såå fint utav dig !

idag fick jag en otroligt fin och trevlig kommentar som verkligen värmde mig !

Kommentar:
jag älskar din blogg så jävla mkt ska du veta, och när du inte har skrivit blir jag bara vafan hon måste skriva hahha du skriver så bra. Kollar alltid din blogg och letar efter inlägg. En av dom bästa bloggarna om jag nu ska vara ärlig.


Jag vart såklart super glad, tack för din kommentar. Jag försöker blogga så ofta jag kan och har tid, det är så kul att höra när ni gillar min blogg och det får mig att känna att det är ännu roligare att lägga in inläggen varje dag !
så tack så jätte mycket för din fina kommentar !  :)


Kommentarer
Postat av: stina

hej, kan du inte skriva mer om hur det är att vara med barn. Och vad man ska tänka på när man är med barn. Får man göra alla saker när man är med barn eller ska man undvika vissa saker?

tacksam för svar! (:

2010-05-13 @ 20:43:19
Postat av: Anonym

jag som skrev denna kommentar kollar igen då haha. Som den där tjejen stina skrev ja skriv om allt blir bara glad när du skriver. Ligger i min säng och sparar ditt inläggt till sisst för din blogg är bäst, så läser jag den sisst för att läsa det bästa sisst. Du skriver ändå mycket,kanske inte blir mycket när din son kommer såklart, men hoppas du bloggar 1 gång om dagen iaf skulle vara bara.

Lycka till md Seth & hälsa din kille sonny

2010-05-13 @ 23:32:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0