar ingenting, man är seg, lat, godismonster och man går upp massa i vikt och så kan man inte ha sina vanliga kläder.


Nu vill jag att det bara ska vara överstökat och att lilla Seth ska vara här så man slipper vänta och vänta. Jag börjar liksom bli lite nervös nu.


Tack mamma !


Hello, nu har jag precis badat och försökt slappna av. Fick det som råd av min barnmorska att krypa ner i ett varmt bad och slappna av. så mamma var gullig nog
och gjorde i ordning ett bad åt mig. det var så mysigt !



Taack fär hjälpen med allt mamma !  Puss


Godmorgon !


Godmorgon , sovit gott ?


inatt gick det väl bra jag somnade tillslut men det tog ett tag. jag och älskling kollade på film som var jätte sorglig så vi låg och grät super länge. sen så ville älskling kolla på mer film men jag ville sova så jag vände mig om och slöt ögonen och somnade. vaknade mitt i natten av att han har somnat med datorn i sängen! den låg mellan oss och vi tröck mot varandra så jag fick den i ryggen så nu har jag lite ont :P

Idag är jag i vecka 36 + 0dså det är exakt fyra veckor kvar nu enligt planerat men man vet ju aldrig så som det här håller på ;)


Godnatt sötnosar.


Godnatt sötnosar, nu går jag nog och lägger mig.


Hoppar nog in i duschen först.. det är så himla varmt men det tillhör graviditeten eftersom jag sitter i bara linne är det lite konstigt tycker jag. men men.

Ni får sova så sött, LOVAR att blogga om det händer något mer oavsett vad !

Pussar


Bäddat barnvagnen.


Hejj allihopa, nu har även jag och mamma bäddat i ordning barnvagnen också.
det vart jätte mysigt,






Nu längtar jag riktigt mycket tills våran lilla Seth kommer. Han är redan älskad !
Har dessutom packat klart hela väskan som ska med till BB.

Mina "värkar" har fortfarande inte upphört, det fortsätter och dom kommer lite närmre varandra nu men ändå har jag vart stark nog till att städa mitt rum ifall att, man vet ju aldrig. Jag tycker att det är jätte viktigt att det är rent och snyggt när små söta varelser kommer hem.
Men än vet vi ju inte om han kommer, vem vet vi kanske får vänta 4veckor till som det är planerat.

Men nu längtar jag riktigt j*vla mycket !


ajajaj !


Sitter här och bloggar knäpp som jag är, för jag har som värk liknande just nu..
det är ca 10min mellan.
ont gör det, jag mår dessutom illa och känner mig konstig som en obehaglig känsla.

Jag funderar på att gå ut på en promenad och försöka andas in lite frisk luft och ta det lugnt. Ringde förlossningen och berättade det här och dom sa att jag fick välja själv med att komma in till dom eller stanna hemma och jag valde förstås att stanna hemma. man blir ju ändå bara hem skickad därifrån som alla andra gånger.



men nu ska jag gå på promenad i lugn och ro, och ska försöka få med mig Sonny också.


ojjojj,

ojj ojj ojj. någon som vågar öppna käften i min blogg.
När jag sa att jag inte förstår mig på kända bloggare så är det för att dom är så jävla patetiska och omogna, dom tror dom är så mycket viktigare än oss andra bara för att dom får pengar för att snacka en massa skit om andra ?
som lilla Pissie till exempel, hon erkänner själv att om hon inte fick pengar för sin blogg så skulle hon aldrig blogga heller. hur patetiskt är inte det ?   väx upp och kom ut i verkligheten.

Tankeställare..


Tre-saker-testet


Tre saker jag inte förstår mig på: Min lärare, Kända bloggare & Skolan.
Tre saker som finns på mitt skrivbord/bordet: Teknik provspapper, Mobil & Kamera.
Tre saker jag gör just nu: Sjunger, Tänker & Bloggar såklart.
Tre saker jag vill göra innan jag dör: Operera mig, Bli rik & köpa hus med Sonny.
Tre saker jag kan: Halva teknikprovet, Vara mig själv & Laga mat.
Tre saker jag inte kan: Vara nöjd med mig själv, Sluta äta godis & vara ifrån Sonny.
Tre saker jag tycker att du ska lyssna på: Ditt inre, ditt hjärta & dina föräldrar.
Tre saker jag skulle vilja lära mig: Finska, Ta hand om mitt hår & min kropp.
Tre favoriträtter: Pasta Carbonara, Pizza & Tacos.

Jaa.. det var lite om mig det också. ;)
blogg bakgrund 1

Dagens

Dagens-testet

DAGENS VILL HA: Pengar
DAGENS KLÄDSEL: Mjukisbyxor, tåstrumpor & linne
DAGENS FRISYR: Ruffsigt
DAGENS LÅT: Många
DAGENS PLANER: Plugga & mysa med Sonny
DAGENS SAKNAD: Min förra hund, Simba
DAGENS DUMMASTE: Våran kopiator
DAGENS MISSLYCKANDE: Pluggandet
DAGENS DROG: Ostbågar
DAGENS KÖP: Inget
DAGENS GODIS: En hel påse
DAGENS HUMÖR: Glad
DAGENS CITAT: Födseln är början på döden
DAGENS ROLIGASTE: Vet inte (a)

Jaa, det var lite om min dag, kankse inte roligaste menmen x)

Dum / inte dum ?


(X) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du har pratat
(X) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du INTE har pratat
(  ) du har gått in i en glasdörr
(  ) du har hoppat ur ett fordon som rör sig
(X) du har tänkt på nåt roligt så du har börjat skratta, och därmed fått folk att titta konstigt på dig
(  ) du har sprungit in i ett träd
(  ) det är möjligt för dig att slicka dig på armbågen.
(  ) du testade precis om du klarade det
(X) du har trampat på ditt skosnöre och snubblat/trillat
(X) ditt hår är/har varit blont
(  ) folk har kallat dig långsam
(  ) du har råkat tända eld på nån sak ett flertal gånger
(X) du har nån gång somnat på en lektion
(  ) du kan ibland berätta om nånting och sen plötsligt glömma bort vad det var du pratade om.
(  ) folk skakar ofta på huvudet och går iväg från dig
(  ) du använder dina fingrar när du ska räkan enkla mattetal.
(  ) du har ätit en insekt utan tvång när du var liten/mindre.
(X) du gör detta test när du borde göra nånting viktigt
(X) du har satt på dig dina kläder bakochfram eller utochin utan att ens märka
(X) du har letat överallt efter nåt som du hade i handen eller i fickan
(  ) du råkar göra sönder väldigt många saker
(  ) du har trillat av stolen då den stått helt still
(X) du använder ordet ”eh” väldigt många gånger om dagen

Summa: 10

18 eller mindre betyder att du inte är dum.
Min summa: 10


lycklig / inte lycklig ?


[X] Du har en pojkvän.
[X] Du har ett eget rum.
[X] Du har en mobil.
[X] Du har en iPod/MP3 spelare.
[X] Dina föräldrar är fortfarande tillsammans.
[X] Du har fler än 2 bästa vänner.
[  ] Det finns en pool i din gård.
[X] Du klär dig som du vill.
[  ] Du hänger med kompisar mer än en gång i veckan.
[X] Det finns en dator/laptop i ditt rum.
[  ] Du har aldrig blivit nedslagen.
[  ] Du gråter aldrig mer än 3 gånger i månaden
[X] Du får lyssna på vilken musik du vill lyssna på.
[  ] Ditt rum är stort nog för dig.
[  ] Människor använder dig inte för den du är.
[X] Du har varit på konserter.
[  ] Du samlar på något normalt.
[  ] Du längtar till skolan.
[  ] Du önskar inte att du var någon annan.
[  ] Du spelar någon sport.
[X] Du brukar göra något efter skolan.
[  ] Du äger en bil.
[X] Du brukar inte bråka med dina föräldrar.
[  ] Du är nöjd med ditt utseende.
[X] Du har inget självförtroende alls.
[  ] Du har aldrig fått IG.
[X] Du vet vad som händer i världen.
[X] Du bryr dig om folk.
[X] Du är nöjd med ditt liv.
[X] Du kan mer än ett språk.
[X] Du har ett smeknamn.
[X] Du har ett husdjur.
[  ] Du kan hela orden från 10 låtar.
[  ] Du har inga “fiender”.
[X] Du är en ganska snäll person.

Total: 20
———————————
Total :

0-10 - Du mår inte bra, du är inte lycklig.
10-20 - Du är inte jättelycklig men det duger. Du kan du känna dig ensam och sviken ibland.
20-35 - Du mår toppen, du är lycklig!


myspys med film.


igår hade jag och älskling super mysigt, vi gick til pizzerian och skulle beställa pizza men då hade dom stängt och stängt av alla ugnar och plockat undan allt. så precis när vi ska gå så säger dom att dom gör våra pizzor iallafall och plockar i ordning allt igen. otroligt snällt !






så jag och älskling tröck oss ner i min säng och luff åt, ur kartongerna, drack direkt ur flaskan samtidigt som vi kollade på film på min bärbara.  det var så sjukt jävla mysigt !  :)

Jag älskar dig Sonny.


fiskedag igen !



igår var vi ju iväg och fiska igen, tro det eller ej men vi fick 13 små söta fiskar.
det var ett helt stim där vi stod.
jag var tvungen att bryta nacken på en för den svalde hela min krok :(


Lilla minna letar mask.



Där har vi en jätte kula & en mini fisk.



Jag får väl bjuda på den x)



sötnosen sonny som är suuper glad ;)


Jaa, jag kunde rädda 12/13 små fiskar,
drömde till och med en mardröm om den där lilla lilla fisken "/


Lilla lilla sanna.


Lilla lilla Sanna som kommentera mitt ena inlägg. du har inte en aning om vem hon är. Jag vet vad hon går för.
Hon har inte vart så jävla schysst emot mig heller, så det jag säger om henne är MINA åsikter sen vad du tycker skiter jag fullständigt i. Puss på dig.


Dagen är räddad !


Jippie !

Minna & Walle ringde nyss och gissa vad ?  vi alla fyra ska åka och fiska igen ! :)

äntligen någonting som händer idag, visst det är kallt och blåser mycket men fan skit samma vi brukar ha bra jävla kul iallafall eller hur ?  ska försöka hinna ladda min kamera lite ;)



Vet ej vad jag ska hitta på..


Någon som har något förslag på vad man göra idag?




Lilla nybäddade sängen, :)


Jaa jag bäddade i ordning vår sons säng i förregår också, jag lovade er bild på det.








Det är inte riktigt klart än, det är en tavla som ska upp osv, och lite andra grejer. sen ska jag väl bädda i ordning barnvagnen när jag har tid och kan och även fixa hans lilla skötbord. så det är klart när han kommer.

Vi tror dessutom att han kommer komma lite för tidigt, jag har ont och magen har sjunkt ner nu så. För mig gör det absolut ingenting för jag längtar så otroligt mycket !!


det jag köpte i stockholm.


Lovade er lite bilder på min stockholms resa, det vart bara bilder på det jag köpte (a)



Mina nya svarta nithandskar.



Två läppglans + En foundation



Ett reggae halsband, köpte ett till mig & ett till älsklingen.



En cool liten body till våran son som kommer snart !



En ny väska också.


 
Köpte även en ny reggae tröja, så jävla mysig !



En snäcka till örat, älskling snodde den jävligt fort !


Sen köpte jag två ringar till läppen, bilden på dom vart inge bra men dom är i guld.
Sen käka vi, köpte glass två gånger haha. Vi hade jävligt kul där borta
och jag åker gärna dit fler gånger !


mysigt,


Förra helgen var jag, älskling, Minna, Walle & Niclas och fiskade. det var så jävla mysigt men tyvär så är det inte lika fint väder nu som då annars hade jag lätt dragit iväg !



Förstår ni hur mysigt det var ?



älskling som sitter i min fiske soffa och väntar på bussen !


Godmorgon.. -.-'


Godmorgon snorungar, nejjdå ;)
Har ni sovit gott inatt ?


Själv har min lägenhet vart fullt av "ungar/tonåringar". Min syster hade två kompisar här, så imorse väckte dom mig med sitt alarm, sen skratta dom högt och prata högt så jag vaknade och jag har ju mitt rum precis mittemot hennes och det kanske är max två meter emellan. Sen var såklart toaletten upptagen och jag vart jätte kissnödig !  Menmen, vad ska man göra ?

När vi ändå pratar om min syster så tog hon faktiskt ut sin hårförlängning igår och sa:
" ska aldrig göra om det här !"



Det var rätt kul faktiskt, för hon är så håröm !


Oxfilé med potatis :)


Nu ska här ätas äntligen, är vrålhungrig.
Försökte äta en korv idag men mina hundar tog den från mig :O




Nu blir det oxfilé, potatis & beasås.
Så jävla gott !


tråååkigt.



Guud vad tråkigt jag har !

Jag har varit hemma hela dagen, älskling kom hem runt fyra. ända sen dess har han suttit framför min bärbara och nu är klockan sex. Jag hade velat mysa med honom och så när han kom hem men det vart inte så. Jag frågade hur länge han skulle sitta där han svara "Vet inte vadårå?" .  då sa jag att jag hade tråkigt och liksom trodde han skulle förstå vad jag menade men icke sa nicke. aja, kanske hoppar in i duschen och tar hand om mig själv istället och gör sånt man bara kan göra när man är själv, dvs raka sig, packetera in håret, tid med hudkräm, fixa i ordning håret så det ligger på plats.. sånt som man oftast annars inte hinner.

Fast jag älskar Sonny mer än allt iallafall !


Ny msn: [email protected]

Nu har jag en ny msn, och istället för att skicka runt min msn och kanske missa någon,
så får ni lägga till mig ;)


BabyBoom i släkten ;)


Hello bitches

Nu har jag sovit ännu mer och vilat ut ordentligt, otroligt skönt eftersom mina ben sväller upp för minsta lilla "/

idag så är det exakt en månad kvar till beräknad födsel, det är den 7 maj nu. han är planerad 7Juni !  jag längtar så otroligt mycket efter vår lilla son och igår så bäddade jag i ordning hans nya lilla säng som ni kan få bild på senare när jag laddat kameran ;).
sen så vek ja alla hans kläder och la i lådor osv, har även packat väskan till förlossningen. det märks nog att jag vill ha honom här nu !


i förregår fick jag även en liten kusin, en liten pojke.
Så det var dom först, min farbror och hans fru Marie med en liten pojke
Sen är det jag och älsklingen Sonny med en lite pojke
Sen kommer min moster och hennes ex Micke med ytterligare en liten pojke


så i våran släkt är det verkligen en liten BabyBoom pågång ;)



Pissie, vi är inte dumma.


Godmorgon sötnosar
, jag är hemma ifrån skolan idag för man kropp är sänkt..
Känns som om man sjunker till botten av en sjö och bara försvinner. men oroa er inte, det gör jag inte ;)

Jag satt precis och läste Pissies blogg, inte för att jag gillar henne, utan för att hon är den vidrigaste människan jag vet. alla här vet ju att hela hon är fejk, oäkta bröst, förstorade läppar, fejkat hår, fejkar sina bilder med PS.
Men sen har hon skrivit en sak som gjorde mig riktigt arg, :


Hur kännde du när du fick en D-kupa när du bara skulle ha en C-kupa?
Jag ville ha en D-kupa..? Tycker det är okvinnligt att ha en liten C-kupa!


Men hallå, är det inte mer okvinnligt att operera sig för att man tror att man ska bli snyggare ?  jag tycker förstås inte om lilla polska Pissie. annars hade jag ju inte snackat skit om henne heller. Hon har dessutom sin blogg bara för att hon får "blogglön". det erkänner hon själv. men C-kupa är ändå stort och fint tycker jag ? Jag tycker inte att det spelar någon roll alls vilken kupa man har, alla är fina precis som dom är !


sen var det en sak till jag reagerade på: 
Hur mycket väger du & varför har du emot tjocka tjejer?
Jag väger typ 50 och jag har inget emot dom? Är gärna vän med feta så jag ser smalare ut på bilder..? Det var därför jag åkte med 3 grisar till Grekland ju!


Vilka tror på att lilla Pissie väger 50kg ? nejj inte jag iallafall. 95% av alla  tjejer du frågar om deras vikt svarar inte på frågan eller så ljuger dom. Hon är inte ens så smal som hon påstår sig vara, hon använder ju PS. Hon verkar tro att vi är dumma i huvudet ?  men nej, hon blir bara mer och mer hatad av allt fler, men hon verkar inte inse att det är henne det är fel på. såå dum.

Vad tycker ni, har jag fel ?


Dagens Look (:

Hello !   sitter dunkar musik just nu och tagit lite bilder också !  

ni får se en bild, för nu ska jag göra mig klar inför stockholm woho !  jag låter som värsta turisten som aldrig vart utanför dörren men ända sen jag vart gravid så har jag vart väldigt begränsad och kan inte göra så mycket för att det är mycket man måste akta sig för men nu äntligen ska jag få komma ut ;)



Jag vart själv rätt nöjd med den här bilden, eller vad tycker ni ?

Pussar, vi ses ikväll !


Godmorgon bitches !


Godmorgon bitches !


Jag är såå taggad, ska till stockholm idag och tar bussen halv tio. Sen blir det tåg hem ikväll någon gång. Sitter här nu och försöker ladda på lite musik på min underbara mp3 för jag hittade inte min mp4 -.-' ..
aja, ska ni andra göra något kul idag ? ;)

Kisses


Stockholm imorgon,


Yiihaa !

imorgon blir det stockholm för mig, ska dit och shoppa lite och så. Ska vara med Minna & Linda och kanske några fler. ska bli så jävla kul !  

Come on girls, Let's go
! ;)




Ni får kanske lite bilder imorgon kväll, vi får se !


Pissie är patetisk, !


Vad tycker ni om den här lilla damen ?   vacker ?  nejj det tycker inte jag heller.
för det första så PS hon sina bilder så hon ser äckligt onaturligt smal ut och samtidigt jävligt billig. så patetisk människa så det finns inte, hennes huvud är ju förfan 4gånger så stort som kroppen. inte normalt !



Alla vi vet att den lilla kända bloggerskan inte ser ut som hon påstår sig göra. stackars människa !
Hon är inte fin/snygg någonstans :S


Anonym,


Det var någon anonym som frågade om man inte var tvungen att vara arton år för att tatuera sig, och vart jag ska göra det.



Jadu, Jag har en kompis kan man väl säga som är tatuerare och ska tatuera mig senare som just nu håller på att tatuera min pojkvän. det där med att man måste vara arton år för att göra si och så är bara en rekomendation. så länge jag har målsmans tillåtelse så är det grönt och är bara att köra på. svårare än så är det inte,

 

Fråga + svar.


Fråga: Skulle inte du ha barn idag?


Menar du allvar? Jag skrivit i min blogg tusentals gånger att våran son är planerad den 7JUNI. men bara för att man har ett beräknat datum så betyder inte det att han kommer komma just den dagen. Han kan komma imorgon, om 2 veckor, den 7/6 osv.  man vet aldrig exakt när den lilla varelsen har tröttnat på mörkret och kämpar sig ut.

Han är planerad att komma
7 JUNI ;)


Sen förresten så gick jag in i vecka 35igår. så nu är det enligt beräknad tid exakt 4veckor och 6dagar. alltså 34dagar kvar !






Hallojsan


Hallå alla sötnosar.. ojj vad ska jag berätta nu då ?


Vi var ju och fiska igår, jag fick den första fisken !  eller ja.. Sonny hjärtat var den som drog upp den för jag fick panik med att rädda den och få ner den i vattnet igen. det vart en liten Mört haha. Kul hade jag ju iallafall som tur är, fast det har jag ju oftast med dom knasbollarna, det var jag, älskling, Minna, Walle & Niclas som åkte iväg på en lite fisketur. Killarna lessna efter ett tag och börja kasta sten och pinnar i vattnet ;)


Sen åkte vi hem till Minna allihopa och sov, varken jag eller älskling kunde somna så vi satte på en film som hette "House of Wax" tror jag iallafall. den var bra, fast runt tre eller halv fyra somnade jag och då var inte ens filmen slut haha x). sen imorse vart det pannkakor till frukost, och nu när jag kommit hem från skolan precis funderar jag på att baka något men vette fan om jag orkar.

Pussar


så trött på det här.


Jag sitter just nu och väntar på att Minna & Walle ska höra av sig så vi alla fyra kan dra och fiska.
Jag har precis duschat, innan det så var jag tvungen att städa badrummet som jag och min syster delar på. men det var jag som fick städa igen..

blir så trött. Jag behöver förfan hjälp med vissa saker också och ska fan inte behöva springa runt och göra saker åt alla andra hela tiden för att dom inte kan sköta sitt. men jag kommer börja bli hårdare, punkt slut.



Hundvakt & dagens planer.


Godmorgon bitches !!

Vad ska ni göra idag ?  Jag funderar nog på att åka och fiska, det är så härligt ! :)
Försöka få med Minna & Walle också, eftesom älskling och jag har jäkligt kul med dom !

Igår var jag hundvakt tillsammans med älskling åt två stooora hundar, Ella & Tiger.



Tiger är älsklings hund, Ella är älsklings mammas kompis hund :)



Ella, och Tiger i bakgrunden.



Här är våran egen tuffing Tiger.. som dessutom ör riktigt stor.. :)



Japp, vad var det jag sa ? :)
älskling är någonting mellan 1.80-1.90 kommer inte ihåg exakt. Tiger är ungefär lika lång :)

Pussar !


älskling har tatuerat sig !


ÄLSKLING HAR TATUERAT SIG !
Nu äntligen har älskling tatuerat sig och han väntat länge länge men fan va snyggt det blev !
Gissa om jag är avis på honom?. Jag ska tatuera mig där i höst, jätte nervös.
Men här är lite bilder på hans tatuering !



älskling liggandes i soffan, och micke sitter och ritar i lite linjer innan han börjar.



Tatuerat dit konturerna/linjerna.



Fyllt i med svart färg.



Det röda ni ser, är blod !
Så har han även börjat skugga där.



Här ligger sonny och kvider samtidigt som Micke ( tatueraren ),
skämtar till det en aning.  Fan vad kul vi hade när Sonny hade ont (a)



Här är hans tatuering tre dagar efter dom tatuerat första gången, det ska skuggas mer när den läkt.
Men visst fan vart den snygg, jag är super avis !!

Visst blir man avis ?


Min kropp innan och under graviditeten..

Jag älskade min kropp,

 

Jaa.. ni ser ju skillnaden på mig innan och under graviditeten.
Klart man saknar sin kropp, och mina bristningar jag fått har förstört lite för mig för jag kommer inte kunna få bort dom men jag ska ju tatuera mig på sidan av magen sen så det kanske inte märks på samma sätt om jag har tur. Sen ska jag pierca navlen igen tror jag, hade det förut men den sprack så den försvann..



Hundvakt,


Vad ska ni bloggläsare göra idag då
?

Själv ska jag nog göra Chokladbollar hihhi..  sen ska jag och älskling åka hem till honom och vara hundvakt till två stora Grand Danois, Ella  &  Tiger :)  ni får bilder från den senare ikväll när jag kommit hem !


Vaaalborg !


Hello Bitches !


Festen igår på valborg var bra/rolig, men tyvärr så var det två saker som inte alls var bra men jag vill inte ta upp det för jag tycker inte att man gör så bara och jag vill dessutom inte hänga ut personerna i min blogg, jag är inte den personen !

Här får ni lite bilder ;)
















Festen vart lyckad men det fanns lite som inte var så bra,

vilket jag visste skulle hända..



RSS 2.0