Duscha Duscha !


Nu ska jag hoppa in i duschen allihopa, pyssla om mig själv och njuta av livet !!  ;)

Hörs senare, Puss !


Piercing också kanske ?


Jag funderar på att pierca mig också, i ansiktet vilket är bestämt redan. Men det jag vill veta är..
Piercingen kommer komma ganska snabbt efter graviditeten för den har väntat riktigt länge på den kommer komma tidigare !

Vart i ansiktet ska jag pierca mig ?  :)


Mina Blivande Tattoo's !



Godmorgon bitches !


Vad gör ni en sån här underbar dag då ?.. underbar vet jag inte för jag har precis klivit upp och hasat mig fram till datorn med vidöppna ögon och kisar mig fram genom vardagsrummet..  önska jag kunde få sova lite till men nej då.. Jag kan inte sova.

Igår pratade jag ju om mina tatueringar jag ska göra, vill ni se dom ? ;)




Den här tatueringen ska börja på min ena sidan av magen,  nedanför höftbenet och lite in mot mitten för er som förstår. sen ska den jobba sig uppåt i en slinga mot mitt ena bröst. Eftersom jag ritat på egen hand med en egen fundering och inte är så sådär super bra så ska han som ska tatuera mig senare ska få göra om den och fixa till den själv för han är grymt duktig !






Eftersom jag väntar min och min pojkväns son, så ska jag tatuera in hans namn på mitt skulderblad sen.
Vi har ju bestämt att han ska heta Seth, men eftersom jag tatuerar mig mot augusti/september så kommer vi ha ett namn till våran son och är det inte Seth, så går ju det att ändra. Men vi är fast vid Seth så :)


Pussar !


Valborg






Tattoo ?


Hello bitches !

Jaa nu är det bestämt och jag ska tatuera mig, har pratat med mamma och kommit överrens om att i slutet av sommaren & början till hösten vilket egentligen är bra eftersom jag inte får sola med dom nya tatueringarna.
Ni la kanske märke till att jag sa dom tatueringarna, jaa jag ska faktiskt göra två stycken har jag bestämt. Har dessutom ritat själv. men förstå hur mycket man längtar, kan knappt hålla mig !


Ni får bild lite senare ;)


Ny header efter graviditeten,


Efter min graviditet så kommer det komma lite finare header till min blogg,
med mig själv på jag lovar.
Ni behöver inte vara oroliga, Några bra tips på hur jag ska göra den ?
Den ska iallafall vara bättre än någonsin, och med en stylad mig på bilden blir ju allt mycket bättre ;)


såå mysigt !






Idag ska jag och älskling till Barnmorskan eftersom jag ska dit på massage en halvtimme. det ska bli otroligt skönt !


åhh, förlåt !



Hejj sötnosar, förlåt för så otroligt dålig uppdatering men har haft fullt upp hela tiden. Jag kan berätta för er hur min dag såg ut igår..


Jag vaknar på morgonen, kliver upp och det första jag får är en vattenavkastning igen, två gånger.. Det vart att ringa förlossningen och fråga vad jag skulle göra eftersom det hänt förut. Jag hade väldigt väldigt ont i magen också. vi åkte iallafall dit och det vart gynekolog undersökning som jag hatar, det är så vidrigt !
Sen när vi vart där ett tag så åkte jag och älskling med våra mammor och käka på Subway, haha älskar ! vi åkte till banken och tiden rann iväg.

När vi kom hem så hann jag och älskling vara hemma typ 10min för sen åkte vi ner på stan och skulle köpa ett spel till min mamma som är Super Mario missbrukare ;). Jag köpte mig en glass och lite jordgubbar, jag tog kulglass så man får välja smakerna själv, en av dom var iallafall vanilj, så jag börjar äta av glassen och känner hur det knastrar i munnen, jag tog ut dom små kulorna som hade följt med glassen, det var Daim kulor.
Gissa om jag fick panik eftersom jag kan dö om jag får någonting med nötter eller mandlar i kroppen, man är ju hyper allergisk mot ett av det godaste som finns ! 
Jag gick iallafall dit och krävde en helt ny glass. Och det fick man ju såsklart :)

Sen åkte vi hemåt, fast vi följde med min mamma och syster till läkaren ifall jag skulle få en allergichock för jag kvävs till döds då och det är ju inte sådär super trevligt och man har bara 5min på sig att överleva, 15min med adrenalin spruta. Men allt gick bra och jag hade tur !


Lovar att försöka uppdatera lite bättre nu sötnosar !    :)


Godmorgon Bitches ;)


Jaa, godmorgon bitches.

Har ni sovit gott ?

Själv låg jag och älskling vakna till ca ett och kolla på en film som jag lovat honom titta på jätte länge och den var faktiskt riktigt bra. Och den sötnosen masserade mig jätte mycket igår, han är så go !
Just nu har jag precis druckit mitt glas med oboy och jag ska hoppa in i duschen, väcka älskling, göra mig klar med smink och allt, till skolan, till läkare kl tio osv.. så det är full rulle. Kan även passa på att säga att älskling har fotbolls match idag så jag kommer inte kunna blogga förs ikväll eftersom
det blir att skynda sig direkt efter skolan ;)



Pussar, vi ses ikväll bitches ;)


Duscha duscha duscha :)


Nu ska jag hoppa in i duschen med älskling, så vi hörs lite senare ;)


Köpt bh, vad tycker ni ?!


Idag var jag och älskling nere på stan och letade bh till mig, det fanns tyvär inga 70E eller 75E,
Så det fick bli en 85D som är för stor runt midjan eller vad man nu ska kalla det men det funkar väl,
brösten ska ju ändå växa lite till ;)





Jag tyckte den var fin iallafall så jag ville ju ha den, och det finns ett hjärta mellan kuporna så den var ju lite söt också.  Det är faktiskt en amningsbh, men den funkar ju lika bra som en vanlig bh :)

vad tyckte ni om den
?



Saknar min kropp,



Jag saknar min slanka kropp som f*n, jag hoppas jag kommer kunna få tillbaka den.





Nej jag svälte inte mig själv, jag åt bara inte onödiga saker som godis och sånt. Jag tränade dessutom stenhårt den perioden, jag spelade hockey med Almtunas damlag då. Jag saknar hockeyn en hel del, ibland.
Men det tog så mycket av min tid och nu ska jag ju ha barn så det finns inte tid åt det. ska träna hårt hemma och på gym sen när jag fått våran son och jobba till den här magen. Sen ska jag pierca naveln igen eftersom min sprack i duschen "/

Jag tycker det är synd med folk som svälter sig själva för att vilja gå ner i vikt och bli smala, men det finns bättre saker som kroppen dessutom mår mycket bättre av.
Skit i chips, godis läsk och allt det där onödiga. ät nyttigare, träna mer så kommer din kropp må bättre.

Visst jag har mina perioder i livet där jag har svårt för att äta överhuvudtaget men dom brukar bara hålla i sig några dagar eller veckor men det går över för jag inser själv att jag inte mår bra utav det.

Det är jävligt fint att vara naturligt smal, men plåga aldrig kroppen för någonting oavsett vad!. Jag gjorde det när jag var ca 12år, då jag var ganska mullig men det mådde jag sämre av.

Ta hand om din kropp, du är fin precis som du är !


Lagfoto !

älskling  tog foto med laget idag, :)







Som ni ser så ser han lite ond och hemlighetsfull längst ut på högra kanten precis under tränaren ;)
Men ändå lika jävla het & söt !!  :)


Sen åkte vi hem till minna, walle följde också med, så gick vi och käka på en pizzeria där och hade jätte kul. Minna hade klippt sin katt Tussan, suuuper sexigt haha ;)


Pussar !


Godmorgon,


Jaadu, vart ska jag börja ?

Jag somnade strax innan två inatt eftersom dom här utanför röjde som fan och jag fick inte sova. Men när jag väl somnade så tog det inte lång tid innan älskling kom in och fråga om jag ville kolla på film med honom, när jag plötsligt hör att mamma och pappa har kommit hem och det är bråk i hallen. Jag hörde vad det handla om och jag tycker man tar en sån sak dagen efter man druckit oavsett hur arg man än är. det var så onödigt tycker jag, och just nu antar jag att mamma sitter och tänker på det där eftersom hon sitter på balkongen som hon gjort ett tag nu och röker, igen.

skärp er,



Det vart ingen film för mig och älskling för jag somnade igen, men han la sig här i sängen bredvid mig och kollade. Förlåt hjärtat för att jag var så pömsig, "/
Jag älskar dig !


Respektlösa idioter !!


Allvarligt talat så åker jag nog dit på mordförsök snart, jag har gått och lagt mig för att sova. Hann precis slumra in så hör jag asgrav och skrik utanför mitt fönster.
Det sitter ett gäng gubbar här nedanför som super och är aspackade och ingen av dom kan ens gå, tydligen så bor någon av dom precis under oss men efter kl 22:00 ska det ju vara tyst här eftersom det är lägenheter.
Jag låg och vänta på att dom skulle bli tysta med nejdå, jävla respektlösa idioter !

Klockan är liksom efter tolv, varför fattar inte folk att det finns andra som vill sova ?  jag ska fanimej göra samma sak mot dom när dom ska försöka sova eftersom dom bor här under så blir väl det inte så svårt,
"Grannfejden" nästa.


idioter visa lite respekt mot oss andra !




Päronen åkte på partaj,



Nu har mina päron åkt på partaj hos sina vänner, nu ska vi leva livet här hemma haha !


Jag tyckte dom vart fina båda två, :)

För oss blir det pizzerian här nedanför, läsk och lite sånt :)


Lite bebis köp,



Mamma har vart gullig och shoppat lite saker till våran lilla son Seth

 
 
 


Här är även lite andra saker :)



Sängen + massa saker i sängen. en bilbarnstol bland annat & lite sängkläder.
På sängen har vi allt möjligt, napp, snuttefilt, sängkläder, blöjor,
amningskupor och massa massa mer.


Samma här då :)


Blöjorna var inte stora, mamma har ganska liten hand och blöjan lika så. ;)

Mamma & svärmor köpte en barnvagn till oss också som jag lagt ut bild på tidigare.



Fullerulle,


Här är det full rulle, mina föräldrar ska på partaj, min syster ska eventuellt ta hit en kompis till henne eller så stannar dom på stan, det spelas musik överallt här, mina hundar sover. 
Mamma sminkar sig, Pappa försöker välja kläder, älskling spelar spel och jag är hungrig som ett djur.

Det blir en mysig kväll ikväll, mina föräldrar ska ju bort så vi beställer mat på pizzerian ikväll. så får vi väl se om min syster och hennes kompis är med eller om det bara blir jag och älskling och syster eller kanske bara jag och älskling. nejj ussch vad jag svamlar, nu måste jag få något i magen annars dör jag ju ;)

Först ska jag bara hjälpa pappa att stryka hans skjorta !


Pussar !


Läs den, annars kommer ni nog ångra er.

Förlåt alla läsare, texten är lång, men läs den ändå. Jag tror inte ni kommer ångra er.

Hon har precis vart och handlat till deras fredagsmys, hon och hennes pojkvän ska ha en myskväll för bara dom två. Hon kommer hem och lägger glassen i frysen, chipsen i skåpet och läsken i kylen. Hon har längtat hela dagen efter att få träffa sin pojkvän och tala om för honom hur mycket hon älskar honom och bara ha honom i sin famn.

Hon hinner vara hemma ett tag innan hon börjar fundera, vart är han någonstans ?
Hon börjar genast leta och hör ljudet från deras bubbelpool, hon tänker:
” ahaa, han håller på att överraska mig med lite annat mys ”. Hon går till köket och väntar på att han ska komma ut och överraska henne precis som hon trodde.
Det tar en väldigt lång tid så hon börjar bli lite orolig. Hon öppnar dörren in till deras badrum där bubbelpoolen är för att han inte ska se henne. Men när hon tittar in till höger där poolen står så möts hon av någonting fruktansvärt..

Hur kunde han ?  Vad har hon gjort för fel ?
Han ligger i bubbelpoolen tillsammans med hennes syster och dom myser, tar på varandra och hånglar.. Hon ser hur hans händer smeker hennes smala kropp. Hon stänger dörren, går genom hallen och in till sina föräldrars rum, stänger dörren dit in och skriker. Pojkvännen måste ha hört det för när hon med raska steg går in i badrummet igen så sitter dom båda upp och ser ut som två frågetecken. Hon sliter tag i sin pojkväns mellanblonda hår och sliter upp honom ur badet och han ropar till hennes syster:
” Jag kommer snart tillbaka, jag kommer snart tillbaka ”.

Dom går ner på hennes rum, hon är riktigt arg och bara släpar honom i håret.
När dom kommer in i hennes rum släpper hon honom, stänger sin dörr och ger honom en ordentlig smäll i ansiktet. Han tar sig för kinden och kollar sedan på sin flickvän som börjar gråta. Men hon är så arg så hon visar hur förbannad hon är dessutom.
Dom har en lång konversation:
 - Varför gör du såhär mot mig ?
 - Jag ville inte såra dig men du ger mig inget val, du vill aldrig ha sex med mig. Jag får inte kolla porrfilmer eller tidningar.
 - Ursäkta? Du kan väl göra vad f*n du vill men du vet vad som gör mig arg och ledsen.      Och det här var ju inte så mycket bättre.
 - Jag har tänkt på en sak och vi borde kanske få ett slut på det här, vi borde inte vara tillsammans mer..
 - Vad sa du ?
 - Jag ser att du är väldigt arg nu, men du måste förstå att jag som kille har mina behov och jag måste få leva efter dom och där finns du tyvärr inte med.
 - Okej, då ska du ha en sak j*vligt klart för dig. Din son, kan du glömma. Mig kan du glömma och du är inte välkommen tillbaka. Din son kommer aldrig få veta vem du är eller att du finns överhuvudtaget.
Hon tog sig över sin stora mage, klappa lite försiktigt på den och tittade på sin pojkvän.
 - Men så kan du inte göra, han är väl ändå bådas son.
 - Efter hur du precis har behandlat OSS kan du glömma din son föralltid. Han kommer tro att du inte finns, lär dig leva med det precis som jag kommer få leva med vad du gjort mot mig. Det kanske gör ont, men gissa vad du precis har gjort mot mig och jag kommer inte att kunna förlåta dig.
 - Hur gör vi med allt i sommar som vi hade planerat ?
 - Visst, vi kan göra saker tillsammans men såfort din son kommer så drar jag för du ska inte få träffa honom.


Veckorna gick, och dom började närma sig midsommar..
Hon sätter sig bredvid honom i en sol stol och frågar hur han mår.
- Jag mår skit, för du vill aldrig mer se mig när våran son kommer.
- Hur tror du jag mår då ? Du svek mig tillsammans med min syster, det är helt sjukt.

Dom pratade på väldigt länge och ville ge det en ny chans och se om det fungerade eller om dom skulle göra slut och gå skilda vägar och han aldrig får träffa sin son.
Dom dansar runt midsommar stången och han håller hennes hand. Hon är väl glad, men fortfarande lika arg. Hon älskar ju honom så mycket så hon kunde inte låta bli att ge honom en andra chans.
Dom går till bords för att äta, med hela hans släkt. Dom hade åkt ut på en camping och firat. Efter maten bestämde sig dom två för att gå till klipporna och prata ensamma. Dom har mycket att prata om..

Efter att dom suttit där i solnedgången och pratat i några timmar så sa han plötsligt att han behövde gå på toaletten. Visst kan han väl göra det tänkte hon. Så han lämnade sin mobil framme på klippan vid henne och sprang iväg.  Efter en stund så plinga det till i hans mobil, hon vet att hon inte borde läsa det men hon kan inte låta bli..

- ”okej då bilden blev inte så fin men hoppas den duger för att du ska vilja ha mig”.
Där har han fått ett mms på en blond tjej som skickat en bild till honom på sig själv, naken och posar. Hon kände hur arg och ledsen hon vart, hon började kolla genom hans inkorg och utkorg på mobilen. Hon var inte den enda tjejen, det fanns massor som han hållit på att flörta med och massor med bilder på nakna tjejer som han hade sparat.
Nu fick det vara nog tänkte hon..

Han kom tillbaka och skutta lite lätt upp på berget där hon satt och kysste henne innan hon hann reagera. Hon tittade på honom, började slå sönder mobilen mot berget och sen fick han sig en smäll till i ansiktet efter det. Han tittade på henne samtidigt som hon kasta hela telefonen i vattnet. Han såg den sjunka med en ledsam blick.

- Vi kanske borde göra slut, det här funkar inte. Sa han till henne.
- Jag funderade precis detsamma, du ljuger för mig och håller på med ett x antal tjejer samtidigt som du vill ha tillbaka mig. du är sjuk.
- Förlåt, jag ville inte såra dig men jag har tänkt på dig så mycket och våran son.
- Våran son ?  Har du suttit och tänkt på oss medans du njutit av dom andra tjejerna, fyfan för dig. Och nu kan du glömma oss båda, för alltid.
- Snälla gå inte, jag älskar ju dig.

Han gjorde samma tabbe två gånger, nu har hon förlorat sin mening med livet.
Han har förlorat flickvän & son för lite skit på sidan om.


Den handlar om mig & min pojkvän, den är förstås inte sann. det var en mardröm.
Jag fick panik för jag drömde först en bit och sen vakna jag. Försökte väcka min pojkvän bredvid för att få krama om honom och förstå att det inte var sant. Men han vände sig bara om när jag försökte puffa lite på honom och pussa honom i pannan.
Jag somnade om och drömde ännu mer, vakna och började gråta eftersom jag tyckte det kändes så verkligt. och samma sak hände om och om igen. Till slut kunde jag inte somna om så jag klev upp, satte mig ner och skrev om hela mardrömmen. Ussch, jag hatar mardrömmar !


En ren & fin tröttis.


Hallu alla söta läsare, har ni saknat mig ? ;)


Jag har faktiskt precis duschat och gjort lite skönhets saker alldeles för mig själv, duschat, rakat mig, smörjt in mig med hudkräm och gjort mig lite "fin" eller inte. såå skönt !
älskling kom precis och jag börjar bli väldigt trött, har dessutom jävligt ont i huvudet så ska nog gå och sova eller åtminstone vila. Kanske kolla på film, vem vet. 

Skriv lite förslag på saker jag kan blogga om som ni tycker skulle göra min blogg mer intressant ;)


Pussar ! 


Pissie, jag spyr över henne.


Hur många är det som egentligen inte gillar lilla Pissie ?  jag undrar varför hon inte skickar in sina patetiska bilder till någon porrtidning istället om hon nu måste skämma ut sig så mycket på sin blogg. Hon säger att hon är sveriges största bloggerska vilket hon kanske är men det är ju bara för att över hälften av hennes läsare hatar henne och tycker hon är så omogen, patetisk, ful och allt det där ni vet. 
Hon photoshopar sina bilder och tror att vi inte ser eller förstår det, hur kan man vara så pinsam ?

som när hon åker till GC så skämmer hon ju bara ut oss svenskar.  Ussch, jag kräks när jag hör hennes namn.

Alla har sett ett par bröst förut, men det är hon antagligen för dum för att förstå.


Lilla Lilla Pissie, lika äcklig och ful som vanligt.


Hello sötnosar,

Hejj alla sötnosar, har vart i skolan idag fast jag egentligen inte orkade för jag har sjukt ont i både rygg och magen men eftersom jag hade prov imorse så var jag ju så illa tvungen. dock når jag nog inte högre än G eftersom jag hade ont och var så okoncentrerad men det är bättre än ingenting antar jag väl.

Jag var till och med på idrotten idag fast jag egentligen inte ska det längre, vi körde armhävningar, situps osv. så min kropp är som spagetti nu och jag är as trött. Har precis käkat lite och nu vet jag inte vad jag ska hitta på, sova lite kanske eller blogga om någonting jätte ointressant för så är det. det har inte hänt någonting alls idag faktiskt. Jag åt två glassar i skolan, jag hade en vikarie på engelskan. det är inte så intressant va ?





Godnatt ! ;)


Godnatt sötnosar, nu går jag och lägger mig och kollar på "Sveriges Värsta Bilförare" som jag spelade in sen 8 ikväll eftersom tv:n vart upptagen utav mina föräldrar och hockeyn  -.-'  ...

Sov så sött !!




haha,.. skrattretande.


Jag satt precis och räknade alla mina inlägg jag skrivit i bloggen, vet att det  går att kolla men jag hade tråkigt så jag räknade dom istället.

Jag: Jag har skrivit 226 inlägg till min blogg. (  vilket är otroligt, jag är väldigt lat   )

älskling: ojj vad har inte Kissie då. (   preeecis vad jag ville höra, jag HATAR Pissie   )

Jag: Happ... (   "Jippie" vad uppmuntrande, & älskling kollar på mig   )

älskling: Faaast.. det är väldigt bra gjort utav dig.


Han kanske vart rädd för att jag skulle bli arg ?

Kommentar + svar.

Kommentar:

Så underbar mage. Hur gammal är du, du ser inte äldre ut än 15 :O
Hur ska du gå i skolan med bebisen och hur har du råd?
Jag vill inte läxa upp dig eller nått, längtar efter en egen bebi =)


Jag är faktiskt bara 15år, ska fylla 16 i augusti. Jag vet det är många som säger att jag ser äldre ut än vad jag är så jag är van att höra det men jag är faktiskt bara 15. Jag kommer få vårt barn 4dagar innan skolavslutningen enligt planerat. men sen vet man ju aldrig, och jag har redan fått fasta betyg i nian nu. sen tar jag ett sabbatsår och är hemma med vår lilla son. sen sätter jag honom på dagis och börjar plugga gymnasie. Jag kommer få ett extra bidrag varje månad för att jag är under arton år som går till mat, blöjor och sånt. Jag bor fortfarande hemma så jag bor ju inte själv i lägenhet.


Tack för din kommentar ! :)

filmtips kanske ?


Jag vill kolla på film och tjocka mig, någon som har något bra film tips
?  (:
( älskar rysare )


orkar inte mer nu, för tuungt.


Hejj alla söta läsare, förlåt för att jag inte uppdaterat idag men jag mår inge bra. jag har så jävla ont i ryggen så jag kom precis hem från älsklings mamma som är massör och hon har
fått massera mig.


jag är rädd för att jag inte kommer orka gå i skolan så länge till för min kropp pallar inte med det här, som alla vet är jag väldigt liten i vanliga fall, kort och liten. Idag hade jag nationella prov i matte, satt och halv grät för att ryggen gjorde så jävla ont. jag orkar inte ens gå från bussen hem och det tar ändå bara 5minuter. det är helt sjukt, jag trodde jag var starkare än så.




Planering av packning till BB !

Nu har jag planerat vad jag ska ha med mig till förlossningen, såhär ser min lista ut:

BEBIS:
Kläder
3st  Body
1st  Mössa
3st  Byxor
2st  Strumpor
1st  Overall

Övrigt:
Napp
Blöjor
Tvättlappar
Babyfilt


SONNY:
Mat & Dricka
sånt du gillar

Extrakläder
Mjukisbyxor
T-shirt
Tjocktröja

Övrigt
Tandborste
Tandkräm

Avslappning
Bok
Mp3
Nintendo DS
Film
Skipbo


ANGELICA:
Journalen från MVC
VIKTIGT


Pass/ID
VIKTIGT


Inneskor
Tofflor

Bekväma kläder
Mjukisbyxor
Linne
Tjocktröja
Strumpor 2par
Amnings-behå

Mobiltelefon + Laddare
Kamera + Laddare

Toalettsaker
Handduk
Duschkräm
Schampo
Balsam
Tandborste
Tandkräm
Borste
Amningskupor
Bröstkräm
Läppsyl
Amningsinlägg
Hudkräm
Deo

Morgonrock

Trosor
3st

Bindor
Massor, 2 eller 3 förpackningar

Avslappning
Massageolja
Bok
Mp3
Öronproppar


TIPS:

Mat
– när du ska föda har du inte den bästa aptiten. Ta med något som du vet att du alltid kan äta. Det är viktigt att äta för att få energi till förlossningen. T ex Dextrosol eller godis.

Dricka
– saft, juice, Coca Cola, Energidryck eller Druvsocker

Extra – Örngott

Husdjur – det är en god idé att ta hem något som barnet har haft på sig dagen innan barnet ska komma hem, för att djuret ska vänja sig vid doften.

Pengar – Helst mynt, ifall dom bara har automat och ingen kiosk + parkerings automaten


Har jag glömt något så skrik till !?


Vad betyder ditt för & efternamn ? ;)

 

 


Hello Bitches & Pissie dårå,


Hello Bitches !


Jag sitter i skolan just nu och har språk, jag satt dessutom och garva över den här bilden på lilla *host* Pissie.
Man skäms ju förfan över henne och hennes äckliga falska nakenbilder !
men haha.. kolla här.


Jag tänkte jag kunde lägga ut en annan bild på Pissie när hon INTE är photoshopad,



Vad tycker ni om den här "snyggingen" då ?

Jag skäms över att hon är svensk känd bloggare för hon beter sig sjukt illa mot även sina bloggläsare. Hon skäms så mycket för sin kropp att photoshopar sina bilder och skriver
" sexiga jag, visst är jag snygg & bla bla bla". men sluta redigera dina bilder Pissie, vi alla vet hur du egentligen ser ut, du är så sjukt patetisk. Du ser bara ut som en uppstoppad misshandlad gris med dina förstorade läppar och missbildade bröst. 
Sorry gumman men jag tycker du borde veta sanningen. Puss på dig,


Det är ingen idé att photoshopa bilder, sanningen kommer alltid fram.

Haha



vad gör jag för fel, jag älskar ju dig..


Jag förstår inte..

Just nu sitter jag och kollar på Erik & Mackan och funderar över en sak..

Hur kan någon man älskar otroligt mycket ignorera en så jävla mycket att det känns som om man inte känner varandra längre. det är den känslan jag får, svarar aldrig när man pratar med henne för hon blir bara arg hela tiden. Jag bad henne städa hennes rum igår, för jag ville dammsuga där idag eftersom jag var hemma från skolan. men då säger hon bara " HON DOMDERAR OCH BESTÄMMER ÖVER MIG ".  Tack, jag ville vara snäll och jag bad dig om att städa ditt rum. jag bad dig sänka din Tv för du hade otroligt högt och det stör grannarna och även oss som skulle gå och lägga oss.

Jag förstår liksom inte vad jag gör för fel som gör att hon verkar hata mig så otroligt mycket att hon inte ens kan prata med mig. Hon svarar inte när jag försöker prata med henne, och då blir jag förbannad och skriker åt henne istället och då säger hon : " Jag svarar inte när du skriker på mig ". 
men vad ska jag göra då ? hon svarar aldrig..

Hon verkar inte förstå att hon gör mig ledsen när hon behandlar mig så, utan det är JAG som behandlar henne illa tycker hon för att jag ber henne om saker men hon lyssnar inte. jag gav bort min bergsprängare till henne för att jag älskar henne och ville ge henne någonting bra som jag vet hon ville ha.. men det känns inte som om jag får någonting tillbaka. hon verkar inte se hur ledsen hon gör mig,

Jag ska snart ha barn som hon kommer bli inblandad i men hon verkar inte ens intresserad utav det eftersom hon beter sig såhär.  vill du att jag ska flytta så jag inte "bestämmer" över dig mer, säg det i så fall.

Jag har dessutom funderat på att flytta hemmifrån, tillsammans med min pojkvän och våran kommande son. men det krävs pengar och tid då och utredningar och sånt om våran familj.. men just nu känns det inte så dumt för du verkar ärligt talat inte vilja ha mig här så.. men aja.

Jag kan säga såhär, jag tror ändå att dom flesta redan vet vem jag pratar om. Min lillasyster som jag har älskat i hela mitt liv, har börjat bete sig såhär konstigt. och även mot mig. jag har sagt att jag kommer bete mig likadant för att hon ska få känna hur "älskad" man känner sig. Hon tycker jag beter mig illa mot henne men har jag något val efter hur hon beter sig mot mig ?

aja, jag älskar henne sjukt mycket men jag fattar inte vad som är fel som gör henne såhär.
Hon sitter framför sin dator dag in och dag ut och lever sitt liv där vi inte verkar existera.. varför ?

en fråga bara.. Älskar du mig inte, är det därför du gör såhär mot mig ?
jag älskar iallafall dig, men just nu känns det som om vi inte känner varandra längre för jag vet ingenting om dig..



såhär känner jag mig just nu.. förstörd.


tråååkigt

 

är man hemma från skolan och är dålig så vet man inte riktigt vad man ska hitta på heller,
det är fint väder men jag får inte gå ut. funderar på att eventuellt gå en promenad ändå !
 


svullo (a)


Jag och mina jävla sockerkakor ;)



erkänn att den ser sjukt god ut !
Jag älskar sockerkaka, sockerkakan älskar mig :)


Älsklings Thai Boxning


igår var jag på älsklings Thai Boxning och dom har börjat markerat slagen mot varandra nu vilket är roligt att titta på :)
Han har blivit så otroligt duktig !!

sen när vi kom hem så gjorde han sina kvälls övningar och jag fick stå och slå honom i magen, först ville jag inte men han trigga igång mig genom att knuffa på mig så jag vart arg till slut ;)

 

sen hände en sak som jag tyckte var väldigt äckligt, en kille som tränar samtidigt som Sonny kom fram till några som stod en bit från mig och kollade och hans ena tå stod snett uppåt över den andra tån. den var antingen bruten eller så hade den hoppat ur led. det såg så himla obehagligt ut !  ussch,


Dagens fråga !



Godmorgon.. eller..

Jaa, för mig är der godmorgon men är det det för er ?

jag sitter här vid min bärbara dator och tycker synd om mig själv och äter sockerkaka & dricker te. Jag mår inge bra idag så jag är hemma ifrån skolan och tycker jätte synd om mig själv. imorse när jag vakna så hade jag så ont i ryggen och magen att jag inte ens kom upp ur sängen och kunde knappt vända mig ett halvt varv för att kolla om älskling var vaken, och mina ben var alldeles svullna från knät till tån och när jag tröck tummen mot smalbenet så vart det en grop i benet där tummen varit. lite halvt mysko, men men.

Jag sitter här nu och funderar på om jag kanske ska göra en ny socker kaka eftersom jag är så duktig på det :)



Guud vad trött jag är,

Hello bitches, hur har eran måndag varit ? 

Min måndag har väl vart sådär, lika trött som vanligt och är helt sänkt.


nu har jag vart hos barnmorskan, vi kollade lite saker:

Vecka: 33
Vikt: 74kg
Längd: 30cm
Hjärtslag: 144 slag i minuten

Jag fick en ny tid nästa vecka på onsdag 28/4 13:30 för massage, och en ny tid för planering om våran förlossning 3/5 17:00. :)

just nu sitter jag och käkar korv med bröd i min säng kanske inte super kul att veta men det är för att jag och älskling ska iväg på Thai Boxning snart så måste äta något lite snabbt ;).


  
en liten bild på mig och min mage :)

det vart ingen bh idag heller eftersom jag inte trodde vi skulle till barnmorskan idag men det får bli på onsdag istället :)


God morgon !

Godmorgon allihopa !

Har ni sovit gott ?



idag är det måndagen den 19/4 2010, vilket innebär att det är ny vecka.
Här är lite magbilder, eftersom att det är måndag tänkte jag och jag går in i en ny vecka.  :)



  
Nu har jag gått fulla 33v + 0d. vilket innebär att det är 7veckor till planerad födsel nu.
Tiden gå så fort, snart är han här och jag längtar riktigt riktigt mycket. !

det här är även dagens outfit, mjukiskläder. åhh så förvånad jag blir ;)


idag ska jag och älskling dessutom ner på stan och leta efter en amnings bh till mig eftersom jag fick massa pengar av våra kompisar igår, jag kände mig riktigt dum men hon vägrade ta tillbaka dom !

Nu ska jag iallafall äta frukost, Puss på er och vi syns ikväll !


Godnatt sötisar :)

Godnatt Bitches !

imorgon är det en ny dag, så njut av din skönhets sömn,
den kanske kan behövas ;)



Godnatt & sov sött ! :)


Tack Tack Tack !

Jag var ju hos våra kompisar idag och fick massor med saker, jag kände mig så dum eftersom jag ville betala för grejerna men dom vägrade låta mig göra det och istället ger dom mig massa pengar för att köpa någon fin amnings bh. Då kände jag mig så otroligt dum och sa att hon var tvungen att ta tillbaka pengarna men det vägrade hon. så jag åkte därifrån med massor med barnkläder, leksaker och gosedjur och allting plus pengar. dom är så otroligt snälla och gulliga, jag erbjöd mig barnvakt åt deras barn som tack också :)

Taack så otroligt mycket för all hjälp !!   :)


Dagens fråga, ;)


klipp klipp klipp "/


Ni hörde säkert att jag skulle klippa mig, mitt hår var ju så sjukt förstört så jag var tvungen och därför åkte jag till min frisör och klippte mig.. här är allt mitt "långa" hår efter klippningen. byebye håret mitt..






det är en bild från spex fotot, skulle vara kanin, har dock inte kaninöronen på mig än (a)


såhär vart det iallafall, det är långt på ena sidan av och kort på andra sidan och i bak så jag kan ställa upp det också vilket är skönt, jag kan både låta det ligga helt normalt och mjukt men även ställa upp det i en snygg frisyr. så det går att göra något med håret och nu SKA mitt hår få växa fritt och bli fint. nu har jag äntligen lärt mig av mina misstag !
Jag ska tillbaka till min frisör om ca fyra veckor och toppa det så det håller sig fint nu.


Vad tyckte ni om min nya frisyr bloggläsare ? :)


städa städa, plugga, laga mat & baka ;)



Hjälpte mina föräldrar med att städa köket, eftetr att jag pluggat & gjort pannkakor och sockerkaka så åkte dom iväg och då ville jag överraska dom när dom kom hem så jag städa köket åt dom. det vart en aning renare än var det var innan haha ;)
 


Spex Foto,

I torsdags i skolan hade vi en super rolig dag, det var dags för vårt spexfoto i skolan, då alla i nian ska klä ut sig för att bli fotograferade sista gången tillsammans. här är lite bilder på mina vänner :)


Marcus, Ludde & Johan vart "Blue Man Group" :)



Walle vart tjej, Minna vart kille så det vart ombytta roller ;)



Niclas vart också tjej haha ;)



Walle, Jocke & Niclas vart tjejer alla tre :)


Det var en super rolig dag och alla vi hade så jävla kul !


Kommentar om magen. :)

Kommentar:
Vad spännande att vänta barn i så ung ålder, jag har alltid själv drömt om att bli ung mamma fast det inte blivit, och kommer nog inte bli av på ett bra tag eftersom jag inte har någon pojkvän just nu. Hur känns det att vänta barn i din ålder?:) Kram!




Hello, jo det är riktigt mysigt. det finns inte sådär jätte mycket kläder som passar men man det är vad man gör det själv ;).  det är mysigt och man har en underbar pojkvän som finns och stöttar en hela tiden.
Man får väldigt många negativa kommentarer men även väldigt många positiva, det är faktiskt kul och spännande och jag har alltid velat bli ung mamma och nu vart jag det tillsammans med mannen jag älskar mer än allt ! Jag har nu gått 32v + 6dagar så imorgon är det exakt 7veckor kvar till planerad födsel fast sen vet man ju aldrig när dom små liven börjar bli nyfikna och vill komma ut :)
men det är underbart, mysigt, men lite tungt är det ju och framför allt så tar ryggen en del stryk men jag hade ryggproblem innan så det är lite värre, men annars går allt jätte bra och det är väldigt många som stöttar både mig och min pojkvän :)


Hello Bitches, förlåt för så dålig uppdatering .. "/

Hello Bitches !

förlåt för en så jävla dålig uppdatering men jag har vart på fest sen i fredags,
så jag har inte haft tillgång till någon dator. "/



men just nu sitter jag och kollar på talang som är inspelat sen tidigare och vi ska snart åka till våra kompisar och kolla lite barnsaker som dom ville ge oss vilket är såå gulligt !   tänk er, nu är det bara 7veckor och 1dag kvar till planerad födsel fast sen vet man ju aldrig om han kommer tidigare eller senare. :)

men jag kommer och bloggar mer sen, måste åka nu.  Pussar sötnosar !


Godmorgon !!

Godmorgon allihopa !

inatt drömde jag att jag klippte mig, vilket jag faktiskt ska göra imorgon så det var lite roligt faktiskt. Frisyren jag ska ha såg bra och snyggt ut och jag vart nöjd, jag gör det mest för att rädda det lilla hår jag har kvar. man tappar as mycket hår som gravid. jag kan inte tvätta eller borsta håret utan att hälften ramlar av varje gång men sen har jag även blekt det så det blivit svagare också. dum är man, och jag lär mig aldrig !   "/

Just nu sitter jag och äter frukost, har haft as ont i magen så jag ville vara hemma från skolan en stund nu på morgonen bara så magen fick lugna ner sig. så jag har duschat och och fixat håret och så.


idag ska älskling ha fotbollsträning kl sex, så vi ska åka på den. innan ska vi käka på SUBWAY. det är så grymt jävla gott där och jag är den som aldrig vågar pröva något nytt men älskling fick med mig dit och wow vilken mat dom har alltså, TACK ÄLSKLING !  ;). 
SUBWAY SUBWAY SUBWAY :D



( en bild jag ritat baram har inga nya foton än sålänge )



Hur tror ni att jag ska klippa mig ?


Magbild, 32v + 0d

Magen 32v + 0d

nu väger man 73kg och äter som en flodhäst men det är ju normalt med graviditeten så jag har något att skylla på iallafall haha. magen växer och det blir bara tyngre och tyngre hela tiden så jag orkar inte gå sådär super mycket och det är mest bara stånk och stön när jag är ute och går så folk undrar vad man håller på med x)




Kolla bara hur mycket den växer, vet ni vad det roligare är ?  den har inte växt klart än. :O

Jag har även börjat få bristningar på min älskade mage,  det är hemskt tro mig !


mat mat mat !

Hello Bitches, har precis käkat och ska snart gå en promenad och sen gå och lägga mig så jag tänkte att jag säger godnatt innan jag går ut så jag bara kan krypa ner under mitt varma täcke sen och mysa med älskling.  idag gjorde jag hemmagjord pizza, ett av det godaste som finns  !  :)




Vad är er älsklings rätt ?


Godnatt nu sötnosarm sov sött !


såå jävla typiskt !

Jaa hörrni, någon jävla idiot snodde mina skor idag. men jag åkte och köpte nya efter att mina föräldrar hämtat mig & älskling. Jag fick gå barfota genom hela stan eftersom dom vart snodda under tiden på älsklings träning för man får inte gå in med skorna -.-'  ..





Men som jag sa så åkte jag ju såklart och köpte nya skor, två par faktiskt.
"ifall man bli av med ett par skor är det väl alltid bra att ha ett par extra, eller ?"
Men jag fick gå utan skor på stan, uuuew !  Jag har ingen känsel under fötterna så jag kan gå barfota på asfalt, sten och grus och skit men det är massor med bakterier, spott, snus och glas inne i stan så jag gick typ slalom genom hela stan och släppte inte blicken från marken.




Mina nya skor, den som rör den dör !

Man är så jävla älskad så man inte ens får ha sina skor ifred ! :O


Vad tyckte ni om skorna ?


Sofia Sofia.

Det var en Sofia som skrev till mig angående kläderna jag säljer, om du bara skickar en kommentar till med din mail så lovar jag att kolla upp det du fråga efter !


Godmorgon

Nu plockar vi fram frisörsaxen !






God morgon biitches !
det har jag, fast jag bara sov i 4timmar. jag och älskling hade lite mys igår (a)
nu sitter jag och äter min frukost för jag och älskling ska snart dra iväg till skolan. suck !

Har ni sovit gott
?


Jag trodde ni visste men men, man får ju nya läsare varje dag. Jag är 15, född 94.  ;)
Har inte hunnit sett sådär jätte mycket om livet men ändå har jag vart med om så jävla mycket. om man nu får svära haha,


Hur gammal trodde ni jag var
?


igår ringde jag min frisör, behöver klippa mig igen.. vilket jag egentligen inte vill så hon skulle höra av sig med en tid där hon kunde komma hit.    sen ska även jag också få klippa, jag ska klippa och styla om älsklings hår. Han gav mig fria händer så jag får göra hur jag vill. jag ska fundera lite över det.

Hur tycker ni jag ska styla hans hår med klippning och färg ?


mums (:


haha, det vart inte mycket till mat. det fick bli lite Potatissallad med Coca Cola x)
Fast det var jävligt gott faktiskt, gillar ni potatissallad ?

det är så jävla gott, så man kan ju fan inte låta bli att äta det :)


Fääärdig !


Jaa då var jag klar, nu har älskling vaknat och vi ska snart bege oss ner på stan för att byta buss och greja och fortsätta mot stenhagen. Jag har duschat och fixat håret och grejat i nästan två timmar -.-..  skit jobbigt (a)

aja, jag börjar bli hungrig så jag ska väl ta något att äta. Puss !



Dagens Göra, :)




Vad ska ni göra idag ?


myskväll med älsklingen ! <3

God morgon, har ni sovit gott ? :)

Jag gick och la mig vid två igår och kolla på film med älskling, Johan Falk. dom äldre filmerna. min syster snodde datorn för mig fast hon har en annan som hon brukar ha för jag kan inte använda den men det sket ju hon i självklart -.- .


igår hände inte sådär jätte mycket förutom att jag var tvungen att rensa mitt rum för att få plats med lite fler bebisgrejer och därför måste jag även tömma garderoben för att få plats med fler bebiskläder, jag har mina nödvändigaste kläder kvar såklart.  aja, sitter och dricker ett glas Coca Cola nu och planerar min dag. det jag vet händer idag är iallafall att älskling har fotbollsmatch ! :)




igår när vi kolla på film så åt vi glass med chokladsås, och sen hade jag ett glas med is också.


:)


säljes, behöver bli av med grejerna.

Skriv kommentar, vilket bild nummer osv. glöm ej lämna mail adress.
Era kommentarer kommer ej att publiceras.



Bild 1




Bild 2




Bild 3




Bild 4




Bild 6




Bild 7




Bild 8





Bild 10




Bild 11




Bild 13




Bild 14




Bild 16




Bild 17




Bild 18





Bild 20




Bild 21




Bild 22




Bild 23





1. Välj ett/flera plagg.
2. Skriv en kommentar där du säger vilket nummer bilden tillhör.
3. Glöm absolut inte din mail så jag kan kontakta sig.
4. Skriv hur mycket pengar du är beredd på att lägga ut.
5. Vi diskuterar priser tillsammans.


Era kommentarer är det endast jag som kan se, dom kommer ej att publiceras.



Ett ord, bara ett ord.


Förklara mig med ett ord ,
var bara ärliga. Jag tar aldrig illa upp,
vilket ni kanske har märkt.  jag har bättre självförtroende än så,



förlåt allihopa !

Förlåt för super dålig uppdatering men har inte varit hemma sen i torsdags så därför har jag inte haft så mycket tillgång till dator men såfort jag kommer hem igen så kommer det komma en massa inlägg ska ni se.

Pussar ! ;)


Hello :)

Hello bitches, !  
vad har ni gjort det här lovet då ?

som ni alla vet är det snart sommarlov, om bara några veckor, någon som har planerat något kul då ?:)

Jag och älskling ska försöka komma iväg till Norge, campa och mysa med vår lille son som bara är nyfödd då hihi :)..  


just nu sitter jag hemma hos minna tillsammans med henne och min älskling. vi har kollat massa filmer, käkat Tacos och massa mys.


Köpt barnvagn ! :)

Hello allihopa, !

Kom precis hem efter att ha köpt en barnvagn till vår kommande son :)



Här är massa leksaker och lite sånt till Seth,



Här är en sittdel till barnvagnen :)



En väska man kan lägga Seths saker i och hänga upp på barnvagnen.



Här är själva barnvagnen, jag tycker den var otroligt fin.
Den är fräsch och inte sönder. Vi fick allt otroligt billigt, vi fick allt för bara 500kr utav Sonnys släktings kompis, vilket var otroligt snällt ! :)

Vi fick med både vinter och sommargrejer, vi fick även både ligg och sitt saker för barnvagnen :)


Hello ;)

Hello bitches, just nu sitter jag och älskling hemma hos minna och walle. dom hade fotbollsträning tidigare idag men vi bestämde oss för att sova kvar :)


imorgon ska vi åka och kolla på en barnvagn som verkar jävligt bra ! :)

ses imorgon, Puss !


fråga

Fick en fråga;
vad har hänt på din mage? du har ju ett ärr?



ärret på min mage är efter en blindtarmsoperation 26/3 2009. då jag åkte in på sjukhus med ambulans och dom hittade inga fel men när jag åkte in på sjukhus om och om igen och dom hittade ingenting men efter ett tag så sa dom att min blindtarm var inflamerad så dom bestämde sig för att ta bort den, och eftersm den inte behövs i kroppen så visst fick dom göra det bara det att efter operationen så sa dom att den inte alls var inflamerad utan att det berodde på någonting annat som dom inte kunde klargöra var det var för fel. så ärret är ingenting farligt iallafall :)


Dagens,



vad ska ni göra idag bloggläsare  ?


Godmorgon,

Good morning bitches !  sovit gott ?
 
Jag har inte kunnat sova så bra, är jätte sjuk, svårt att andas genom mun & näsa, näsan rinner, jag hostar som om jag höll på att kvävas .. Jag hoppas jag kan träffa Minna, Walle & Linda nu i helgen iallafall. älskling ska ju såklart också med dit och umgås :)

Just nu sitter jag och dricker varm te i min nalle puh mugg och äter glass med maränger & chokladsås igen x)

igår upptäckte jag att jag fåt bristningar.. vilket jag hoppades på att få slippa. bristningar är ju något som sitter i hela livet och inte går att få bort, dom bleknar lite efter graviditeten men dom sitter fortfarande där   -.- ...


Dagens,


Dagens låt:
ingen allvarligt talat :P
Dagens längtan: Min födelsedag & Seths födsel !
Dagens tråkigaste: ingenting än så länge
Dagens beroende: näsdukar
Dagens fundering: ingen alls :O
Dagens materiella vill ha: cigg cigg cigg, :(
Dagens klädsel: mjukisbyxor & linne
Dagens borde: Städa mitt rum
Dagens humör: Glad/Deppig
Dagens mående: Braa, fast är sjuukt förkyld "/


Bilder på magen (:

Måndagen 5/4.
32 ( 31v + 0d )


 



Jaa, såhär ser det ut just nu.
idag, 7/4 är det exakt två månader kvar till beräknad födsel för vår lilla son :)

Konstigt nog är jag inte ens nervös, inte än iallafall. det finns ingenting att vara rädd för, smärtan kommer ta kål på mig men det finns inget att vara rädd för, det är värt smärtan. det är vår son vi gör det här för :)


Grattis halvsyster !


Grattis Elin,  min halvsyster fyller 16år idag !!  :)

( gammal bild på oss sen 2007 )



Jag & Elin


mitt hår mitt hår !

Hittade lite gamla bilder på mig, saknar mitt hår som fan :O


 
 

önska jag aldrig hade förstört mitt hår !


Grattis syster !

Grattis syster !

Min syster fyller 13år, Hurra Hurra för dig idag !



Den goda tårtan som jag gjort !  (   eller inte ;)   )


Min lilla mumsiga tallrik, tål inte prinsesstårtan "/,  så jag får glass, maränger och chokladsås :)


Här har jag dukat i ordning på morgonen till min lilla lilla syster som har blivit stor !

( Det kommer kanske fler bilder senare )


en fråga, och mitt svar :)

Fick en fråga för en stund sen:

Vad fint hår du har=) är det inte svårt att fixa den där frisyren?




allvarligt talat så blir mitt hår så automatiskt. som jag sa så klipper jag folk väldigt väldigt billigt, och jag har faktiskt klippt mig själv för att få håret att bli så. Varje gång jag duschar, fönar håret och bara plattar håret lite grann i topparna så blir mitt hår så av sig själv. :)

Jag klipper hela håret i den frisyr du vill ha, för bara 150kr.
mina "kunder" har varit nöjda allihopa :)


fint väder,

Nu ska jag och älskling åka ner på stan i det fina vädret :)

sen ska vi till stenhagen på fotbollsträning. vi ses senare :)



Svar på fråga.



Fråga jag fått:


Ifall din son kom ut med något handikapp, vilket jag inte önskar , skulle du behålla honom??


Mitt svar till dig är att jag aldrig någonsin kommer lämna bort honom oavsett vad som händer. OM min son skulle ha ett handikapp så skulle jag älska honom precis lika mycket iallafall, det är mitt barn vi pratar om.
det skulle bli lite svårare med att ta hand om honom men jag skulle kämpa dag in och dag ut för att han ska må bra och förstå att jag älskar honom. han är min lilla bebis och kommer alltid vara mammas lilla sötnos.
Min och min pojkväns son, ska aldrig behöva känna sig osäker med oss. vi kommer älska honom så enormt mycket och han kommer få den kärlek han vill och behöver ha. han är redan älskad av oss båda !


Taack för din fråga.


fixat håret :)

Nu har jag äntligen fixat mitt hår ! 

 



vad tycker ni ? :)


Dagen då vi träffades.

Fick en fråga;
Hur träffades du och Sonny?

Jag och Sonny träffades på julafton 2008 hos min moster, vi träffades utav en slump faktiskt. Han valde att åka med sin syster och fira jul hemma hos min moster. och jag skulle också fira jul hemma hos min moster. och direkt när jag klev innanför dörren och såg honom så vart jag varm i hela kroppen, jag kände en varm och lycklig känsla som jag aldrig kommer glömma. han stod som en ängel där i dörrhålet och bara tittade försiktigt på mig. vi vågade inte prata, vi vågade inte titta på varandra.. vi vågade inte ens vara i samma rum samtidigt. 

Dagen efter julafton vågade vi besvara varandras känslor, och vart tillsammans den natten.
  

och enda sen den dagen vi träffades, har jag älskat honom mer än mitt liv !


frågestund igen ? javisst :)


lite om mina hyss.

Jag Har:  
      
(x) snott den här listan från nån   
(x) rökt en cigarett        
(  ) rökt en cigarr        
(  ) varit hög        
(x) varit full/berusad        
(x) hånglat med någon av samma kön        
(x) varit kär        
(x) blivit dumpad        
(x) dumpat någon        
(  ) fått sparken        
(x) varit i knytnävsslagsmål        
(x) rymt hemifrån        
(  ) haft känslor för någon som inte kännt samma sak        
(  ) blivit arresterad        
(x) hånglat med en främling        
(  ) gått på en blinddejt        
(x) ljugit för en kompis        
(  ) varit kär i en lärare - nt kär, men har tyckt att en vikarie va sjukt snygg (a)        
(x) skolkat        
(  ) legat med en medarbetare        
(x) sett någon dö        
(  ) varit kär i en av mina internetkompisar        
(  ) varit i Kanada        
(  ) varit i Mexiko        
(x) flugit        
(  ) spytt i en bar        
(  ) sett en del av mig själv brinna        
(  ) ätit sushi        
(x) åkt snowboard        
(  ) crowdsurfat under en konsert        
(x) varit i ett våldsamt förhållande     
(x) tagit smärtstillande        
(x) älskar eller saknar någon just nu        
(x) legat på rygg och sett molnen flyga förbi        
(x) gjort en snöängel        
(  ) haft ett te-party        
(x) byggt ett sandslott        
(x) hoppat i en vattenpöl        
(  ) lekt uppklädd        
(x) hoppat i en lövhög        
(x) åkt släde        
(x) fuskat när jag spelat spel        
(x) varit ensam        
(x) somnat i skolan/på jobbet        
(x) använt ett falskt id        
(x) tittat på en solnedgång        
(  ) varit med i en jordbävning        
(x) rört en orm        
(x) sovit under stjärnorna        
(x) blivit kittlad        
(x) blivit rånad        
(x) blivit missförstådd        
(  ) tagit hand om ett råddjur      
(x) vunnit en tävling        
(x) gått mot rött        
(  ) blivit avstängd från skolan        
(  ) varit i en bilolycka        
(x) haft kramp        
(x) kännt mig som en utstött        
(  ) ätit ett helt glasspaket på en natt        
(  ) dansat i månljus        
(x) ogillat mitt utseende        
(x) varit vittne till ett brott        
(x) ifrågasatt mitt hjärta        
(  ) varit besatt av post-it lappar        
(x) gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna        
(x) varit vilse        
(  ) varit på andra sidan landet        
(x) simmat i havet        
(x) kännt som om jag håller på att dö        
(x) gråtit mig själv till sömns        
(x) lekt polis och rånare        
(x) sjungt karaoke        
(x) betalat för mat med bara mynt        
(x) gjort något med mig själv som jag inte borde gjort        
(x) busringt        
(x) fångat en snöflinga på tungan        
(x) dansat i regn        
(x) skrivit ett brev till tomten        
(x) tittat på solnedgången tillsammans med någon jag bryr mig om        
(x) blåst bubblor        
(x) gjort upp eld på en strand        
(  ) förstört en fest        
(x) åkt rullskridskor        
(x) fått en önskan inslagen        
(  ) haft sex med en apa        
(x) burit pärlor        
(x) hoppat från en bro        
(  ) ätit hund/katt-mat        
(  ) sagt till en främling att jag älskar honom/henne
(x) kysst en spegel        
(x) sjungit i duschen        
(x) burit en svart klänning        
(x) drömt att jag gift mig med någon        
(  ) limmat fast din hand i något     
(  ) fastnat med tungan i metall        
(x) kysst en fisk        
(  ) varit en cheerleader        
(x) suttit på ett tak       
(x) skrikit så att du inte fått luft        
(  ) byggt en kärra        
(x) pratat i telefon i mer än sex timmar        
(x) stannat uppe hela natten        
(  ) inte duschat på en vecka        
(x) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet        
(x) klättrat i träd        
(x) haft en träkoja        
(  ) är rädd för att titta på skräckfilm ensam        
(x) tror på spöken        
(x) burit fula/annorlunda kläder i skolan för att höra vad folk säger        
(  ) spelat kyckling        
(x) blivit puttad i en pool med kläderna på        
(x) blivit tillsagd av en främling att du är het        
(x) brutit ett ben - bara armen      
(x) fångat en fisk och sen ätit den        
(x) fångat en fjäril        
(x) skrattat så mycket att du grät        
(x) gråtit så mycket att du skrattade        
(  ) fuskat på ett prov        
(  ) haft en Britney Spears-skiva  
(  ) glömt någons namn        
(x) sovit naken        
(x) svimmat        
(  ) gråtit på tunnelbanan        
(x) haft sex på offentlig plats               
(x) snattat        
(  ) drömt att jag haft sex med en/flera vän/vänner 
(  ) pratat med en främling i mer än fem minuter
(  ) givit en uteliggare mer än 50 kronor        
(x) spottat på någon jag ogillat        
(  ) hoppat bungyjump eller något annat riktigt äventyrligt        
(x) haft sex i en IKEAsäng        
(  ) haft sex i en IKEAsäng på ett IKEAvaruhus        
(x) varit otrogen        
(x) varit svartsjuk        
(x) jag kan skriva utan att titta på tangenterna


Magen 31v + 0d .


Jaa, nu är man då i vecka 31. tiden går så fort, nu är han snart här våran lilla son. det är bara 9veckor kvar enligt beräknad födsel. man har gått upp i vikt men barnmorskan säger att dom kommer försvinna när han väl kommit för jag har inte gått upp i vikt övrigt. jag väger nu ca 71 - 72kg så det börjar bli tungt eftersom min lilla kropp inte är van att bära det. men vafan, det är värt det :)

Jag har lite lågt i järn så äter ett par nya järntabletter nu eftersom den lilla snor all min energi, ;).
Han är även en jäkel på att sparkas och leva om. han kan hålla mig vaken halva nätterna och kittlas och bråkas, men det får mig att tänka på hur söt du är. Han är ju så lik sin pappa Sonny ! :)
 

vi längtar efter dig vår lilla pojk & vi kommer älska dig mer än allt !





31v. + 0d.



Magen igen med älsklings hand på magen, åhh jag är så lycklig tillsammans med dig hjärtat
och snart har vi vår alldeles egna lilla familj på tre :)

jag älskar dig


Klippa mig ?



Funderar på att klippa mig eller ja.. topparna iallafall, eller vad tycker ni ?





bilden får jag väl bjuda på då ..


håret ?


Vad tyckte ni om det håret ?

eftersom jag aldrig kan vara seriös på kort så får jag väl bjuda på den, vet den ser hemsk ut fast jag försöker skämta bort det som ser förjävligt ut, alltså mig -.- ...





Dagens göra,


Mys middagen,

igår så valde jag och Sonny att stanna hemma och bara vara och mysa. så min pappa åkte iväg och bestämde sig för att göra en mys middag. och det vart det, Kycklingfilé med potatis sallad, vitlöksbröd och en jätte god sallad.
Min pappa vet hur man lagar man kan man säga !   det vart super gott !



Godmorgon!

Godmorgon allihopa, eller jaa klockan är snart ett men för mig är det morgon :)
Just nu sitter jag och äter frukost, sen ska det tas en magbild eftersom jag har gått 31V + 0D nu och som jag sa innan är det inte lång tid kvar nu :)

snöar gör det också, lite iallafall vilket suger.. jag sa till Sonny igår att vi borde passa på att vara ute för det kommer säkert bli sämre väder senare. men sen skratta vi bara åt det, men rätt hade jag "/

Vad ska ni alla göra idag då ? :)





hjälp mig är ni gulliga :)


efter min graviditet ska jag pierca mig i ansiktet, på två ställen har jag bestämt.
Vart ska jag pierca mig ? :)



Kissie, så pinsam..


"Kissies påskägg i år"

"Godis + BANTNINGSPILLER =
  "

 



men hallå,

Vart gjorde du av resten utav godis ?
jaha du la du dom i handväskan medans du snappa upp dina bantningspiller och bytte plats på dom ?
smart Kissie, det ska jag komma ihåg.
man får ju skämmas över dig, !


Haha, snyggt..






Vacker bild på Kissie ?  nejj skulle inte tro det.


Dagens Fråga,


mamma mamma.. du gör mig nervös.

Mamma mamma.. nu börjar jag bli lite nervös..

Jag och sonny gick på en promenad, vi var ute i ca 30min och bara gick. Sen kom vi hem för ungefär en timme sen alltså runt fyra. Så vi satte oss och prata med mamma och kolla på tv tillsammans med henne och så.

Sen satte jag mig vid datorn för att kolla runt lite, sonny la sig i mitt rum så kommer hon in i köket;

" Hjälp, när fan kom ni hem ? ".   -hallå ? vi har suttit och umgåtts med dig en timme.
Nu börjar jag bli lite orolig över dig ;)




haha, man måste väl bjuda lite på sig själv ;)


Haha, den bilden får jag bjuda på ;).  älskling tog den på mig eftersom jag bara var tvungen att sjuka mig lite :)

" Jag får inte syre i hjärnan " .  men hallå, gör det någon skillnad då ? ;)


haha, jag sitter fortfarande och små ler lite över bilden, den är ju såååå snygg. eller inte :D
Nu har jag & älskling duschat och gjort oss fina. men ni fick den här bilden istället för jag fick inte till någon bra bild.  jag och älskling funderar på att åka ner till statsparken eller stan åtminstone och sätta oss i det fina vädret men vi vill få med någon mer. försökte messa Minna & Walle men fick inge svar "/

aja, nu ska jag leta vidare efter folk som kan tänkas göra oss lite sällskap ;)




Dagens,


Godmorgon & Glad Påsk


God morgon allihopa, jag vet att det är lite försent men jag ville bara säga Glad Påsk !
jag hade det lite små tufft igår och därför orkade jag inte lägga ut något inlägg alls.. fulla människor med deras kommentarer om ni förstår hur jag menar ?   fick höra saker som faktiskt gjorde mig ledsen och arg, och jag brukar inte bli ledsen hur som helst så ni förstår säkert.

Jag fick ett påskägg av mamma & pappa igår, så gulliga !   Tack !


Hur som helst så var vi i storvreta igår hos min farmor, vi var där runt 4-5 och käka och så. men till slut så lessna jag och ville åka hem runt åtta tiden. det vart för dålig stämning mellan mig och en annan och jag ville ha en trevlig och glad Påsk för att jag inte var hemma förra påsk, jag var ju i Chicago då fast jag ville åka hem och fira påsk här hemma med älskling och familjen men det gick ju inga plan då "/.  Fast nu längtar jag tillbaka till dit.


Hur var er Påsk ?, vad gjorde ni och fick även ni påskägg ?  :)





Godmorgon,



Godmorgon biitches, tror ni inte jag glömde stänga av mitt larm på mobilen igår eller ? 
kl 06:00 börjar mobilen tjuta och jag höll på att kasta ut den genom fönstret ! idag händer väl inte så mycket mer än att planera kläder och sånt till imorgon för vi ska till Farmor på påskmiddag och träffa hela släkten.
och så får man ju såklart påskägg och tjockar sig hela dagen och god mat :)


Just nu sitter jag och kollar på " På rymmen med Pippi Långstrump " haha ;).  det var det enda som gick på tv och man kan ju rätt mycket om det eftersom man sett det ett ex anatal gånger som liten.
idag ska jag nog åka och handla godis också tror jag, det skulle ju behövas.  aja nu ska jag se filmen.

Pussar


njaa, bilden var ju inte den bästa..



Hejj allihopa, nu är mitt hår "räddat"..
sitter i skolan nu och har inte så mycket att göra.
är det någon som har någonting kul att dela med sig utav ? :)

inte direkt finaste bilden men ni får en bättre senare när jaghar tid, stress morgon ni vet..


RSS 2.0