Real Love.Vi spelade denna söta låt för dig när du låg i magen min, du började sparka och slåss, dansa loss såfort vi startade den.
Saknar det lilla gruffandet i magen. Det känns som evigheter sen, men det var bara 15månader sen..
Du har blivit så stor mitt hjärta, här är lite bilder på dig , :)


mage 

   
 
 

 
 
 
  
  
 
 
 
  
 
 
  
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nu är du en stor pojke, inte bebis.
Om jag kunde få fler små-pojkar som du skulle jag nog ha ett helt fotbollslag med Seth'isar :)

Jag älskar dig, Mammas snutteplutt !  <3


Seth badar och dricker vatten direkt ur kr...

mms_img193722892 (MMS)

Seth badar och dricker vatten direkt ur kran , leker med bollarna och har kvälls mys :-)


Sitter i skolan i väntan på bygg lektion-t...

mms_img158046628 (MMS)

Sitter i skolan i väntan på bygg lektion-teori. Kläderna för bygg har inte kommit än så vi kan inte börja riktigt än, men imorse vart det 2 1/2 timmes gym med en lärare som personlig tränare. Det gick superbra, men är lite öm över biceps och triceps. Men så är det när man inte är van ;-)


Nu blir det en mini kräftskiva, med mig, S...

mms_img197066771 (MMS)

Nu blir det en mini kräftskiva, med mig, Sonny, denise och danne ;-)


Nu har jag och min underbara Denise shoppa...

mms_img-18074625 (MMS)

Nu har jag och min underbara Denise shoppat i Stockholm i 7 och en halv timmar.. Inte illa. Då vi beslöt oss för att ta cykeltaxi till station för våra ben inte orkade hålla oss uppe speciellt länge till. Det var rätt kul och mysigt. Så någongång måste ju vara den första ;-) Tack älskade denise för en underbar dag ! <3


Förrätt för födelsedagsbarnet! ;-)

mms_img125061352 (MMS)

Förrätt för födelsedagsbarnet! ;-)


Jag fyller 17år, och det var exakt ett år sen dom ringde..

På min 16års-dag föll du, och vi visste ej om du skulle klara dig. Om du skulle lämna oss alldeles för tidigt.
Vi är lyckliga idag, för du står här med oss idag. Du kämpade dig igenom en svår tid, för oss.
Din kärlek till oss fick dig att kämpa omedvetet, vår kärlek till dig fick oss att aldrig släppa hoppet.

Denna låt lyssnade jag på, varje dag och tänkte på dig.Nu är det ett år sedan allt, det skrämmer mig fortfarande men du är stark och du minns.
Du är mer försiktig.

Jag älskar dig, Pappa !


Gullig pojkvän man har ! Sonny kollade på ...

mms_img451757808 (MMS)

Gullig pojkvän man har ! Sonny kollade på vädret och då kom min pappa. Sonny: åh det blir varmt i Stockholm på torsdag(25/8). Pappa: vad är det på torsdag? Sonny: ja jag ska till Arlanda då. Pappa: är det ingenting annat på torsdag? Sonny: nej inte vad jag vet. Pappa: ingenting?. Sonny: fyller du år? Pappa: är du seriös , vet du inte vad som händer på torsdag? Sonny: nej. Pappa: haha du borde skämmas. Sonny; ja just jävlar.. Angelica fyller ju år! Så omtyckt var man haha, sen firar vi 2år och 8månader ihop :-) Jag älskar dig Sonny ! <3


Ush, mina naglar är äckliga ! Har hållt på...

mms_img-95164300 (MMS)

Ush, mina naglar är äckliga ! Har hållt på och "meckat" med seth's nya vagn så nästan alla naglarna gick av. Dags å fixa ! Ska ju till skolan imorgon och fotografering ;-)


J---a rutten dag !

Jag hade min första "seriösa" skoldag med riktiga lektioner, då började det med Entreprenörskap. Sen så var min bygg lektion inställd så då slutade man.. då fick jag skjuts hem utav en tjej i min klass och hennes killkompis.
Dom fika här så ringde mamma och sa att Seth skulle vara och vaccineras 15:10 vilket jag hade glömt så jag fick springa och hämta honom på dagis.

Sen fick jag springa till bussen och hann precis så jag höll på att dö med min astma.
Sen hos doktorn gick det bra, men sen så skynda vi oss hem för min farmor skulle hinna komma hit och ge mig en present innan hon ska åka iväg för att campa så hon skulle komma förbi en snabbis för att jag har träning. Nej då vart det ingen träning för att den som skulle passa Seth inte kunde helt plötsligt. fast jag bett om hjälp i flera veckor, så samma dag, några få timmar innan så pang boff. nej då funkar det inte.

Jag vart gråtfärdig då det är första träningen efter uppehållet så vi skulle eventuellt slås ihop med ett till lag och delas in i grupper och få information och allt . menmen, sånt är livet.. eller.. ?

Okejdå... Kladdkaka är nog inte min starka...

mms_img-32355538 (MMS)

Okejdå... Kladdkaka är nog inte min starka sida. Jag håller på att baka inför mitt födelsedags fika imorgon.. Jag fyller år på torsdag men då har jag fullt upp med skola och dagis. Men jag får väl hålla mig åt mina sockerkakor ! Den är god men det ser ut som snus ;-)


Det blir nog en fotbollsspelare utav denna...

mms_img129797866 (MMS)

Det blir nog en fotbollsspelare utav denna pojke, Seth och hans far kollar fotboll medans jag kollar på Seth som sitter som ett plåster framför tv rutan. Väldigt go liten sjukling, vi var hos farbror doktorn idag Seth har öroninflammation :-/ tur att jag är ledig imorgon! ;-)


Mammas lilla älskling är sjuk idag, feber ...

mms_img-33366689 (MMS)

Mammas lilla älskling är sjuk idag, feber och ont i örat. Så han får vara hemma med Sonny eftersom jag har skola. Imorgon är jag ledig och Sonny börjar 2an så då är jag hemma. Sitter på bussen nu ner mot stan så jag ska möta upp en tjej som heter Emma så ska vi gå tillsammans. Puss å hej ! ;-)


Godmorgon världen !

Igår började jag 1an, fast på gymnasiet förståss..
Hjälp, jag gick ju precis i 1an i grundskolan känns det som.. och min lillasyster började 8an igår.. :O
Hon är ju bara en liten plutt ? ;)

 

Jadu älskade syster, nu har du blivit stor.. man kan ju inte precis kalla dig "lillskit" längre. eller ? ;)
Jag vet att du är stark och klarar av skolan. du har bara 5år kvar nu. Sen är du färdig utbildad om du inte ska plugga vidare förståss.. Jag minns när jag gick i 3an då du började på 6-års.. ojojoj vad jag var efter dig som en hök.
När jag slet ner en kille pga att han var elak mot dig, fast då gick jag i 6 eller 7an.. gud, jag minns det som om det vore igår ;)   Jag älskar dig ! <3Jag har också börjat skolan, bygglinje.  Jag hade en skön och rolig "tant" till lärare som allt hon sa var "så småning om".
Så vi fick inte precis reda på så mycket som jag hade velat. men det var kul, en ny vän från klassen som heter Emelie och kallas Embla tror jag hon sa.Nu går min buss snart, 8:04 går den och bär av mot skolan. idag blir det till att prova en massa byggkläder, hoppas dom har linnen för tjejer och inte t-shirts.. får PANIK i t-shirt. dom sitter tajt, krage upp mot halsen osv. annars tar jag med mig ett eget linne ! :)
Som jag förstod ska ett företag betala våra kläder ?:P

Men aja.. nu ska jag slänga ihop mina grejer och åka.

Har ni börjat skolan ?  Vilken skola då ?:)

Kisses Bitches ! ;)


väldigt söt !

Jag sitter hemma hos mig tillsammans med min lillasyster och Denise.. vi fastnade framför Youtube då jag hitta denna ögonsten..Kan tänka mig när Seth blir äldre och börjar sjunga.. :)


Nu har jag städat rummet och är alldeles s...

mms_img113506165 (MMS)

Nu har jag städat rummet och är alldeles slut, allt ska vara i sin ordning nu när Seth ska på dagis imorgon och jag börjar skolan om två dagar.. Läskigt. Det pirrar i magen efter att ha varit hemma i över ett år.. Jag har längtat, plugga som en galning blir det. Jag hoppas bara att jag ska trivas på bygg-linjen som jag valt. Nu blir det en dusch eller ett bubbel bad.


Efter, vad tyckte ni om hans hår? Jag snag...

mms_img-14381298 (MMS)

Efter, vad tyckte ni om hans hår? Jag snagga den här gången;-)


Före...

mms_img-70165919 (MMS)

Före...


Här är den andra, den till höger gjorde ja...

mms_img-10287227 (MMS)

Här är den andra, den till höger gjorde jag. :-)


Piercade en två vänner till mig igår. Här ...

mms_img768927561 (MMS)

Piercade en två vänner till mig igår. Här är den ena. ;-)


Det var någon som frågade om Ludde var set...

mms_img163840153 (MMS)

Det var någon som frågade om Ludde var seth's favorit gosedjur. Ja det är det, han fick Ludde på skansen sist vi var där. Och Seth valde den själv, så han fick den . Han har den när han sover, är trött, på dagis osv. Gulligt att du fråga ! :-)


Min lilla älskling, han var alldeles utmat...

mms_img176732088 (MMS)

Min lilla älskling, han var alldeles utmattad efter dagis och allt. En riktig myspelle. Imorgon får ni bilder på en middag jag och Sonny gjorde för min familj idag. Natti ;-)


Seth gillade den definitivt. Han vart förb...

mms_img-17785758 (MMS)

Seth gillade den definitivt. Han vart förbannad när vi skulle lyfta ur honom. Så nu sitter han i den och kollar på svamp bob fyrkant med ludde och flaskan ;-)


Det vart en Quinny Freestyle XL. As stor o...

mms_img166118616 (MMS)

Det vart en Quinny Freestyle XL. As stor och bra. Hoppas bara Seth gillar den, han kommer hem från dagis om 1timme ;-)


Ganska lustigt.

Är det sant att ditt ex misshandlade dig så du slog i huvudet och blev blind på ena ögat ?

Jag tycker det är lite roligt för historierna ändras från person till person. Sen är det lustigt att du inte kan tala om för mig vad du heter,
Jag tycker inte om när man utger namn vid sånna kommentarer då jag tycker det är personligt och någonting jag helst undviker.
Vi hade ett gräl, jag flyttade mig inte från dörren och han tog tag i min nacke och putta/slängde mig framåt så jag slog i mina högra sida utan huvudet/ansiktet i min sängram jag hade då. Min syn på höger öga vart lite försämrad ja. Men jag är inte blind.

Vad känner ni om svälten i Afrika ?

Jag tycker det är hemskt..

 

 
Jag mår så dåligt över att se dom små små barnen.. Dom borde fett valkar och hull på kroppen. Dom här barnen har ingenting..
Ingenstans att bo, sova, känna sig trygga, ingen mat, knappt vatten, inga kläder. ingenting..
Det får mig att må så dåligt !  man känner sig skyldig på något sätt. Jag ska försöka hjälpa till så gott jag kan !
Mår så dåligt, jag vet inte ens vad jag ska säga.. ni kanske märkte det..

Vi är bortskämda, gnäller om nyaste sakerna, blir förbannade när vi inte får som vi vill.
Dom här barnen skulle bli lyckliga utav lite mat, kläder och någonstans att bo. Allt dom begär är överlevnad.
Jag ska försöka skänka så mycket kläder jag kan, pengar om jag kan osv.
Mat är lite svårt att skicka tyvärr.. det är nog inte så fräscht när det väl kommer fram :( 
Sånt som jag vet att dom skulle uppskatta !  Gör likadant ni, ni har ingen användning av allt. Det finns dom som behöver det bättre !

Vad känner ni över allt det här med Afrikas svält ?   det gör mig ledsen..


Det brann i vårt område idag igen...

Vi var och hämtade Seth på dagis vid 14:30 idag då det åkte förbi 4 brandbilar mot lägenhetern. Jag, min mamma, syster och Sonny vart lite förskräckta då vår ena hund var i vår lägenhet medans den andra var med oss.
Så mamma tog en väg hem så man kan se vår lägenhet men det var lugnt där.

  

Sen såg vi att det var lite längre bort i ett av dom stora höghusen vid parkeringen. Det verkade vara ganska lugnt då branden inte hunnit spridit sig. Sen fick vi reda på att hon som bor i den lägenheten jobbar nere på Seth's dagis.
Och hon hade en katt där inne som folket vart lite oroliga över men som sagt, det verkade lugnt. Men det är så tråkigt,
Först Pizzerian och nu någons balkong. :(


Fråga + Svar

hur gamal va han som du förlorade oskulden med ?
för han måste ju ha gjort samma misstag , fin blogg


Han var bara 1år äldre än mig. Helst ingen jag pratar om. :)
Jadu, om det var ett misstag får du fråga honom då jag inte har någon kontakt med honom längre.

En riktig liten pudding på dagis, han håll...

mms_img726623223 (MMS)

En riktig liten pudding på dagis, han håller på att lära sig cykla på 3-hjuling. En varm sommar dag, han är på dagis men vart lite ledsen när vi gick och sa hejdå idag men det verkade gå över eftersom dagis inte hört av sig ;-) mammas snutteplutt !


Jobbig fråga..

hejhej du har en jätte fin blogg , jag bara undrar
när blev du av det oskulden och hur ? din blogg är jätte fin och du verkar vara en jätte bra och cool mamma ;)<3

tacksamm för svar


Hej, tack för frågan även om den är jobbig pga att jag skäms över det !
Jag var 12, skyhelsike för tidigt och jag ångrar det. Jag skäms över att prata om det då jag vet bättre. Men alla gör vi misstag och det är saker man får leva med och stå för. Men skäms över det, det gör jag faktiskt !
Tack

Mums middag! Överraskade älskling efter a...

mms_img207279252 (MMS)

Mums middag! Överraskade älskling efter att han vilat, mysigt :-)


Seth är på dagis själv idag så jag , Sonny...

mms_img-55911227 (MMS)

Seth är på dagis själv idag så jag , Sonny och mamma är nere och solar på områdets fotbollsplan. Det bara steker på hela kroppen. Cigg och vatten, då klarar man dig fint. Kalasbra ! ;-)


Vill ha Vill ha Vill ha...

 

Det är sitt & liggvagn, det är hårdliften som ligger i för dom allra minsta barnen.
Justerbart handtag så man kan åka båda fram & bak i vagnen.
Stora hjul för vintern. och väldigt snygg, jag hörde bara gott om den !

Som sagt.. jag är mer besatt i barnartiklar än Seth är i sin Ludde.. ( en gosedjurs hund )...

Vad tyckte ni om vagnen ? ;)


åh vad jag ångrar mig !

Jag ångrar mig som f*n över att jag sålde Seth's förra vagn. Jag saknar den och den hade varit guldvärd nu på vintern. Så jag håller på att leta efter en ny sån. Jag kan betala den med egna pengar om jag får pengar när jag fyller år !  Jag hade Brio Happy. i färgen mörk brun. Det är jävligt lätt att vara efterklok.. tur att jag spara åkpåsen och lite sånt hihi.. ;)

" jag gör som mamma, pratar i telefonen he...

mms_img-35494032 (MMS)

" jag gör som mamma, pratar i telefonen hela dagarna och går fram och tillbaka... " . Det är garanterat mig han fått det ifrån ;-)


Seth har lekt med lera idag på dagis. Han ...

mms_img-22208624 (MMS)

Seth har lekt med lera idag på dagis. Han tyckte det var sådär. Inte det roligaste men han överlever. ;-)


Hej, jag köper mina bh:ar antingen på kapp...

Hej, jag köper mina bh:ar antingen på kappahl eller Lindex då jag är väldigt kräsen. Fråga dom i kassan om hjälp. Jag har rejäla ryggsmärtor och spänningar i axlarna så jag kan prova bh:ar i timmar för att den ska sitta bra osv. Men be dom i kassan om hjälp. Hoppas du fick lite hjälp. Jag hittar några där som är DD eller E. Lycka till ! :-)


En trött mamma efter en dag på dagis.. Hjä...

mms_img-15883920 (MMS)

En trött mamma efter en dag på dagis.. Hjälp så trött man kan bli på en dag.. ;-)


Seth har lekt och varit alldeles vild på d...

mms_img-20503787 (MMS)

Seth har lekt och varit alldeles vild på dagis. Dom har ätit lunch och sover middag, både jag och Sonny är helt slut efter en HALV dag på dagis.. Det är halva dagen kvar :-o .. Men mysigt och kul är det :-)


Nu är min lilla prins vaken för dagis, han...

mms_img-44307639 (MMS)

Nu är min lilla prins vaken för dagis, han sov nog ganska gott med tanke på fjongen i håret. Sen gjorde han som pappa sin.. Tittar upp , vänder sig om och somnar om. Mammas stora kille :-) <3


Godmorgon sömntutor, här är vi uppe tidigt...

mms_img-96871014 (MMS)

Godmorgon sömntutor, här är vi uppe tidigt för seth's dagis ! Lite nervös faktiskt, det här är ju helt nytt.. Jag vet inte alls hur Seth reagerar och jag hoppas han får den uppmärksamhet han behöver utav dom nu när det blir så få fröknar och många barn. Ja men det här ska gå bra och bli roligt. Vi får se om ni får lite bilder. Hejhopp! :-)


Jadu älskade lillasyster, då var vi små ! <3

mms_img109301770 (MMS)

Jadu älskade lillasyster, då var vi små ! <3


RSS 2.0