...


Fråga + Svar

Hej! Du verkar vara en fantastisk människa, utifrån det jag har läst :-)
Jag har en fråga. Har du gjort en gynundersökning? Jag har beslutat mig för att göra en på grund av olika själ. Är det läskigt/obehagligt..? Kram


( bilden är lånad )

Hej, tack så mycket ! :)
Ja jag har gjort ett par gynundersökningar, det gör inte ont, det är inte läskigt då dom oftast förklarar vad dom gör hela tiden. Dock kan du även få en man som gör det, jag vill helst ha en kvinna då jag känner mig säkrare med det men det är tyvärr ingenting man kan välja själv.
Jag kan tycka att det är obehagligt, då jag inte tycker att en främmande människa har någonting med mina privata delar att göra men det är ju som sagt deras jobb.
En gynundersökning är aldrig roligt, utan det är mer något man går till för att man måste. Jag kan ligga och spänna mig på deras säng/brits men dom säger alltid åt en att slappna av och låta rumpan sjunka ner mot sängen. det är svårt, men gör man som dom ber om så går det väldigt väldigt fort.
Hoppas du fick lite hjälp iallafall, om du nu inte hunnit gå på undersökningen än då jag inte haft tid/ork för internet över huvudtaget..
Tack för din kommentar ! :)


SISTA CIGGEN ! Nu j*vlar är det slut, på r...

photo_effects-13 (MMS)

SISTA CIGGEN ! Nu j*vlar är det slut, på riktigt!! :-D


Då ligger man på tatuerings bänken igen , ...

photo_effects-13 (MMS)

Då ligger man på tatuerings bänken igen , kl är 01:50 och nu ska här fixas .. Galen galen ;-)


Lejonkungen

Idag har vi i familjen varit på Lejonkungen i 3D, snyfta väl lite när Mofasa dog.. det gör man ju alltid fast man sett filmen i 17år..Den var bra men 3D effekterna var inte jätte märkvärdiga. Men den är ju alltid bra .. :)
Tack för en mysig film !Simba Vs Scar

Denna kommer alltid att vara min favorit film !
Nu är det min tur att lära Seth titta på den ;)


Svar på Frågestunden !

Har du tagit ur dina piercingar i ansiktet? :)
Ja, just nu för tillfället har jag faktiskt gjort det !  Jag fick massage utav min vän/fotograf/massör Ella och då plockade jag ur allt och så har det fått vara. Kul att nu märker sådant :)

Skulle du kunna lämna din pojkvän för någon annan någon gång?
Det beror helt på hur hela situationen ser ut. Att vara tillsammans med någon bara för att man inte vill vara elak och såra den personen är väldigt egoistiskt.. Du ska även se så att du själv mår bra också.
Du ska absolut försöka bygga upp det du redan har, och ge det en chans. Men funkar det inte så kan du ju inte göra så mycket, även du måste få följa ditt hjärta.. eller ?

Hur många har du varit tillsammans med?
Bra fråga du.. så som jag kallar det "i mitt förra liv", så var jag en player. Kunde byta pojkvän varje vecka och inte alls tycka det var fel, struntade i om jag sårade någon eller om den sårade mig. Jag lekte runt med nästa. Fick dock väldigt otrevliga rykten ! Men till slut växer man upp och förstår vad livet handlar om :)
 
Vad vill du jobba med i framtiden?
Just nu går jag på Cultus gymnasiet och läser Omvårdnad. Jag vill helst jobba som Barnmorska eller Ambulanssjukvårdare när jag är klar sen ! :)

Hur är ditt och sonnys förhållande, någonsin som att ni är tillsammans bara för att ni har seth?
Nej, så skulle jag inte kunna göra. För det mår ingen bra utav, inte Seth heller för den delen. Små barn förstår bättre än man tror. Alla förhållanden har sina upp- och nedgångar, även vi. Man får försöka lösa det på bästa sätt, alla/allt är värd en andra chans till en viss gräns.
 
Har du några tips på hur man kan hitta en bra kille?
Det jag säger till mina vänner som letar och letar och så blir det inte bra i slutändan iallafall är "leta inte upp kärleken, låt kärleken komma till dig". Det är rätt svårt att säga ändå då alla är väldigt olika. Jag söker inte kärlek längre, jag låter kärleken söka upp mig och då är det oftast den kärleken du är värd ! :)

Planerar du och sonny att flytta hemifrån?
Alla vill väl flytta hemifrån någongång ? Jag vill flytta hemifrån för att få leva det vuxenliv jag satt mig i med barn. och få smaka på det riktiga vuxenlivet då man får klara ALLT själv. :)

Hur mycket gör du navel piercing för ?
Jag tar 400 för hål i naveln.

Alla tånårstjejers mardröm är ju att behöva säga till sin mamma att man är med barn. Hur klarade du det? och hur tog hon det?
Det var inte alls svårt, jag kräktes som en räv och ringde hem till min mamma, dock har vi haft sån fin kontakt i alla år så jag kunde prata med henne om allt verkligen!. Hon vart arg, glad, ledsen, besviken men det är för chocken vilket alla får i början vid ung ålder. Men håll det inte hemligt för dina föräldrar, var öppna och ärliga, då kommer dom förstå er mycket bättre och dom kommer ha lättare för att hjälpa er och finnas där för er. Och det är bara ni, som får mer tillit utav era föräldrar !

Jag hoppas då ni har fått de svar ni söker. Annars är det bara skriva fler frågor, Kisses Bitches !

...


Seth har bombat mig med filmer och spel.. ...

mms_img162096005 (MMS)

Seth har bombat mig med filmer och spel.. Kanske dags att slå på en film och mysa efter att ha saknat honom hela natten ;-)


RSS 2.0