dålig film..

Vi sitter och kollar på film, det är jag, Sonny, sonnys bror och min lillasyster.



I filmen har det bara varit slampor/horor ( ursäkta ordvalet men det är så ) och en Jack Campbell vars bror hamnat i koma efter en fight. Nu håller han på med exakt samma saker för att få hämnas på han som gjorde detta mot hans bror.
Det är en dålig fil iallafall.. inte alls något för mig.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej angelicaah!



Jag förstår att det är svårt som ung mamma men ibland förstår jag inte hur du tänker. Ni verkar ju ha väldigt dålig ekonomi, varför har du ens ett kalas åt Seth? O om du svarar för att det är kul för lilla Seth så kan du ju glömma det. Han verkar inte ha så många kompisar och ingen kommer ihåg sitt ett års kalas.



Förrsten jag vill inte döma. Men en mamma som dig som ska försörja sig som en tatuerare, frisörska och piercade på svarta pengar. Hur tänker du egentligen?!



Lycka till med Seth o hoppas att han inte tar efter sin far!



2011-06-14 @ 02:09:51
Postat av: soffan

Hej Angelicah! Jag ville bara säga att jag tycker du är en jättebra mamma! Man märker att du alltid gör det bästa för Seth med de förutsättningar som går! Fortsätt så! Kram !!

2011-06-14 @ 02:16:25
Postat av: Petra

det är en j-a skillnad på att försörja sig som tatuerare/frisör och att ta betalt för att täcka kostnader som färg, nålar, saxar, klämmor, medel mm kostar........

2011-06-14 @ 19:49:34
URL: http://exnextdoor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0