Kommentar

När en bloggare skriver Kisses Bitches ! Så kan det tolkas fel. Jag tar väldigt lätt åt mig av små saker och just "Kisses Bitches !" tar jag illa vid mig av. Dessutom har jag läst en större blogg där den bloggaren sa att man inte borde skriva "Kisses Bitches !"


Det är ett citat jag fått utav mig själv. Och om du tagit illa vid dig utav det, så ber jag om ursäkt. Det var aldrig meningen att någon skulle ta åt sig så personligt.
Men jag vill att mina läsare ska må bra och vara nöjda med min blogg. Så jag respekterar detta! 
Tack, för att du vågar säga till! 

Jag ska vara 100% ärlig!

Nu ska jag vara 100% ärliga emot er, jag har fuskat mycket med min diet till vikt minskningen.
Idag när jag klev upp på vågen så stod den på 68.8 kg !!!!

Och jag mådde illa när jag såg det, jag har gått upp i vikt! Så alltså.. så snart jag får pengar och har råd så ska jag sätta igång med en annan diet som jag själv satt upp. "dieten" låter inte som den bästa, det låter som om jag ska svälta mig själv fastän jag kommer få i mig sammanlagt 500-600kcal per dag. sen gör jag intervallträning 2h per dag. då förbränner jag ca 800-900kcal per dag. Så jag ska sätta igång med det nu.
Jag ska  väga åtminstone 55kg när skolan börjar ( 16augusti ). Jag har lite mer än en månad på mig att gå ner 8.8kg.Om det är någon uta er mina fina läsare som har några ROLIGA träningstips, så dela mer än gärna med er !
Puss mina hjärtan !

eventuellt namn byte senare!


My new hair! again haha !

 
 
 
Vad tycker ni om håret?

Själv känner jag mig nöjd och säker med det ! :)

Kisses Bitches !

Jag älskar er ! ♥

 
Mamma & Pappa

Jag vill börja med att tacka er för det liv ni gett mig, den uppfostran jag fått. Ni är dom gjort mig till den jag är idag! Och jag är stolt över mig själv, jag är stolt över er. Att se er dag in och dag ut, varje vecka, varje år tillsammans hand i hand genom allt!

Jag älskar er, det har jag alltid gjort, och kommer alltid att göra !

RSS 2.0