Vikt varje måndag.

Eftersom att det är måndag idag, så är det en dag som alltid kommer ihåg.. varje vecka. Så jag kan börja skriva mina vikter varje måndag.



Det är inge fint väder för att ut och gå ..
Men vi får se vad jag gör utav den här dagen. :)

Någon som har bra förslag på hur man kan gå ner i vikt förutom gym ?
Har varken råd eller tid.


Kommentarer
Postat av: Lina

Ät inte mer än du gör av med, snarare mindre och ät rätt framför allt. Ut och motionera. Löpträna, powerwalka och få in tänket att "nu bannemej ska jag gå ner i vikt!". Lycka till :)

2011-05-16 @ 11:19:51
Postat av: Anonym

Ät enligt LCHF! Man blir mätt, äter god mat och går ner i vikt :)

2011-05-16 @ 12:03:06
Postat av: Moster

gå, gå och gå. gå är gratis. kom till mig och klipp gräset med sax. (okej, inte det nej...) jogga? situps, simma (kostar iofs, men inte lika mycket som gym gör) är mer gränsaker och mindre långsamma kalorier, ta bort socker om det går, drick MASSOR med vatten, ta bort en tredjedel av varje måltid, ät frukt (inte vindruver, det ska du äta om du ska upp i vikt) finns säkert massor, fråga mormor :)

2011-05-16 @ 23:55:03
URL: http://exnextdoor.blogg.se/
Postat av: Anonym

äta regelbundet och flera gånger per dag. Alltså frukost, mellanmål, lunch, mellanmål, middag, mellanmål. Och då ska man äta mindre portioner samt dra ner på kolhydrater samt socker, inga kolhydrater på mellanmålen! Genom att äta flera gånger per dag men mindre måltider så håller man igång fettförbränningen. Det är främst kolhydrater man ska dra ner på, d.v.s. pasta, ris, bröd m.m. Men ska man äta lite kolhydrater är det främst på morgonen och vid lunch för det är då man förbränner de som bäst och inte lägger på sig. Sen gäller det ju också att motionera regelbundet, flera pass i veckan. Och de dagar man "vilar" kan man ta en liten promenad på. 30 minuters motion per dag är det minsta man bör göra!

2011-05-19 @ 13:32:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0