Våran packning över midsommar, man kan tro...

mms_img-12028585 (MMS)

Våran packning över midsommar, man kan tro att vi är över 10pers i min familj.. Faktum är att vi är 6st med två stora hundar.. Vår packning tog upp hela hissen fastän grejerna stod uppe på varandra.. Det såg ungefär ut som om vi skulle flytta ;-)


Här dansar Sonny & Micke runt midsommar st...

mms_img-68057874 (MMS)

Här dansar Sonny & Micke runt midsommar stången tillsammans med Seth och Elias som är min minsta NUVarande minsta kusin.. Men min moster och Micke väntar ju en till som är beräknad att komma i augusti men jag tror han kommer tidigare ändå ;-) hoppas ni alla haft en mysig och minnesvärd midsommar. Kisses bitches !


Mina älskade pojkar.

mms_img169061886 (MMS)

Mina älskade pojkar.


Nu är jag påväg hem, skönt att få komma he...

mms_img-19682720 (MMS)

Nu är jag påväg hem, skönt att få komma hem till stan än att vara ute på landet. Det har varit fridfullt och mysigt men längtar hem. Mina stora kusiner, Sonny & Micke var på orm jakt och hitta ett par snokar. Jag kan se, men inte röra. Dom luktar även as illa så nej tack. Tack släkten för en mysig midsommar! :-)


Jag tänkte bjuda på en bild på mig själv i...

mms_img212493494 (MMS)

Jag tänkte bjuda på en bild på mig själv idag. Glad midsommar ! Vad tyckte ni om bilden? Tänkte eftersom jag aldrig lägger ut bild på mig själv ;-)


Idag har jag och Sonny varit förlovade i 6...

mms_img89570955 (MMS)

Idag har jag och Sonny varit förlovade i 6månader. Jag älskar dig min ängel ! :-)


Mammas fina hjärta, har varit så mysig ida...

mms_img-59945302 (MMS)

Mammas fina hjärta, har varit så mysig idag på midsommar. Glas midsommar allihopa !


Seth har en ny kompis, han vart verkligen ...

mms_img-11590349 (MMS)

Seth har en ny kompis, han vart verkligen jätte kär i lilla kattungen. Nu har han sovit ett tag och jag och Sonny spelar kort fortfarande, myspys. Sen har även Seth lekt i vattenpölar idag för första gången nu när han fått stövlar och regn byxor.


Ja.. Vad brukar man säga om midsommar? ;-) <3

mms_img-65273676 (MMS)

Ja.. Vad brukar man säga om midsommar? ;-) <3


Hej allihopa, nu äj jag påväg ut på landet...

mms_img-57579423 (MMS)

Hej allihopa, nu äj jag påväg ut på landet föj att fija midsommaj med finska släkten . Glad midsommaj på ej. Kisses bitches ;-)


Jag tänkte att jag skulle prova att blogga...

mms_img-20601258 (MMS)

Jag tänkte att jag skulle prova att blogga från mobilen eftersom att jag åker iväg idag och kommer hem på söndag. Jag har ju inge Internet på min dator där ute så. Men jag har packat medans älskling och Seth legat och myst i soffan. VAD GÖR NI ÖVER MIDSOMMAR? :-)


Titta ! Reggae för barn.. han kommer bli som sin mor !


oj,.. helt sjukt !Snubben ska ha rött kort oavsett om det var en olycka då jag anser att alla borde förstå att en spark i det läget inte är passande !

Vad tyckte ni om videon ?


Hur kom ni på att döpa ert barn till Seth?

Det är en ganska rolig historia.. Jag var så hårt besluten på att jag ville att han skulle heta Alexander. Men det ville inte Sonny. Så vi satt där utan namn och fundera och fundera. Sen kollade vi på dom dåvarande nya filmerna Johan Falk.  Och så fanns det ju en stor, tatuerad kriminell snubbe.. Som hette Seth Rydell.Både jag och Sonny kollade på varandra och sa; Ja, så får han heta.
Vi tycker namnet är väldigt snyggt. Sen tycker jag om namn som inte låter alltför svenskt heller.


Vad har Seth gjort i pannan? Har han slagit i nånting? Stackars liten:/ han är så fin!

Hej, ja. Vi satt på vår balkong i lägenheten där vi har två "träd" i plast som sitter i två vita krukor. Så såg vi att han ramla på rumpan och började skrika jätte högt så vi tog upp honom och trösta honom men förstod inte vad som hade hänt. Sen när vi titta på honom hade han redan ett blåmärke i pannan och då förstod vi att han hade slagit i blomkrukan. Så han får sällan vara ute på balkongen för att han alltid går till krukorna.
Och jag är ju dock ingen Power Puff Pingla så jag hinner ju inte rädda honom innan det hänt. så vi har därför blivit lite hårdare när det gäller just balkongen.


Tack för din kommentar !

hanna-britt

Hej, tack för kommentaren. Jag förstår precis vad du menade men det var inte alls det som var meningen !
Jag är verkligen inte så som person, det bara blev så för att jag låg ner, meningen var ju att ansiktet skulle med. Jag tänkte faktiskt inte på det över huvudtaget. Men som sagt, tack för din kommentar ! :)

Seth äter muuums mat :)
Morgon Pic'sJaja.. Jag bjuder väl på den ;)


Seth's Toy Story Bil

Seth fick en ny bil av farmor och farfar när han fyllde år, och han älskar den.

Och dom melodier som går att spela på den, går hela dagarna.
Men man lessnar iallafall inte på dom :)


Godmorgon sötnosar !

det här är en sån dag där jag verkligen har humöret uppe på topp och vill hitta på något skojigt !
Vaknat på rätt sida dvs, :)

Men det här inlägget handlar om någonting helt annat, det handlar om er och vad ni tycker..
Jag sitter och undrar och funderar på hur ni vill att jag ska blogga, är det någonting för er som saknas ?
Om ni har någonting ni skulle vilja ha med i bloggen som jag glömt ? så var inte rädda för att säga det till mig, Jag vill göra min blogg roligare för er alla att läsa.


Så kom gärna med förslag på om det är något mer som ni vill ha med och ta del av.
Make me happy and tell me !  Pusselipuss älsklingar !

Fråga + Svar

Hej!
Jag bara undrar hur ni/du försörjer eran/din familj? Om du varken studerar eller jobbar?
Jag menar absolut inget illa men jag är bara lite nyfiken! :)
Fin och bra blogg! :) keep it up.

Hej och tack ! :)
Jag har ju tagit ett sabbatsår för mammaledighet, och därför för att jag är under 18 har jag fått ca 3-4500 i månaden som ska räcka för oss. Bara den att jag har lite panik för att pengarna försvinner nu i augusti samtidigt som jag börjar Gymnasiet och Seth på dagis.
Jag funderar på att ta kontakt med Soc, men står fortafarande och funderar på om det finns ett bättre alternativ eftersom nästan ingen tar en 17åring för jobb.
Men vi får se lite om hur det går :)
Jag är ju den som alltid önskat att pengar skulle växa på träd.. menmen. det kommer nog aldrig att ske. Haha...

Tack för kommentaren !

åhh...

Jag skulle behöva ett sommarjobb/extrajobb.. Det känns bara som att det är väldigt försent för det nu.
Har hittat en annons om en ungdoms-film som ska göras och dom behöver folk som spelar personerna och i min ålder.. men jag vet inte. Känns väl sådär, osäker på om jag fixar det.Är det någon som har något bra tips på sommarjobb ?


mysmys..

Nu har jag precis tagit hand om mig själv en stund.
Det började med Solarium.Sen när man kom hem, så vart det en lugn och mysig stund i badet.mysmys


ursäkta ?!

Hej angelicaah!

Jag förstår att det är svårt som ung mamma men ibland förstår jag inte hur du tänker. Ni verkar ju ha väldigt dålig ekonomi, varför har du ens ett kalas åt Seth? O om du svarar för att det är kul för lilla Seth så kan du ju glömma det. Han verkar inte ha så många kompisar och ingen kommer ihåg sitt ett års kalas.

Förrsten jag vill inte döma. Men en mamma som dig som ska försörja sig som en tatuerare, frisörska och piercade på svarta pengar. Hur tänker du egentligen?!

Lycka till med Seth o hoppas att han inte tar efter sin far!


Och vem är du som dömer mig/oss. Hade du haft stake i dig och erkänna vem du är för det första, så hade jag tagit det med en nypa salt. Men när du sitter och trycker ner mig och min familj så är jag inte nådig.
Jag tycker inte om människor som säger sånna saker. Jag ville ha ett kalas för Seth för att jag skulle vara borta på hans födelsedag.
och vadå han verkar inte ha några kompisar ?  snacka om att du inte vet vad du pratar om, för då skulle du veta att jag har 2kusiner och är lika gamla som honom. Min mammas kompis har en i samma ålder. Barn ute på gården osv.
Du gör mig bara arg, för att du sitter och snackar och dömer över någonting som du inte har en aning om.
Så patetiskt, ta reda på fakta innan du lägger dig i andras privatliv. speciellt när du inte ens kan skriva ditt egna namn. Sen ska du dessutom inte prata så om Sonny, stå för vem du är och ta konsekvenserna.
Då kan du ju börja med att tala om vad du heter, och sen vad du syftar på när du säger att Seth inte ska bli som far.

dålig film..

Vi sitter och kollar på film, det är jag, Sonny, sonnys bror och min lillasyster.I filmen har det bara varit slampor/horor ( ursäkta ordvalet men det är så ) och en Jack Campbell vars bror hamnat i koma efter en fight. Nu håller han på med exakt samma saker för att få hämnas på han som gjorde detta mot hans bror.
Det är en dålig fil iallafall.. inte alls något för mig.


Kommentar

Snälla sluta tatuera och förstör folks kroppar. Varken du eller din pojkvän har kunskap för detta. Lägg ner era jävla amatörer!

Okej, om man säger såhär.
1. Han som blev tatuerad kommer till oss och vet mycket väl om att vi är nybörjare. Han låter oss köra iallafall, ungefär som att öva.
2. Inbilla inte mig att du är någon naturbegåvning som var bra som nybörjare ? nej tror inte det.
3. Du ska inte sitta och kasta skit på någon som du inte har en aning om vem det är, hur läget ligger till. 
Så du kanske ska ta reda på fakta innan du går på någon. så omogen och patetisk människa.

Fråga + Svar

förra året pratade du om att du skulle ta ett år ledigt och sen börja plugga igen. jag undrar bara var du ska gå nästa år? o vad du vill plugga o så? :)

Ja, jag ska börja plugga nu i höst. Jag ska gå bygglinjen på Bolandskolan. Så Seth ska börja på dagis nu i augusti också, det kommer bli grymt jobbigt att börja vara utan honom varje dag när man är van vid att vara med honom och busa hela dagarna. :(

Klippt en tjejkompis

FÖRE


EFTER
Sommardag med La Familia. 6/6 -11

  

 

  

 

 

( Av respekt så finns inte min syster med då hon inte guillar att vara med på kort )

Tack kära familjen för en underbar dag i solskenet. !
Jag älskar er !


Kommentar

BLOGGA !!! NÅN GÅNG ;S

Hej, jag tänker inte försvara mig nu. Jag har inte bloggat pga personliga saker som hänt. det är tyvärr ingenting jag ta på bloggen. Jag har mått skit, så dåligt att jag somnat 5 varje morgon i en vecka. åkte bort i fredags för att festa på lördag då min bästa vän Denise fyllde 18. Men jag kunde inte vara med för jag fick plötslig huvudvärk så värktabletterna inte ens hjälpte och jag kräktes som en räv. Så dåligt har jag mått.. så jag bloggar snart inom kort igen.
Pusselipusspuss

RSS 2.0