Klarens !

Nu är man klar, har tränat, duschat osv. ska bara sminka mig sen för vi ska dra iväg och grilla hos min faster, kusinen Emelie och hennes kille Anders.

Jag ska eventuellt träna imorgon också och sen när jag fått träningsschema/pass av min faster så blir det träning måndag-fredag och vila på helgerna. jag vet att man ska ha massa vila emellan men jag vill komma igång så man kan börja med målersättningen också. :)


Träning

Tjenamorsen gallorsen ,




Nu drar jag, sonny, pappa och syster och tränar. sen ska jag ringa min faster och träffas angående träningspass och träningsschema för att jag ska börja seriöst på måndag istället. Min moster får ju snart barn vilken dag som helst och min mamma ska inte behöva sitta barnvakt 4-5ggr i veckan så då har min faster erbjudit sin hjälp, Tack !


Bion !

Vi kollade på Beck - Levande Begravd.  den var faktiskt bra men jag var beredd på saker och ting för jag hade sett trailern. Men det är nog en film jag kan rekomendera. av mig får den ialla 4/5. ;)


Bio !


Nu drar jag och älskling på bio, mina föräldrar tar hand om Seth. sen efter bion möter vi upp mina föräldrar & syster, min faster Gisela, min kusin Emelie och hennes kille Anders och lilla Seth såklart :)



Beck - Levande Begravd


Tattoo's









Vad tycker ni ?
Och vad ska tatueras härnäst tro ?.. ;)  älskling har bara påbörjat sin Sleeve, säg byebye armen för den lär du aldrig få se igen !


Mums !


Det var en hemsk frukost, det ända som var gott var faktiskt juicen!


All dricka ;)


älskling tog en tallrik för varsin sak ;)




Asfina desserter, antar att dom smakar bra också. Själv får jag inte äta dom.


Vita Huset i Finland


Jaduu.. vad  säger man ?  här skulle jag lätt vilja bo. riktigt nice!


älsklings sötnosen, han gilla att åka båt!

Min lille Seth







Nej lilla Teddy går på Seth's huvud, vad ska man ta sig till ? Här ser min prins helt skräckslagen ut!
Seth fick Teddy utav sin mormor, om man skakar Teddys rumpa så skallrar den.
Min sötnos !


Bbbbbåtresa, jojemen ;)




Båtresan hem

Jag tycker det är obehagligt att åka båt.. och bara för det ska blixtra och det var inte lite. Filmen ni ska få se var egentilgen typ tre-fyra min lång men hur kul är det att kolla på blixtrar så länge ?


Det var verkligen riktigt obehagligt, där stod jag och älskling och rökte och helt plötsligt så börja det tok regna som aldrig förr och det var stora droppar ungefär som ärtor. så när man skulle släcka ciggen 2meter bort var man redan dyngsur. men annars hade jag mys ! :)


Filmdags ! :)

Vi kanske ses lite senare, ska kolla på film nu. PUSSAR !


SKITunge ;)

Jaadu.. vad ska man säga haha?

Jag var alldeles nyss och skulle byta blöja på Seth, så jag öppnar blöjan, torkar rent honom, sen satte jag mig på toaletten som är precis bredvid skötbordet och höll koll på honom. så när jag ska sätta på honom blöjan igen så bajsar han på mig, fyfasen vad skraj jag vart och sen börja jag asgarva, vem är så dum så man går på toa innan man satt på honom blöjan ?  det kom på hela mig och golvet haha. Det är min lilla skitunge det ;)


Seth's nya baby-gym


Jag var på stan igår tillsammans med Seth och Josefin, vi shopa till oss alla tre och Seth fick mycket fina och söta kläder med öron på luvan och lite sånt.
Dessutom köpte jag ett nytt baby-gym till honom för 650kr och han verkar ju gilla den ! :)
_______________________________________
Om det gjorde ont att tatuera sig ?
Alltså.. det gjorde inte så ont det brände mest och ila, så kändes det som om hela armen spände sig utav sig självt. men jag kan inte säga att det gjorde ont, det brändes, ilade och var obehagligt.


Guess what ?!

I've got a tattoo now ;)


Nå, vad tycker ni ? jag älskar den !


Och älskling har påbörjat sin Sleeve över hela armen med en demon på handen ;)

Undra vad min nästa tattoo blir.. Haha. Tatuerad en gång, och det slutar aldrig ! ;)


Söpö

Vi och lilla snutt var ju i Finland

Här är en supersöt pojke med en supersöt body där det står på finska. Söpö - Söt  :)


Gose-grisar

Jag har två män i mitt liv, eller en pojke och en man och jag älskar dom !
Det tar alltid lite tid att väcka älsklingen på morgonen men med lille Seth's hjälp blir det plötsligt jätte mysigt så att man somnar om på en gång hihi. :)



Jag älskar er mina små änglar !


Jag var och shoppa åt seth.

Jo när mamma får bestämma så är det gulligt istället för tufft.


Det blev en tjocktröja med öron på luvan, men verka ju inte precis lida utav det :)


Vad var det jobbigaste med att att få barn?

Det jobbigaste för mig var nog att jag inte kan börja plugga i höst utan måste vänta och att jag inte kan jobba ihop pengar. Men jag mår ju inte dåligt utav att vara ´hemma, men alla vill väl bli klar med sina utbildningar så det är väl inte så konstigt och alla vill ha pengar över sommaren ;)
Men annars är det så sjukt mysigt med barn !

118800.. lite läskigt.

igår satt min familj och jag på resturang så kom två kompisar till familjen. vi fick ju för oss att smsa 118800 och i hade skit kul.

Fråga 1.
Vad är Erica Junhager bäst på ?
Svar:Erica Junhager är bäst på ishockey. Hon är en väldigt duktig målvakt och kan gå långt inom sporten. Hon är bättre än dom flesta killarna i hennes ålder.

Fråga 2.
Vad är Jörgen Junhager bäst på ?
Svar: Jörgen Junhager är bäst på att vara målvaktstränare. Det är han som lärt dotternallt han kan. Han såg tidigt hennes enorma talang och visste att hon kommer gå långt.

Så jävla läskigt för det där är sant !  men sen var den en sak jag tänkte fråga om. Min mamma skrev:
3. Har Angelica Junhager en blogg ? vet ni vad jag fick för svar ? :
Svar: Ja det har hon, och att läsa hennes blogg är ungefär som att stirra in i en vit vägg. Helt menlös.

Då tänkte jag passa på att fråga er sötnosar om ni håller med 118800 eller om det inte alls är så ?
 

Hej mina älsklingar, sitter på bussen för ...

dsc06581 (MMS)

Hej mina älsklingar, sitter på bussen för Jag har varit och käkat med min familj på stan. Vi hade riktigt kul, vi smsa 118800 och fråga lite saker. Jag sparade frågorna och svaren så Jag lägger in dom senare, så nu har Jag hyrt 6filmer och har en vecka på mig att lämna in dom så Jag tänkte att Jag kan lägga ut vad Jag tyckte om dom senare, men vi åt på en riktigt din resturang och såhär ser min smaskiga efterrätt ut, vaniljglass med jordgubbar. Vi hörs senare. I promise ;-) Kisses


Nu sitter vi och njuter av en otrolig buff...

dsc06578 (MMS)

Nu sitter vi och njuter av en otrolig buffe. Älskling snodde åt sig tre hela tallrikar för massa olika säker, seth ligger i vagnen bredvid och sover så rott. Nej nu ska Jag gå och hämta mera mat. Kisses


Tjo bitches, sitter nere på stan och vänta...

20100723900 (MMS)

Tjo bitches, sitter nere på stan och väntar på bussen. Tog ut pengar och sitter och njuter på en bar just nu, hörs ;-)


Byebye Sverige !

Nu drar vi ner på stan för att ta bussen till stockholm där båten går ifrån. Kommer sakna er mina sötnosar !



Nu drar vi till finland iallafall.. får se om jag kan lägga in något inlägg från mobilen, tror inte det går men vi får se ;)


Hello alla monster diggare ,

imorgon åker jag till Finland med hela familjen, ska bli så härligt !
Kommer inte kunna lägga ut någonting förs på måndag så kolla läget ofta för ni lär få en del bilder ;)



Men sen dessutom så berättade sonny en läskig sak om att det var en rejäl storm för en bekant när han skulle åka hem med båt. Så han trodde inte ens att dom skulle överleva. Och vi ska ha Seth med oss, tänk om något skulle hända ?  nej så kan man inte tänka, men att förlora min underbara fina son finns inte ens i mina tankar! Men slut pratat om det, nu ska jag få åka iväg med HELA tjocka familjen:
Seth, Sonny, Mamma, Pappa och min syster. så vi är sex personer i min familj + två leonberger som är lika stora som lejon ;)

Håll koll på måndag !!


Tandläkaren, sen till stan.

Idag ska jag till tandläkaren igen och laga min tand. ussch.. Seth och min syster följer med för sen åker vi ner på stan ett tag, och jag får inte glömma ta ut mina p-piller!



Jag tycker inte om att gå till tandläkaren för jag är så spruträdd så jag måste ha bedövning innan bedövning x)

Önska mig lycka till !


igår

Igår åkte jag ner på stan med min syster, när v precis kommit ner på stan så ringer pappa och säger att såfort han kommer så åker vi alla och tränar så vi fick kasta oss på bussen igen hem och byta om. Medans så tog mamma hand om Seth. Tack mamma <3.


Nu blir det inge mer träning förs på måndag eftersom jag åker till Finland på fredag och kommer hem på söndag så efter den resan ska jag köra igång med mitt tränings schema som är fyra gånger i veckan och då så tar mamma honom två ggr, sen ringde jag min moster so bor nära där jag tränar och fråga om hon kanske hade lust och hon sa att det var okej sålänge hon själv inte fått sin lilla plutt som kommer om ca 2veckor. Tack Petra ! :)


Såhär go är min son på morgonen

Min underbara son är alltid såhär glad på morgonen väldigt länge, sen brukar han kunna bli hungrig och lite tjurig då får han mat och sen somnar han igen tillsammans med mig !  :)<3


Min underbaraste lilla ängel.

Mamsen är super trött och kan inte gå och lägga sig igen, så då sover du så sött i vagnen efter att ha ätit så mamma kan försöka ta det lite lugnt. Du är underbar min lilla ängel !



jag älskar dig


Min lilla trötta bulle-plutt.

 
Hur söt får man var egentligen ?  sötare än såhär går f*n inte.. ! :)
Min lilla snutt, jag älskar dig !


DAGENS FRÅGA: Vart ska jag tatuera in Seth's namn ?

Min vackra son Seth



Nu nästa vecka ska jag äntligen tatuera in hans namn någonstans på kroppen !
Min lilla älskade son, du är mitt liv och jag älskar dig !


Jaha då var det träning igen !


Hello bitches !
Nu åker jag iväg och tränar igen, vilade igår så det är dags nu.
Ha det bäst. Puss !


Veckans Schema


Mitt charmtroll, otroligt söt va ? :)


alltid lika glad !  :)



Haha, så jäklarns söt !


Sicken bus-blick !


Mammas älskling !


Min sötnos !

Jag & min familj var och käka på " Framfickan ". Vi hade riktigt mysigt.


Min lilla plutt var pömsig.



Men precis innan han somna ordentligt så såg det ut såhär, min lilla myspelle!



Men innan det, så var vi riktigt coola och ragga brudar.   - " vadå, det ska ju börjas i tid ". ;)


men angelica.. vad har hänt ?

allvarligt talat så har jag nog inte vart så nyttig i hela mitt liv. :O


Mitt nya gymkort, månadskort. ;)



asgoda !



Sallad i botten, pasta i mitten och kyckling överst. Så jag gjorde min egna pasta sallad idag !

allvarligt talat.. jag förstår inte vad som hänt för jag har aldrig varit så inriktad på träning och att gå ned i vikt ! :O


Badkungen



Min riktigt söta lilla badkung, alltid lika glad ! :)


Träning träning och åter igen träning ! ;)

Tjaao, nu åker jag och tränar igen.

Något jag hatar är min mage och midja, och träning skadar aldrig så det blir träning lite oftare nu för att försöka gör något åt det. men vi ses senare !  Kisses ;)


ehmm..

Jag bor inte i hus, utan i lägenhet och jag lägger ut bilder på den varje gång jag städat och sen har jag lagt ut bilder på Seths saker ungefär april maj någongång. Puss


Godmorgon

har ni sovit gott ?
Igår kväll så åkte jag och min familj ut och käka nere på stan, efter en stund så kom mina föräldrars kompis som dom inte träffat på några år och en liten stund efter det så kom min faster och kusin ner och umgicks. Seth var lite ledsen för att han säkert var trött eftersom ingenting hjälpte för att han skulle bli glad eller tyst så han kunde somna. sen vid  halv elva så bestämde jag och sonny att vi skulle åka hem. Precis när vi kommer upp mot stora torget så kör bussen förbi. så jag föreslog att vi skulle gå hem. Så halv ett i natt var jag hemma :)
Igår var jag ju riktigt hurtig, först styrketräna, sen gå i 2timmar :)


Ussh min kropp är ju död,

Tjenamors
har percis kommit hem från träningen. var sjuuukt jobbigt. jag höll på med Hockey, A-lag i division 1 så jag hade grym kropp och bra kondition, jag var vig och stark. nu efter ett och ½ år så är man ju totalt död efter träningen. Jag är så sugen på att börja på Hockeyn igen.. men då tränar man varje dag plus match så det hinner jag ju inte med eftersom jag har min lilla snutteplutt till son. sen kostar ju faktiskt min utrustning ca 15.000 eftersom jag är målvakt.


( Lånad bild, vet inte vart mina bilder tagit vägen )

Jag är så jävla sugen på att börja igen.. men det tar tid och pengar.. PLUS att jag vill ha min pappa som tränare då och ingen annan !


Svar på frågestunden :)

Vad jobbar sonny med ?
Svar: Sonny bygger hus och lite annat tillsammans med min pappa.

Hur gammal är sonny ?
Svar: Sonny är 16 & ska fylla 17 i oktober. ( 93a )

Betalar du och sonny seths mat osv,eller dina föräldrar ?
Svar: än så länge är det mina föräldrar tyvärr, jag har inte hunnit fått hans barnbidrag ännu men det kommer nu den 20e. Sen nästa månad får jag ut runt 5000 för att jag är under arton år.


Har du och sonny mer eller mindre tid för varandra när seth är här ?
Svar: Alltså, inte pga honom. Sonny jobbar hela dagarna från morgon till kväll och sen när han kommer hem så kämpar jag för att få Seth i säng så lite mindre tid har vi med varandra men vi älskar ju varandra och får hjälpas åt med att tackla situationer. Dessutom så jobbar han för våran skull.

Vad har du för relation med dina föräldrar och din lillasyster ?
Svar: Jag har en bra relation med min familj. Vi har lätt för att prata och vi hjälper varandra.

Ska seth döpa sig ?
Svar: Ja jag hade tänkt det men vet inte riktigt när det blir, om det blir av så lär ni nog få veta det ;)

Ska hela din familj till finland,lr bara du sonny och seth ?
Svar: Nej det är hela min familj, Jag, sonny Seth mamma pappa & syster.

Bor du i ett hus/lägenhet asså din mamma och pappa ?
Svar: Vi bor nu sex personer i en lägenhet, en 4a.

Kan du betätta mycket för din syster ?
Svar: Ja det kan jag, vilket jag gör också.

Ammar du seth ?
Svar: Nej tyvärr.. det gör riktigt ont att jag inte kan göra det för det ville jag verkligen göra.. Jag gjorde allt som barnmorskorna sa åt mig, dricka massor med vätska och äta ordentligt med mat men två veckor efter födseln så kunde jag inte amma längre för mjölken tog slut. :(


J*vlar vad man förändras snabbt!


Nu drar jag iväg och tränar, kan behövas för att minska i vikt eller vad säger ni andra ? ;)


Om mig själv,

 

SKULLE DU HELST:
1. pierca tungan eller läppen? - Tungan, har redan läppen.
2. vara seriös eller oseriös? - Seriös.
3. Dricka grön eller röd mjölk? - Vit.
4. Brinna upp eller drunkna? - Drukna.
5. Umgås med dina föräldrar eller vänner? - Båda faktiskt.


SVARA ÄRLIGT:
1. tycker du om någon nu? - Ja.
2. har du skolkat?  - Ja.
3. varmt eller kallt? - Varmt.
4. soligt eller regn? - Soligt.
5. fanta eller cola? - Cola.
6. är du nyttig av dig? - Nope mohaha.


OM MIG:
1. vad heter du? - Angelica Junhager
2. syskon? - Erica
3. Vart bor du? -  Uppsala
4. Hur många barn vill du ha? - Tre.
5. Vill du gifta dig? - Ja
6. Favorit tid på dagen? - Mitt på dagen.
7. Humör just nu? - depp, trött.
8. Sugen på just nu? - sova


HAR DU DE SENASTE 24 TIMMARNA:
1. Pussat någon? - Ja
2. Sjungit? - Ja
3. Blivit kramad? - Ja
4. Känt dig fånig? -  Ja
5. Saknat någon? - Ja
6. Dansat galet? - Nej
7. klippt håret? - Nej
8. Gråtit? - nej


GREJER:
1. Har du blivit jagad av polisen någon gång? - Nej
2. Har du en hund? - Ja, två
3. sover du helst ensam eller med någon? - med någon
4. Tror du på spöken? - Jajamen
5. Är du mörkrädd? - Ja
6. Vad vill du ha just nu? - Prinsesstårta, men är allergisk


KÄRLEK:
1. Är du singel nu? - Nej.
2. Föredrar du långa förhållanden istället för korta? - Långa
3. Är du redo o satsa på ett seriöst förhållande nu? - Ja, jag har redan ett.
4. Har du dumpat någon och sedan ångrat dig? - Nej
5. Har du någon gång varit riktigt svartsjuk? - Jahadå
6. Har du hållt på med någon för att göra någon annan svartsjuk? - Nej
7. Har du varit på en blind-date? - Nej
8. Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat de? - Ja
9. Saknar du någon av dina ex? - Nej
10. Somnat gråtande pga kärleken? - Ja
11. Brukar du tänka på dina ex? - Nej
12. Nån kärlekslåt som påminner dig om någon? - nej


KOMPISAR:
13. Har du nån bästa vän? - Ja, två stycken.
14. Är du ofta med dina vänner? - Just nu ja,
15. Vad brukar ni hitta på? - Gå på stan, äta lunch, fika.
16. Kan du vara dig själv med dina kompisar? - ja dom flesta
17. Vem vet mest om dig? - älsklingen Sonny


OM DIG:
1. Hur gammal är du? - 15
2. Hur lång är du? - 156
3. Vart bor du? - Uppsala
4. Är du nöjd med ditt rum? - Nja, kunde vart mer städat ifall vi ansträngde oss
5. Villken är din riktiga hårfärg? - Blond.
6. Vad väger du? - "dröm vidare".
7. Har du någon sjukdom? - Nej, bara astma och allergi
8. Är dina föräldrar skilda? - Nej
9. Gillar du skolan? - neje !
10. Hur svarar du i telefonen? - "ahh det är angelica", " hej "


VAD:
1. Åt du senast? - Middag
2. Drack du senast? - Fanta Exotic
3. Har du på fötterna? -  ingenting
4. Lyssnar du på just nu?- ingenting
5. Gillar du mest hos dig själv? - Mitt mod & tålamod.


Finland nästa


Tack mamma & pappa !



Mina underbara föräldrar har bjudit hela familjen på en resa till Finland fredag - söndag nästa vecka. ska bli riktigt mysigt !  Puss


Tänk på vad du väljer för ord

Kommentar:
Men man kan om man vill, så är det bara! Jag är 34 och har slutat röka när jag blev gravid! Jag vill inte förstöra mitt barn, det är egoistiskt att röka när man är gravid och när man har barn! vill man så kan man annars får man gå till vårdcentralen och be om hjälp. Man FÅR fan itne röka mär man har småbarn!

Svar:
men grattis då, du är inte en bättre person bara för att du inte röker. jag är minst lika viktig som du, du får det att låta som om jag vore den sämsta morsan för att jag röker. Jag röker aldrig i närheten av mitt barn, så jag tycker inte att du ska döma folk efter vad du tror och tycker. Jag är en super bra mamma även om jag röker, min mamma röker, hennes mamma röker, och min mormors mamma rökte. dom är fortfarande UNDERBARA mammor. Jag tycker att bara för att du slutat röka så är inte alla andra som inte klarar det sämst i världen. tänk på vilka ord du använder. du vet inte hur jag mår och har det, så var försiktig med folks känslor. och med vårdcentralens hjälp blir det ju knappast bättre. men grattis för att du var så "stark" som sluta och inte jag.

eftersom ni ber om det så.. FRÅÅÅGESTUND :)

Nu var det dags igen, ni hade visst lite frågor så passa på nu :)


Hur mår jag och hur går det ?

Jaadu.. jag mår inte precis super bra men det går bra med mig, sonny & Seth. Sonny jobbar visserligen på dagarna så jag är väldigt trött och utsliten. men för vems skull jobbar han ? jo våran familjs skull så jag ska absolut inte klaga !. Jag själv känner mig totalt sänkt, det blir inte alls mycket sömn för mig.
tack för att ni bryr er ! <3

De här låten alltså..

Den här låten får mig alltid på bättre humör, jag blir på danshumör ;)
- " angelica du är den bästa på dansgolvet, när alla gått hem ".    Haha, jo så sant !


Shakira - Waka Waka


Undrar hur jag kan ha sånna underbara bloggläsare

Jag undrar hur det kommer sig att ni mina underbara läsare är som små änglar, ni bryr er verkligen om människor. Jag behöver ert positiva stöd, glada, roliga, mysiga & snälla kommentarer och det är precis det jag alltid får utav er. Tack !   Jag funderar på hur just jag kunde ha sån tur så att folk verkligen tycker om mig och min blogg. Jag är en väldigt ärlig person på alla möjliga sätt, allt jag säger och skriver kommer direkt från hjärtat. såfort jag sitter och tänker på något som det här, så skriver jag det istället för att bara tänka på det och så vips är det borta sen. Tack, ni är underbara. Puss !


men gullungar

det är verkligen inte slut mellan mig och Sonny. Jag mår bara inte bra just nu och behöver all hjälp och stöd jag kan få. Jag vet inte vad det är för fel, men jag behöver hans hjälp för att orka det här, det är svårt att prata om det pga att jag inte vet vad felet är. det är väl jobbigt och jag börjar bli utbränd fast inte bokstavligen. men vi får väl se hur det slutar. Tack för att ni bryr er ! <3


...




I miss you
I need you
I love you !


My Heart

Du är min kärlek, du är mitt liv. Livet är tufft men tillsammans kan vi klara det här.
Om det inte vore för dig så hade jag aldrig funnits idag och det vet du så väl, du räddade mig från det mörka.
Du är solen som lyser upp min dag. Jag saknar oss.. vi behöver mer tid för varandra.
Du är den som ger mig ett stort leende på läpparna när jag som helst bara vill gråta ut och tala om hur dåligt jagmår, det finns ingen som förstår..
Utan dig så fixar jag inte det här och ber om lite mer tid tillsammans med dig, du är så vacker.
Du är så fin, du lyser klart i den mörka natten.
Jag klarar inte av att prata om varför jag mår som jag gör, jag vet inte vad det är som år mig att känna här.
Det finns bara där. precis som ett skavsår som bara nöts upp om och om igen.



Jag vill ha mer tid, mer uppmärksamhet, mer hjälp.. jag älskar ju dig..


Rökning

När jag fick reda på att jag var gravid så var det i femte veckan, det tod mig först några veckor att sluta men sen insåg jag att det var det enda rätta för hans skull. Jag fick en kommentar idag av en tjej som inte klarat sluta, jag förstår dig !  det är mycket svårare än vad man tror och framförallt så är det svårare en vad icke rökare tror. Det är ett så starkt beroende. Jag ångrar att jag ens började, men jag sa: "Jag ska inte bli beroende" och vet ni ?  det var bullshit, idag är jag riktigt j*kla beroende och klarar mig inte alls utan att göra det. Under graviditeten så fick jag bara positivt stöd och kunde därför hålla mig utan, men nu när man väl har barn så finns  det motgångar och inte bara medgångar. det är jobbigt och man måste kämpa för dom små liven, men som jag sa så är jag inte en sämre mamma för att jag röker. min mamma röker, jag älskar henne ändå, hon sa åt mig att aldrig börja men tyvärr föll jag dit ändå ( INTE FÖR ATT HON GJORDE DET, AV ANDRA SKÄL ). Jag skulle aldrig säga till seth att börja röka för det är ju såå skönt när man är arg eller ledsen. nej utan tvärt om, jag kommer säga åt honom att INTE röka, för det förstör ens liv jag vet. men det är inte så lätt att sluta som alla tror.

Jag älskar låten !

F*ck vad jag älskar den här låten, jag får en riktig sommarkänsla samtidigt som jag får lust att sepla fotboll fastän jag hatar att spela fotboll för att jag är så dålig (a)


K'naan - Waving Flag


Vad tycker ni om den här låten ?


Min stora hemlighet för er läsare

Ja, jag är rökare. men jag är inte stolt över det, men halva sveriges befolkning är rökare. "tycker du det är en bra förebild för Seth?", nej absolut inte men som jag sa så är över halva sveriges befolkning rökare. Jag står för att jag är det och jag klarar inte av att sluta än, jag höll mig när jag var gravid men sen slog det tillbaka av många skäl. Jag tycker inte att ni ska klandra mig eller tycka sämre om mig bara  för att jag röker, jag är fortfarande samma glada person som innan. men ni ville dessutom veta mer om mig och det här har alltid varit som min stora hemlighet för er läsare, och därför har jag inte gått ut med det, men det är ju bättre om jag säger det själv än att ni skulle se mig på stan eller ?..


Nu har mina föräldrar kommit hem från bröllopsresan,

 
Här fick vi en massa godis !  mums..


 

Och här fick Seth av mormor & morfar ( mina föräldrar ). Sött va ? :)

Taack mamma & pappa, hoppas ni haft det mysigt !


Busigt, med sött.

Igår så satte vi Seth's fot på kopiatorn för att se hur det blev, det var riktigt gulligt att se hans lilla pyttefot :)



Gulligt va ?


Frågestunden

Har du barn!?
Svar: Ja jag har barn, nu är han lite mer än en månad.

Hur gammal är du?
Svar: Jag är 15, ska fylla 16  25/8.

Skulle du vilja ha fler barn?
Svar: Ja jag vill ha fler barn, jag vill ha tre stycken har jag sagt men sen får vi ju se hur det blir.

Om inte, varför?
Svar: -

Har du berättat för dina föräldrar att du blev av med oskulden när du var 12 år?
Svar: Ja det har jag

Om ja, vad sa du? och vad sa dom?
Svar: Jag berättade som det var eftersom min mens var försenad, dom sa inte så mycket mer än att det var alldeles för tidigt vilket jag också håller med om.

Gjorde det ont när du hade sex första gången?
Svar: Nej det gjorde det inte.

Vilka ställningar körde du och sonny på?  
Svar: Vi har väl nästan provat allt.

Vilka tyckte du mest om?
Svar: Jag tyckte om alla.

Många mammor säger att man hör på hur en bebis låter, om den är hungrig eller har ont i magen, har du kommit in i det med lilla seth?´
Svar: I början var det super svårt att förstå vad det var för fel men nu börjar man förstå. Jag har inte lärt mig helt än med det kommer.

Blir inte det jobbigt ibland att ta hand om seth,menar inget illa klart att du älskar din son och vill ta hand om honom. Men att allt känns jobbbigt och du kanske vill vara själv ett tag?
Svar: Jag älskar honom mer än något annat, men självklart kan det vara jobbigt. Som inatt till exempel, jag städade från 10:00 på morgonen till 01:00 på natten så när jag väl ville gå och lägga mig och skulle kunna sova ståendes så började han gråta och skrika och vad vi än gjorde så somna han inte. Då började man själv nästan gråta för att man var trött och ville sova men inte han. Men man måste ha tålamod och vilja med det man valt. Jag valde att skaffa barn så då får man ju vara beredd på vad konsekvenserna kan bli. Men jag älskar honom verkligen !


Woho, nu har man så det räcker ett tag !


Frågestund

Fråga mig vad du vill, frågestunden stängs ikväll kl 20:00


Hello sötnosar..

Förlåt för att jag varit sjukt jävla dålig på att uppdatera men mina föräldrar har åkt iväg på bröllopsresa så jag har hand om hela lägenheten själv så jag städar, tvättar, diskar, lagar mat, tar hand om hundar + min lillasyster samtidigt som jag måste ta hand om seth och se till så att han mår bra och så, just nu ligger han och sover.

Jag började städa tio imorse, nu är klockan 16:41 när jag skriver så nu är jag klar, men jag har fortfarande en massa tvätt kvar för sen kommer Sonnys mamma & Peter hit och hälsar på och då måste det ju vara snyggt.
Igår när mina föräldrar drog, gissa vad det var som kom och hämta dom ? EN TOLV METER LÅNG LIMO !
Gissa om jag var avis !!



Faaan vad jag också ville åka med !!


svar + fråga

när du fick seth va du tvungen att koppla in socialen då? för en kompis till mig hon säger att när hon blev gravid så va hon tvungen att ta kontakt med socialen, men måste man göra det bara för att man blir gravid när man typ är 17 år?

Svar:
nej jag blev inte tvingad att koppla in socialen. Jag är till och med ett eller två år yngre än din kompis och jag sitter inte hos soc. men sen om jag tar kontakt med soc självmant vilket jag inte gjort så är ju det en sak. Men för mig är det inte dåligt att vara kopplad till soc, man kan komma ur det. ingenting ä ju omöjligt med det är ju inget mål att sträva efter. Men jag har aldrig blivit tvingad till att koppla in soc men sen kanske din kompis haft väldigt otur isåfall, men själv har jag aldrig blivit utsatt för det. och jag är en väldigt envis tjej så även om någon skulle tvinga mig så kämpar jag emot det, för mig så måste dom ha bevis mot mig som kan stärka att dom behöver bli inkopplade och inte bara för att man ung som förälder !. :)

My hair is done ;)

My hair is done,




Nå,  vad tycker du ?


Minna hjärtat nu vill jag träffa dig !

JAG SAKNAR MIN MINNA ! <3

Det är ungefär som om vi vore tillsammans, jag klarar inte att vara utan dig såhär länge!
"åka till spanien i tre veckor", men minna... jag då ? Jag saknar dig så SJUKT mycket och om du ser det här.. så skriv.    är du hemma nu förresten ?


Vilket ska jag göra..

färga underluggen mellanblond eller röd ?

Jag ska ju tatuera mig till hösten.

Vilken utav av dom här tycker du skulle passa i nacken på mig ?
 

fast jag vette fan hur jag ska klara av en tatuering när jag inte klarar av att pierca mig utan att gråta haha ;)


Duktigaste mig..

igår var mina föräldrar ute och käka och var bara dom två.. så jag passa på att göra dom en tjänst eftersom jag får så mycket utav dom.


Before..
 



After..
 

 
 
och plus att jag diskade och tvättar. Tvättar gör jag fortfarande, så förstå vad mycket min mamma har att göra !


En sak som faktiskt gör mig arg..

är att dom gjort en parodi på twilight.. den är as bra så förstör den inte !



Och parodin sög !


Jag är inte alltid snäll och söt

Det är många som inte tror att jag har en annan attityd ibland också vilket jag har, jag kan vara grymt elak och kaxig. Jag är inte alltid den snälla lilla söta flickan. Vilket utav det jag än är så tar jag fortfarande mitt ansvar.


Mitt lilla charmtroll !



RIKTIGT J*VLA SÖT !  Min lilla påskkärring :)


Min lilla gullunge!



Idag var vi på BVC och kolla. Nu är han 1månad & 3dagar.

Vikt: 4230g
Längd: 54.5cm

så nog växer han ;)





Här sjunger och dansar jag och min mamma med Seth, sen nyser han också.
Och min lilla hund är fram och pussar på honom ;)


Bild på mig & älsklingen Seth




GLÖM INTE ATT JAG BYTER NAMN IKVÄLL;  Licaah


My body



När vi kom hem

så fick moster en chans att ha Seth hos sig lite, kolla så fina dom är.




Fina, eller hur ?


Stan med Jossan

Jag var på stan igår med Jossan igen ! :)

 

Seth efter en hel dag med morsan & Jossan på stan för att shoppa !


Nu byter jag namn !

Ikväll byter jag bloggnamn till Licaah vilket jag hellre blir kallad.
igår kunde jag inte för att jag var borta hos min moster. så runt 8-9 ikväll byter jag !

Glöm inte bort !

Licaah
Licaah
Licaah
Licaah
Licaah

Så, nu kommer du nog ihåg. skriv ner det på papper annars


äntligen har jag piercat mig !

Jag, Sonny & Seth var hos min moster Petra & Micke igår. Jag skulle umgås med Petra och Sonny & Micke skulle dra iväg och träna. men innan det var det dags för det jag väntat på i flera år nu.



Micke pierca mig i överläppen !  För att göra en lång historia kort så säger jag bara: aj.
det gjorde ruskigt ont, tårarna rann faktiskt och jag är så otroligt rädd för nålar. jag gjorde inte ens hål i öronen förs jag var 11år.  men fan vad jag älskar min piercing, !


Andra videon !


Här är han vaken och vi ligger och snackar lite men det är lite svårt eftersom vi inte snackar samma språk. Sen så fiser lilla sötnosen också och ser sådär busig ut ;)
Dock så är min hemska röst med.. Men jag låter inte sådär i verkligheten !


Ena videon från igår



Här är min lilla prins som sover & drömmer, riktigt go. Han är så söt så man kan inte låta bli att le !


Vilket bloggnamn föredrar du ?

Nu finns det två alternativ på bloggnamn, vilket föredrar du ?

Lica eller Caah


Finns det någon som har förslag på bloggnamn ?

Idag ska jag byta bloggnamn har jag bestämt och behöver därför ett bra smeknamn, jag vill inte ha "Sethsmamma" utan ett namn jag kan kalla mig själv för. Namnet du föreslår måste ju också vara ledigt så kolla det innan !  Tack för att ni hjälper mig sötnosar !


Godmorgon allihopa

har ni sovit gott ?
Mina grannar precis under röjde om till halv två så jag och Sonny höll på att få tokspel för såfort vi la Seth i sängen så vakna han av deras oväsen och gissa om jag vart galen ! 
aja, men idag är det en ny dag och då ska jag ta nya tag. jag har dagen som den kommer men idag funderar jag att åka ner på stan, skulle behöva lite kläder sörru.



Här är min lilla prins nu på morgonen, har även två video på honom som kommer upp lite senare.
Ska nog gå och vila en stund. Puss på er.


Imorgon

 runt åtta tiden kommer jag byta namn på min blogg. Kommer eventuellt bli Lica för att det är mina fyra sista bokstäver i mitt namn. men vi får se. Godnatt !  Puss


Låt mig lära känna er lite bättre, svara på mina 12 frågor..

1. Vad heter du ?
2. Hur gammal är du ?
3. Vad tycker du om min blogg ?
4. Hur ofta läser du min blogg ?
5. Vad är din älsklings färg ?
6. Har du en blogg ?
7. Vad heter den ?
8. Har du egna barn ?
9. Är du kär ?
10. Vad heter han/hon ?
11. Vad är ditt längsta förhållande ?
12. Vad tycker du om mig egentligen ?

Berätta gärna mer om er ! :)


Dagens fråga: Jacob eller Edward & varför ?

 


Har gjort om rummet

Hello Bitches !

Hade inte tid med att blogga igår tyvär, jag rensa ur och möblera om mitt rum medans Seth sov, sen på kvällen när jag väl satte mig ner och tog det lugnt så vakna min lilla ängel och var arg och ledsen så jag fick mysa med honom istället. idag vakna vi kl 1 båda två så jag har inte varit vaken så länge.

Här är mitt rum;













Mormor & Seth



Hur tyckte ni att det blev ?


...


...


Min faster är duktig på att dansa

Min faster är riktigt duktig på att dansa !



eller vad tycker ni ?

vi var på fest hos Ingela & Mattias igår när pappa fyllde år, jag hade riktigt roligt. Min faster dansa med en vän till släkten och fasen vad duktig hon är!


Grattis pappa

Grattis Pappa 38 år
2/7




Jag hade en bra dag hoppas du också hade det, jag älskar dig.


Jag, Sonny & Seth

Här är lite bilder på mig, Sonny & Seth












Vad tycker ni bloggläsare om bilderna ?


hur jag och elin är halvsyskon.. ?

Jag fick en fråga om hur jag och Elin kan vara halvsystrar. Hon har en extra familj som alltid kommer finnas för henne som är min familj, och samma sak för mig med hennes familj för att våra mammor var bästa vänner och jag och elin har vart bästa vänner sen vi var små. Och vi är inte släkt på något sätt egentligen men eftersom vi har två familjer båda två, som hennes mamma är som en "extra mamma" för mig och min mamma är det för henne. det är svårt att förklara helt enkelt.. men så är det.


En liten del av det som inte får plats..

 
 
 
 
 
 
 
_________________________________________________________________________

 
 
 


Om du är intresserad, skriv din mail adress som en kommentar och vad du vill ha så hör jag av mig.


Tömma garderoben

Jag funderar på att tömma min garderob igen.. har så mycket jag aldrig använt eller använt några gånger men som bara tar en massa plats nu. vi ses senare.


lyxat till det igen

Nu har jag lyxat till det igen, med röda sexiga naglar !



eller vad säger ni kära bloggläsare ?


Bilder på mig & förslag på namnbyte ?

Jag har funderat lite och jag vill komma på ett smeknamn som jag även kan ha på bloggen..
någon med förslag, inget förslag är ju dumt !?

Här är dessutom lite bilder som kanske hjälper er på traven med att komma på något namn eftersom min stil förändrats en aning.

 







Som sagt så är jag öppen för alla förslag, nu är jag trött på mitt vanliga namn !

massa pussar !


Elin, jag kommer sakna dig så mycket !

Sen träffade jag min halvsyster Elin som snart ska flytta till Göteborg.. det gör ont!


Så först gick vi och käka, en asgod sallad !  har nog fan inte ätit något godare :O



Min halvsyster elin



Sen var det här hemma hos Sonny, innan vi gick och solade.
Elin & Seth



Tack för en dunderdag syster, jag kommer sakna dig dom tre-fyra åren du är borta. Vi har känt varandra sen dagen jag föddes och det är bokstavligen ( född 4månader efter henne ). Det kommer bli tungt utan dig i sin närvaro. Jag sitter och tänker på alla stunder vi haft, alla mys stunder, alla tjaffs och samtal mellan våra föräldrar, alla dmheter vi hittat på tillsammans. vi är oslagbara, och jag älskar dig !  <3


Ledsen älskling ! :(

Min lilla snutteplutt var jätte ledsen igår, han har ju fortfarande lite tjorrigt i magen :(


Han är lika söt som ledsen, men jag börjar själv gråta igår när han var så ledsen medans han låg i min famn och jag vagga honom. När hans mat var färdig värmd och nerkyld osv så blev han så lugn så. då vart jag lika glad igen jag också. det värsta som finns, är att se eller höra sina barn ledsna & gråter.


Det är är mitt lilla hjärta av guld, Seth.

Mamma älskar sin lilla skatt !


RSS 2.0