little crazy ?



( hade ingen bild med bussen från stenhagen )


Hello Biiitches ! 
idag hart vart en dunder dag, jag och älskling åkte till Minna & Walle i stenhagen för att dom skulle ha fotbollsträning idag och älskling ska ju kanske börja i Walles lag så han var där och träna. och dom var super duktiga !   mitt under träningen fick jag och minna för oss att först springa och byta skor och sen gå till Maxi och köpa godis som vi såklart gjorde ;)



när det var dags att åka hem så tog vi därför femman från stenhagen in mot stan.  precis när vi satt oss så står det ett gäng ungdomar utanför bussen som håller på att sjuka sig och sånt. så det kliver på två killar som betalar, men samtidigt så kastar någon in en snöboll i bussen som träffar busschauffören så busschauffören anklagar dom två killarna för att det var dom vilket det inte var, så busschauförren sliter tag i ena killen och skriker att han ska gå ut från bussen. men killen frågade varför och sa att han inte ens hade gjort något men det trodde ju inte han på såklart -.-  ...   och sen så började busschauffören skrika att killen skulle gå och sätta sig men då sa killen att han ville bli utsläppt från bussen för att han inte ville bråka men busschauffören vägrade släppa av honom så killen satte sig och då mumlade busschauffören något som fick killen att bli förbannad och sa åt honom att hålla käften och att han inte skulle säga så.  så busschauffören ställer sig upp och knuffade killen som sa åt honom att hålla käften för att han bara stod där och ville bli utsläppt för att undvika problem.
så busschauffören låste igen hela bussen, så ingen fick kliva av eller på så inte killarna kunde smita tyckte han dårå.. han ringde polisen och sa att killarna hade druckit och sånt bara för att dom hade en kasse med alkohol för att dom skulle åka buss som normala folk till en fest ?   busschauffören kan ju inte veta om dom var alkohol påverkade eller inte för dom verkade verkligen inte vara det och sen när, var det okej för en busschaufför att knuffa eller ge sig på en person som kliver på bussen och inte har gjort någonting från början ? 
det brukar ta ca 15-20 minuter att åka från stenhagen in till stan, det tog oss 40MINUTER. bara för att busschauffören skulle hålla på och hålla fast två killar som inte ens gjort något. det fanns till och med en kille som filmade lite av situationen och han kanske skulle lägga upp det på youtube så där kan ni se en liten del av det som hände, vet inte vad länken heter eller så.
P.S. man ser ingenting på videon men man hör hur dom tjaffsar/bråkar.


men nu orkar jag inte skriva mer, Godnatt :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0