Läs den, annars kommer ni nog ångra er.

Förlåt alla läsare, texten är lång, men läs den ändå. Jag tror inte ni kommer ångra er.

Hon har precis vart och handlat till deras fredagsmys, hon och hennes pojkvän ska ha en myskväll för bara dom två. Hon kommer hem och lägger glassen i frysen, chipsen i skåpet och läsken i kylen. Hon har längtat hela dagen efter att få träffa sin pojkvän och tala om för honom hur mycket hon älskar honom och bara ha honom i sin famn.

Hon hinner vara hemma ett tag innan hon börjar fundera, vart är han någonstans ?
Hon börjar genast leta och hör ljudet från deras bubbelpool, hon tänker:
” ahaa, han håller på att överraska mig med lite annat mys ”. Hon går till köket och väntar på att han ska komma ut och överraska henne precis som hon trodde.
Det tar en väldigt lång tid så hon börjar bli lite orolig. Hon öppnar dörren in till deras badrum där bubbelpoolen är för att han inte ska se henne. Men när hon tittar in till höger där poolen står så möts hon av någonting fruktansvärt..

Hur kunde han ?  Vad har hon gjort för fel ?
Han ligger i bubbelpoolen tillsammans med hennes syster och dom myser, tar på varandra och hånglar.. Hon ser hur hans händer smeker hennes smala kropp. Hon stänger dörren, går genom hallen och in till sina föräldrars rum, stänger dörren dit in och skriker. Pojkvännen måste ha hört det för när hon med raska steg går in i badrummet igen så sitter dom båda upp och ser ut som två frågetecken. Hon sliter tag i sin pojkväns mellanblonda hår och sliter upp honom ur badet och han ropar till hennes syster:
” Jag kommer snart tillbaka, jag kommer snart tillbaka ”.

Dom går ner på hennes rum, hon är riktigt arg och bara släpar honom i håret.
När dom kommer in i hennes rum släpper hon honom, stänger sin dörr och ger honom en ordentlig smäll i ansiktet. Han tar sig för kinden och kollar sedan på sin flickvän som börjar gråta. Men hon är så arg så hon visar hur förbannad hon är dessutom.
Dom har en lång konversation:
 - Varför gör du såhär mot mig ?
 - Jag ville inte såra dig men du ger mig inget val, du vill aldrig ha sex med mig. Jag får inte kolla porrfilmer eller tidningar.
 - Ursäkta? Du kan väl göra vad f*n du vill men du vet vad som gör mig arg och ledsen.      Och det här var ju inte så mycket bättre.
 - Jag har tänkt på en sak och vi borde kanske få ett slut på det här, vi borde inte vara tillsammans mer..
 - Vad sa du ?
 - Jag ser att du är väldigt arg nu, men du måste förstå att jag som kille har mina behov och jag måste få leva efter dom och där finns du tyvärr inte med.
 - Okej, då ska du ha en sak j*vligt klart för dig. Din son, kan du glömma. Mig kan du glömma och du är inte välkommen tillbaka. Din son kommer aldrig få veta vem du är eller att du finns överhuvudtaget.
Hon tog sig över sin stora mage, klappa lite försiktigt på den och tittade på sin pojkvän.
 - Men så kan du inte göra, han är väl ändå bådas son.
 - Efter hur du precis har behandlat OSS kan du glömma din son föralltid. Han kommer tro att du inte finns, lär dig leva med det precis som jag kommer få leva med vad du gjort mot mig. Det kanske gör ont, men gissa vad du precis har gjort mot mig och jag kommer inte att kunna förlåta dig.
 - Hur gör vi med allt i sommar som vi hade planerat ?
 - Visst, vi kan göra saker tillsammans men såfort din son kommer så drar jag för du ska inte få träffa honom.


Veckorna gick, och dom började närma sig midsommar..
Hon sätter sig bredvid honom i en sol stol och frågar hur han mår.
- Jag mår skit, för du vill aldrig mer se mig när våran son kommer.
- Hur tror du jag mår då ? Du svek mig tillsammans med min syster, det är helt sjukt.

Dom pratade på väldigt länge och ville ge det en ny chans och se om det fungerade eller om dom skulle göra slut och gå skilda vägar och han aldrig får träffa sin son.
Dom dansar runt midsommar stången och han håller hennes hand. Hon är väl glad, men fortfarande lika arg. Hon älskar ju honom så mycket så hon kunde inte låta bli att ge honom en andra chans.
Dom går till bords för att äta, med hela hans släkt. Dom hade åkt ut på en camping och firat. Efter maten bestämde sig dom två för att gå till klipporna och prata ensamma. Dom har mycket att prata om..

Efter att dom suttit där i solnedgången och pratat i några timmar så sa han plötsligt att han behövde gå på toaletten. Visst kan han väl göra det tänkte hon. Så han lämnade sin mobil framme på klippan vid henne och sprang iväg.  Efter en stund så plinga det till i hans mobil, hon vet att hon inte borde läsa det men hon kan inte låta bli..

- ”okej då bilden blev inte så fin men hoppas den duger för att du ska vilja ha mig”.
Där har han fått ett mms på en blond tjej som skickat en bild till honom på sig själv, naken och posar. Hon kände hur arg och ledsen hon vart, hon började kolla genom hans inkorg och utkorg på mobilen. Hon var inte den enda tjejen, det fanns massor som han hållit på att flörta med och massor med bilder på nakna tjejer som han hade sparat.
Nu fick det vara nog tänkte hon..

Han kom tillbaka och skutta lite lätt upp på berget där hon satt och kysste henne innan hon hann reagera. Hon tittade på honom, började slå sönder mobilen mot berget och sen fick han sig en smäll till i ansiktet efter det. Han tittade på henne samtidigt som hon kasta hela telefonen i vattnet. Han såg den sjunka med en ledsam blick.

- Vi kanske borde göra slut, det här funkar inte. Sa han till henne.
- Jag funderade precis detsamma, du ljuger för mig och håller på med ett x antal tjejer samtidigt som du vill ha tillbaka mig. du är sjuk.
- Förlåt, jag ville inte såra dig men jag har tänkt på dig så mycket och våran son.
- Våran son ?  Har du suttit och tänkt på oss medans du njutit av dom andra tjejerna, fyfan för dig. Och nu kan du glömma oss båda, för alltid.
- Snälla gå inte, jag älskar ju dig.

Han gjorde samma tabbe två gånger, nu har hon förlorat sin mening med livet.
Han har förlorat flickvän & son för lite skit på sidan om.


Den handlar om mig & min pojkvän, den är förstås inte sann. det var en mardröm.
Jag fick panik för jag drömde först en bit och sen vakna jag. Försökte väcka min pojkvän bredvid för att få krama om honom och förstå att det inte var sant. Men han vände sig bara om när jag försökte puffa lite på honom och pussa honom i pannan.
Jag somnade om och drömde ännu mer, vakna och började gråta eftersom jag tyckte det kändes så verkligt. och samma sak hände om och om igen. Till slut kunde jag inte somna om så jag klev upp, satte mig ner och skrev om hela mardrömmen. Ussch, jag hatar mardrömmar !


Kommentarer
Postat av: Jasmin

Å jääävlar vilken dröm du hade:o!!!

Stackars dig som fick gå igenom en sån dröm, när man väl drömmer så känns det så riktigt! o plopp så vaknar man o hittar älsklingen bredvid sig sovande haha!

2010-04-25 @ 00:30:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0