Jippi !

Nu ska jag på valsätraskolansdag, Jag går inte kvar där längre men har varit där i alla år :)


Vad tycker ni ?Jag funderar på att skicka den här till en tjej som heter Milka så hon får rita om den och ändra ansiktet så det ser ut som Seth, som jag ska kunna ha i en ram på väggen. Men sen vill jag tatuera in den på skulderbladet med ansiktet av Seth. Vad tycker ni om det ?


Darling


sådan fader..sådan son..Riktigt fina killar alltså, och dom är mina ! :)


Jag ser det snöar..Det är ganska vackert. Det är utsikten från min balkong.
Visserligen är det svin kallt, men mysigt.


Fråga + Svar

Men varför ska du arbeta, är du inte mammaledig? Vem ska ta hand om Seth?

Eftersom pappa råkade ut för sin olycka och fick en hjärnblödning så får han ju självklart inte jobba. Min mamma har ingen utbildning så hon får inte heller något jobb hur lätt som helst. och eftersom jag har Seth så behöver jag få mer pengar så jag kan ta hand om honom. Sen vill jag kunna hjälpa min familj nu när dom har det jobbigt, precis som dom hjälpt mig.

Jag har faktiskt inte kollat vart Seth ska vara då.. utan jag hade tänkt fråga min underbara moster Petra & Micke om dom kanske hade lust att ha honom ibland iallafall och få någonting som tack för att dom gör det. Om dom kan, hon läser ju min blogg så hon kommer se det här inlägget och säkert svara på det också. ;)
Sen har jag sökt jobb på 20 olika ställen nu men ingen tar emot en 16åring utan utbildning. Det finns ett ställe som gör det och det är Subway inne i stan. Så jag har skrivit ett personligt brev om hur min situation ser ut just nu. Och jag hoppas verkligen att dom tar emot mig. :)

Bästa skivan ever !Först började kvällen med Seth helt otrolig, han tog napp för andra gången sen han föddes ! Helt otroligt.. sen plocka vi fram en ny skiva vi fått från Libero.sen så ett tu tre...Det var en riktig toppen skiva. ska definitivt användas flera gånger, ja många gånger.. Ja varje natt. :)


Bada badaMin dator vill inte riktigt samarbeta ju nu så ni får en video senare !

Här badar Seth med sin mormor. Mysigt med plask plask. :)


Jo jag vet..

Förlåt sötnosar, jag vet att jag har varit jätte dålig på att uppdatera men det är för att jag kämpar med att försöka hitta ett jobb. Nu har jag kanske kanske hittat ett. jag ska skicka in en personlig situation om varför jag söker jobb så vi får väl se hur det går. Önska mig lycka till ! ;)


Var mandarin en kines?

nej. det var hon inte.

JAG GJORDE DREADS IGÅR :DEn tjej kom hit igår, Mandarin. Hon fixade dreads på mig och fan vad skönt och snyggt det blev.
Vad tyckte ni mina älskade läsare ? :)


NU HÄNDER DET !

mer får ni inte veta, ni får bilder senare ikväll Mohaha ;)

Sötnöten på morgonen ! :)
Min vackra prins.

Tänk, så bra vi lyckats med vår lilla lilla prins.
Gud, så jag älskar dig !


Pömsig? jodå.

Min lilla sömntuta.Han sover liksom till 12-1 på dagarna. ganska skönt faktiskt !
Jag älskar dig min lille snutteplutt.


Godmorgon Godmorgon ! :)

Han är så himla vacker, och speciellt i sin morgonrock !

Lilla lilla älskling, gu så jag älskar dig !


Min pappa & Seth.

Här vi på sjukhuset hos pappa.Vill ju att pappa ska vara hemma hos igen och inte tillbaka på sjukhuset.. han mådde ju så bra.
Men han mår bättre igen nu.


Min lilla buse.
Mysmiddag.

Jag gjorde mysmiddag åt mig, sonny, och min syster på fars-dag i söndags men min egna lilla pappa var på sjukhuset igen :(..och seth var självklart också med och fira sin pappas dag ! :)Sötnos, en riktig góing !


Raggar bebis, ska läras i tid !

Seth och jag var precis och badade. mysigt mysigt. nu ligger han i soffan med pappa och kollar på...

Nu kommer det... Han kollar på...Ronny & Ragge. Haha,

Mysigt verkade dom ha iallafall.


Min lilla lilla tuffing.

Min stora rosa mössa, med hans tarzan & peterpan pyjamas !Jag vet vad en riktig tuffing är när jag ser en ! ;)


Godmorgon & Förlåt !

Hej mina underbara läsare, förlåt för att jag varit jätte dålig på att uppdatera men alltså saken är den att min pappa är tillbaka på sjukhuset. Han har fått en ny blödning i hjärnan och mådde inte så bra i söndags. Han är på sjukhuset och jag är där hela dagarna. Men ni ska få lite inlägg för det har jag iallafall samlat på mig några. Puss !


Come on guys, let's party ! ;)


Min lilla lilla ängel.

Jag förstår inte hur vi kunde få en så vacker liten son som vi har.Finare pojke finns inte !  eller hur ?

Jag älskar dig !


Mina prinsar !


Myspyse
Myspys

Ja den här mer för barn, men det är så mysigt att sitta i sitt vardagsrum och titta på det här nu när snön kommit. man längtar bara mer och mer till julen, man sitter och räknar ner dagarna nu.
Jag och Settis sitter och myser i soffan. Mysmys !


Inlägget från förlossningen och första inlägget om Seth !

Hejj allihopa, förstår att ni knappt kunnat vänta på det här. Nu har jag kommit hem och som dom flesta säkert förstår så är han, våran son här nu !!  Gissa om jag är överlycklig, han är den finaste lilla skatt någonsin !
Ni får en del bilder, men det gör väl inget ? ;)


 
Ni ville ha en sista magbild så jag tog den där bilden alltså precis innan vi åkte in till förlossningen. Sen så fick jag en gåvagn som skulle hjälpa mig med att gå då naturligtvis (a)

 
Sen gav dom mig en spruta på rumpan med morfin och satte nålar i huvudet på mig för det skulle göra mig mer avslappnad så dom fick jag sova med. älskling hade åkt på student hos sin bror som jag lät honom göra för det var lugnt med värkar så han kunde åka iväg ett tag, men ringde honom bara en stund senare när värkarna vart värre och han var så fin när han kom där med kostym !  jag började även med lustgas, man blir inte så rolig som alla tror utav det man blir bara snurrig och känner sig helt borta.


Här klipper älskling navelsträngen på vår lilla son, ( ville ej lägga ut bilder på mig under förlossningen och tror nog ni förstår varför ! ). Han klippte navelsträngen, där är först min mage, sen banrmorskans händer och älsklings hand med saxen och sen ser man lite av Seth precis under hans hand där.

 
Här fixar Sonny första blöjbytet, det gick ju super bra !  :) Sonny var en riktig ängel under förlossningen och han hjälper mig oerhört mycket och verkligen med allt. det finns inga ord till att beskriva hur lycklig jag är som har Sonny och en underbar son tillsammans med honom !

 
Visst är dom fina ?  lyckligare än jag, går det inte att vara. Jag har den finaste lilla familjen man kan ha !
Dom är otroligt fina och lika dom här två, sådan fader sådan son !  :)


 
Första bilden, är våran första natt ihop alla tre. Han fick sova mellan oss och det var otroligt mysigt !  Bilden bredvid är på morgonen efter, som jag sa, sådan fader sådan son !  Dom är super duktiga på att sova, båda två ! Det går knappt att väcka någon utav dom, ;)


Här ligger våran son mot mitt bröst, jag älskar verkligen bebisdoften. man har ju fått en massa pussar, det kan han redan precis som far sin. PUSSAS ! :)


 
Här klär älskling på lille Seth kläder första gången, en body som det står I <3 DAD på :)Här hade ni lite bilder på våran lilla sötnos, visst är han söt ?

Han är lång & smal och sin pappa upp i dagen !

Född: 4/6 -10
Tid: 21:55
Vikt: 2950gram
Längd: 50cm

Det här är den absolut bästa stunden i mitt liv som jag delar tillsammans med killen jag älskar och vill leva med. Utan honom hade jag aldrig klarat det här ! 
Tack mamma & svärmor under förlossningen för all hjälp !


Tack till dig älskling, som har funnits hos och för mig i alla jobbiga lägen och aldrig ger upp hoppet. Du är en riktig ängel och du kommer bli den absolut bästa och finaste pappan man kan ha !
Jag älskar dig !


________________________________________________________

Min Lillprins idag5månader & 6dagar senare.

Vikt: 7420G
Längd: 69cm

Jag älskar dig min fina prins. om det är någon jag aldrig ska släppa taget om så är det du. du förändrade mitt liv, till något posetivt. Jag älskar dig så !


Min förlossning.

Allt började tre veckor innan min förlossning.. Jag fick förvärkar och orkade knappt gå i skolan, jag missade en hel del men lärarna hade översyn med det. Dom förstod mig vilket var väldigt skönt. Jag fick som vattenavkastningar i mellan åt, precis som om vattnet gick om och om igen. Det kom oftast på mornarna när man klev upp. Vi kollade upp det några gånger men dom kunde inte se någonting om att jag var öppen. Jag fick åka hem som vanligt och jag lessna på det. Sen åkte jag till min barnmorska Åsa här i Gottsunda. Hon frågade ”Vill du bli mamma nu?”. Ja självklart svarade jag, jag tänkte inte alls på att hon tänkte göra någonting utan jag trodde hon menade det för att jag lessna på att vara gravid. Det var tungt & jobbigt samtidigt som det ändå var väldigt mysigt. Jag hade problem med ryggen sen tidigare pga mina bröst, jag har 75DD och det är väldigt tungt och jobbigt bara det.

Då sa hon att hon skulle göra någonting som kallas ”Fransk Massage” så hon stoppade in fingrarna i mig och sa att jag var öppen ca 1½ cm. Wow tänkte jag, sen helt plötsligt så tog hon bort min slemhinna. Och det ska tydligen skynda på förlossningen lite.
Några dagar senare den 3/7 – 10 så började mina värkar ordentligt, jag låg på balkongen hemma och stöna och hade mig. Jag hade riktigt ont, jag ville ändå ha friskluft så jag låg där ute med filtar och kudde. Det var väldigt skönt och avslappnande. Vi bestämde oss för att åka in till förlossningen och värkarna bara fortsatte. Jag blev kvar över natten. Dom satte en morfinspruta på min ena skinka. Sen gjorde dom en ackupunktering mitt på huvudet, dom satte alltså nålar i huvudet på mig, och tro mig jag har nålfobi men det kändes faktiskt ingenting !

Sen efter ett tag åkte min mamma och min sambos mamma hem eftersom det bara var jag och min sambo som fick stanna kvar över natten. Dagen efter kommer en k*rring ( ursäkta uttrycket ) och väcker oss 08:00 på morgonen och jag vart helt tokig, då satte ju såklart värk arbetet igång direkt. Det hände ingenting på ett bra tag. Senare på eftermiddagen så åkte min sambo iväg med sin mamma för hans bror och kusin tog studenten och jag sa att eftersom ingenting händer så kan du åka iväg en stund.

När han var påväg mot Knivsta för att fika hos sin bror så säger läkaren att jag var öppen 4cm och det var dags för min epidural. Jag ringer honom i panik och dom kom tillbaka fortare än blixten. Epiduralen började aldrig värka, jag vänta och vänta men ingenting hände. Jag insåg då efter ett tag att min bedövning kommer aldrig att hjälpa, och då satte det igång. Runt 19:00 tiden 4/7-10 ett dygn senare alltså. Vår förlossning var pågång. Det gjorde fysatans ont, det finns faktiskt inga ord för smärtan, men det var mitt livs värsta smärta. Inte för att skrämmas då utan det var sant, jag fick föda utan bedövning för den värkte aldrig. Jag hade riktigt elaka barnmorskor som tyckte att jag var så ung och hade ingen som helst erfarenhet, nej men snälla oavsett om jag är 16 eller 40 så har jag väl ingen erfarenhet om det är ens första barn eller har jag fel ?  dom lyssna inte alls på mig och allt var ett helvete. Till slut så lämnade en barnmorska rummet för att hon vart arg på mig, fine tänkte jag, jag klarar mig själv. Sen kom det en annan in, hon lös redan när hon klev innanför dörrarna. Hon pratade med mig, lugna mig och lyssna på mig. Exakt 21:55   4/7 -10 föds vår underbara son Seth. Det var helt magiskt att få upp honom mot mitt bröst första gången. Det var sagolikt, man kunde knappt förstå att han faktiskt levt i mig i 9-10månader. Helt fantastiskt, och jag vill redan ha ett barn till men jag ska vänta och plugga färdigt först. Har jag sagt :)Här var lite kort om min förlossning. Hoppas det duger ! :)
Här ovan får ni mitt första inlägg med Seth. Sen finns det att kolla på om honom från början som pytte bebis på månad ” Juni 2010 ”.


Godmorgon !Just nu sitter jag och äter frukost, Oboy och Rostmacka. Ganska gott faktiskt,
Min Sambo har dragit till plugget, lillälskling sover, mina föräldrar sover, min syster är i skolan. och jag.. Ja jag sitter här. :)

Det har jag lite att göra sörru, BVC för en 4½ månaders kontroll 11:00. men hallå han är ju snart 5½månader ? sen köpa välling till Seth, sen ska jag eventuellt hämta ut ett paket som innehåller massa böcker bl.a. det är från Jultidningarna, såfort jag fixat det kommer min dator ! :D

aja, nu ska jag bara ta det lugnt. Pusspuss


Jonathans Tattoo.

Jag ritade upp Jonathans tatuering på beställning kan man säga. såhär blev den, och han ville ha den :)Sonny gaddar JonathanHaha !


Min & Minnas vänskaps tatuering.

Min sambo har börjat gadda, visserligen var jag & Minna den andra & tredje personen han gadda men vi tog den risken. men så jävla dåligt blev det inte.Minnas Tattoo.
Min blev aldrig klar ordentligt, vi ska fortsätta senare för min hur blev jätte irriterad ( jag har jätte känslig hud )


Sötnöt !

Riktigt morgon go min lillprins.

Morgonen tillsammans med den här pärlan, är nog dagens höjdpunkt !


Mysigt.


Min lilla älskling, så vacker.


Godmorgon !

Godmorgon alla älsklingar, nu klev jag och Settan precis upp. han har sovit som en stock tills nu.Mysmys. idag ska vi åka på stan och träffa Minna babe, ska bli nicenice.


ajajaj..

Vet inte hur jag ska kunna lösa det här nu då ?.. jag har träning om två timmar och 45min, nu är Jonathan påväg hit och ska tatuera sig hos Sonny och jag har ingen som passar Seth då.. min träning börjar 18:00 och behöver åka 16:00 då egentligen.. "/

aja vi får se hur det går.
Pusselipusspuss.


Börja gymma igen kanske ?

Eller vad tycker ni ?   det kan vara så jäkla värt det.

Mitt självförtroende är inte det bästa.. 


Jag i den blå klänningen nu. bilden bredvid är också jag. men för sådär ett - 1&½ år sedan..
Förstår inte hur jag kunde låta det bli såhär...
 
Nu väger jag 70kg, inte okej för mig.. som tidigare vägt 55-57kg..

Hjälp mig mina käraste bloggläsare. Jag har börjat spela ishockey igen, men jag vill även gymma. hjälp mig någon med vad jag ska göra !?

Moster vet ju att du läser min blogg, om jag börjar gymma i ekeby igen som innan.. har du lust att ha min underbara lilla glada snutteplutt sådär en - två & ½ timmar då under tiden ? Puss


...?

Livet är som att kasta tärning, det bästa man kan få är sex.

Alkohol löser inga problem, men det gör inte mjölk heller..

Livet är fullt av besvikelser. Särskilt för alla som trott på mig..

Spelar man dygnet runt har man problem. Har man problem dygn runt får man spel..

Få vet hur bra de har det; alla vet hur bra de kunde få det.

Det är bättre att vara hatad för den man är, än älskad för den man inte är.

Varför undvika felsteg när man kan njuta av dem?


Så länge jag kan minnas har jag alltid lidit av minnesförlust


Nice Nice !

Jag vet att jag inte bloggat så bra på lovet men jg har gjort en massa olika saker, bl.a festat med mina kompisar från nian i förra skolan och just nu är jag med Minna och Sonny, lillpluttis ligger och sover. vi har legat mycket och tränat rygg och nacke idag så han var alldeles slut lill älsklingen. Men just nu bakar jag och Minna sockerkaka, ska bli super gott. sen ska vi göra en sak som är hemlig för tillfället, ni får veta det senare idag. ;)

Kisses Bitches !


?!

snälla rök inte i närheten av barnet, det är ju farlig. dåligt föredömme också, kommer barnet dö i cancer :(

Jag röker inte i närheten av barnen, om dom ligger inne i köket och jag står ute så kan jag se honom ifrån fönstret där, och då släpper jag inte min syn ifrån honom och kan hålla koll på honom utan att han skadas utav röken.

lill älskling


Snuttis


Plutt


Gullesnutt 


Myspys med Settan.
Mysmåndag hos Petra & Micke.

Lill Elias


Petra välte sitt glas med kaffe när vi skulle röka ;)Sen åt vi världens höst-mys-middagSen vart det TP, jag och Petra vann första rundan, sen gjorde vi om lagen till par mot par.
Då vann Petra & Micke, Petra är en sån där allvetare vettu.Sonny: Vad kallas en spark på fotbollen med baksidan av skon, vid hälen?
Jag: Klick-klack-klack-klick.....
Petra: HÄLARE!

Tack för en dunder kväll igen då ! :D


Saw 3D !

Haha, jag är bra sjuk. ;)


....


Tant-tokig

Seth var med min farmor lite grann.Sen bjöd hon honom på lite vatten.Han var faktiskt super duktig, han klara det galant. Felfritt.


Myspys !

Riktigt mysigt att se sina goa killar sova ihop !


RSS 2.0