Godmorgon :)

angelica

Godmorgon allihopa, idag känner jag mig rätt seg och orkar knappt hålla ögonen men eftersom jag och sonny är hundvakt så kan ni ju bara gissa vad som hände imorse. Hon hoppar upp i sängen gång på gång och gnäller, fyser en i ansiktet, och slänger tassen över ansiktet på en hela tiden. så kl 06.24 imorse fick jag gå ut med henne och det är ingen liten hund vi pratar om, det är en grandanoa tik.. sen trodde jag att allt var lugnt så jag kröp ner i sängen och ville somna om. men sen 08.58 så gör hon samma ska igen och jag ville bara sätta henne ute i trapphuset och låta någon som vill ta henne. Jag fick klä på mig och gå ut igen -.-'  ..
så nu har jag äntligen kommit in igen och fått lugna ner mig. idag ska jag inte göra så mycket alls. jo plugga till mitt biologi prov om jag orkar. 
jag är så j*vla röksugen också men det är bara försöka stå emot fast det är så jag knappt pallar det..
Just nu sitter jag med ett glas jucie som jag försöker få i mig men det går inte så bra.. jag har kommit till min "depp" period igen och då brukar jag äta dåligt och så pga att jag inte trivs med mig själv med det försvinner av sig själv om ett tag så det är bara låta det vara tills dess. nu ska jag sätta mig och kolla på MTV en stund och försöka klura ut vad jag ska hitta på idag :)

Pussar <3


30/1 -10 23.01

....

Idag har det vart en ganska jobbig dag. vi fick ett samtal nyligen utav sonnys mamma och hon grät och berättade att sonnys halvfarfar gått bort, 23.01.  vi visste om att han inte hade lång tid alls kvar..
Vi kommer tänka på dig dag som natt, jag hann tyvär inte träffa dig så många gånger som jag önskat. En liten dikt från Sonny & mig..

Var inte rädd för mörkret
ty ljuset vilar där.
Vi ser ju inga stjärnor
där intet mörker är.

I ljusa irisringen
du bär en mörk pupill,
ty mörkt är allt som ljuset
med bävan längtar till.


Var inte rädd för mörkret,
ty ljuset vilar där,
var inte rädd för mörkret,
som ljusets hjärta bär.

Vi tänker på dig och glömmer dig aldrig, Rolf  !
Vi kommer för alltid att sakna dig.
Vila i frid, och låt änglarna viska ditt namn. någon dag ska vi alla få ses igen, än är inte livet slut.


30/1 -10

mage

Hejj alla, nu har jag en dator ett tag har tagit med en dator hemmifrån så kan lägga ut lite inlägg fast jag är hemma hos pojkvännen. egentligen ville jag inte lägga ut den här bilden men det var den enda som fanns på den här datorn. "/  men jag är nu i vecka 22 och har blivit stor om magen :)

Jag har nu vart hos pojkvännen i 2-3veckor och vi bor här själva och det är jätte skönt för man får mycket tid för sig själv och så. har faktiskt saknat att få lägga ut saker till er men nu när jag väl får det så vet jag inte vad jag ska skriva eller så, men rolig grej kan jag säga, nu kan man känna vår lilla son sparka från utsidan om man håller handen på magen :)

Puss på er :)


19/1 -10

mage

Jag tänkte att eftersom jag är hemma en liten snabbis lägger jag in en litn bild på en liten mage :)
nu är jag i V.20 +5d :)     Det rör sig mycket men man ser inte från utsidan ännu.
vi ses om ett tag, måste iväg "/ 
PUSSAR :) <3


12/1 -10

jag

Godmorgon alla, hur är det med er ? :)
idag börjar skolan, tråkigt tråkigt.
just nu sitter jag bredvid älskling när han äter frukost, jag har redan ätit, duschat, fixat håret och sminkat mig osv. Kommer bli jobbigt i skolan eftersom alla mina vänner röker och jag själv har slutat men kommer säkert följa ut iallafall bara för sällskap. och så ska vi se hur många lärare jag hinner bråkar med idag innan dagen är slut. Inatt kunde jag inte sova, så kl 00:32 vakna jag och börja fixa håret och så. sen 01:44 kröp jag ner i sängen igen men kunde fortfarande inte sova. Jag råkade väcka älskling när han sov och det var inte meningen, jag fick ligga i hans famn och försöka somna om men kunde inte och han låg och smekte mig i håret, Sedan satte vi på en film för att kanske kunna sova efter, det vart "Johan Falk - vapenbröder " dom filmerna är asbra.
Nu ska jag göra mig klar inför skolan. Jag kommer nog ha väldigt svårt för att skriva i bloggen pga att jag inte kommer vara hemma i veckan, ska vara hos älskling. :)


älskling & bvc

älskling

Min underbara pojkvän på bild, jag älskar honom så sjukt jävla mycket !!  :) <3

Idag var älskling på Thai Boxning och han var grymt bra tyckte jag, jag är glad att han hittat något som passar honom och han körde mot någon amerikan som var där.

Nu har vi vart hos barnmorskan också och lyssnat på hjärtat, det var så mysigt för vi fick även höra när den sparkade och så.. Jag fick ta ett litet blodprov och kolla om jag har tillräckligt mycket järn i kroppen för att hålla mig vaken och jag hade 106 i värde, man bör ligga på 120-125. Så nu ska jag få börja med järn tabletter också för att bli lite piggare för våran son tar mycket energi, mat och järn ifrån mig nu ;)
jag väger nu 63.3KG och när jag precis blivit med barn vägde jag 62KG.
Först vägde jag 62, sen gick jag ner till 61 och nu väger jag 63.3 i V.19 . Har känt massa sparkar idag :)

Pussar !


11/1 -10

Magen
Halloj allihopa, nu har jag;

- Vilat och läst lite ur min bok. " Gömda " med Liza Marklund.
- Duschat
- Smörjt in hela kroppen, även knoppen ;)
- Sminkat mig, fixat håret och valt kläder.
- Ätit
- Tagit bild på magen åt er, tog hjälp av älsklingen
- Hällt upp ett glas apelsin juice.
- Skriver ett inlägg till er läsare :)

Det jag har kvar att göra idag:
- Barnmorskan
- Åka på älsklingens thai boxning
- Göra i ordning inför skolan imorgon
- Uppdatera bloggen med nytt inlägg


Ni har ju bett mig uppdatera oftare men jag vet inte vad jag ska skriva bara, för jag gör inte så mycket egentligen. Idag ska jag till barnmorskan igen och prata och så. Kanske inte är så intressant för er att veta kanske men men, lite svårt att komma på vart man ska börja bara ;)  
Vad har ni gjort idag och vad ska ni mer göra ?:)


Min dag !

frukost

Just nu sitter jag och äter frukost, vaknade kl 10 -.- ... Jag hade kunnat sova mycket mycket längre men nehej då här ska det klivas upp tidigt. men men, man får lång tid på sig att fixa sig och vem vet, man kanske kan gå och sova en stund till sen ;). Just ni sitter jag iallafall och äter, flingor med mjölk, yougurt och apelsin juice :)
det är as gott, :) idag ska jag;


- Sova lite till
- Duscha
- Fixa håret
- Pussa på pojkvännen
- Smörja in kroppen med hudkräm, ansiktet med "Spray Tan".
- Sminka mig
- Lägga in ett inlägg på bloggen
- Gå till barnmorskan
- Tvätta lite varje timme för måste vänta på tvättmaskinen -.-
- Göra i ordning för skolan imorgon :(
- Lägga in ett inlägg på bloggen

Jo jag har en del att göra idag men det är inga problem, jag hinner. :)  men nu ska jag äta frukost i lugn och ro och bara ta det lugnt.
PUSSAR :)


Bebis Kläder

bebis

Mamma är för söt, hon åkte och shoppa lite bebis kläder :)
Jätte söta sockor, dom är så otroligt små så dom kanske får plats på min tumme, Sen köpte hon en jätte söt Body till vår lille son. och även tjocktröja och byxor. Det börjar kännas lite mer på allvar nu det där med att man ska ha barn för man börjar bli stor om magen, fler och fler erbjuder saker från deras söner, mamma köper bebis kläder osv. Vi har sett vårt barn genom ultraljud och det var så fint när jag låg där och fick hålla min älskling i handen och kolla på vårt barn som vi ska ha tillsammans. Och jag älskar verkligen min Sonny !
 Nu börjar allt kännas mer verkligt och spännande när man faktiskt märker att jag är med barn :)


11/1 -10

Bebis

Här är en bild på min och sonnys underbara son, bilden är tagen rakt framifrån och jag tyckte nog bilden var jätte häftig :)  idag ska jag till barnmorskan här i Gottsunda kl 17:00 och lyssna på hjärtat igen och prata lite, kolla vikten och så. Våran barnmorska heter Åsa och hon är ganska bra, lyssnar och är positiv.
Idag ska vi få berätta hur duktiga vi vart med och sluta röka :)


Våran lille son kommer eventuellt att få heta Seth :)


Magen, <3

mage

Här en bild på min mage, dock någon vecka sedan men jag ska försöka ta lite nyare och bättre bilder och så.
har ju fått en del kommentarer även på min mammas hemsida om att jag lägger ut bilder på magen alldeles för sällan. Jag ska skärpa mig och lägga ut fler bilder, Nu är jag i vecka 19 +3dagar.
Jag har vart på ultraljud med Sonny och mamma, och vi fick veta att det inte alls var en liten flicka som vi alla trodde. Sonny var den som trodde att det var en kille och jag var så säker på att det var en liten flicka, men på ultraljudet visades det tydligt att det var en liten pojke. Kan försöka hitta lite fler ultraljudsbilder och lägga ut också. Nu har man även vart rökfri ett tag och så, fortfarande jätte jobbigt men jag står ut.
Och jag har fått veta att jag har blodgrupp 0+ vilket betyder att om jag är frisk kan jag ge blod till alla sorters blodgrupper osv. Men det är väl egentligen skit samma, men nu funderar jag på att gå och duscha lite och komma och sätta mig här igen och leta efter ultraljudsbilder som jag kan lägga ut till er. :)
Pussar


Hejj alla,


Hejj alla, jag kommer försöka lägga ut så mycket som bildert jag bara kan och ni får ursäkta men datorn som min mamma lägger in bilderna på funkar knappt internet på så jag måste skicka över dom till den här datorn, men jag tar nya bilder varje Torsdag och jag lovar att lägga upp bilder oftare. Hoppas ni har överseende med allt det här ;)
Och ibland har jag inte tillgång till någon dator men jag ska verkligen göra så gott jag kan :)


7/1 -10 <3



7/1 -10
idag var jag och älskling på ultraljud för att kolla till den lille som lever ett alldeles eget liv i mig.
det var jätte coolt och fint att se vårt lilla barn.
och gissa vad det blir ?
det blir en liten pojke, en liten Seth :)
Både jag och Sonny är jätte glada !
Men när vi kom dit ville dom först ha blodprov av mig för någon forskning med gravida och det tyckte jag var helt okej, det är ju inge farligt. Och det gick fort sen direkt efter ropar en barnmorska upp mitt namn. Hon såg lite sträng ut, men jag har då aldrig träffat en så snäll och mysig barnmorska förut och hon prata och var glad och så och det är precis en sån barnmorska jag behöver som är pigg och glad :)

Sonny Steinar Hanstveit
Jag älskar dig mer än livet och det kommer jag alltid göra !


5/1 -10

jag jag

angelica elizabeth junhager
_____________________________________


RSS 2.0