men gullungar

det är verkligen inte slut mellan mig och Sonny. Jag mår bara inte bra just nu och behöver all hjälp och stöd jag kan få. Jag vet inte vad det är för fel, men jag behöver hans hjälp för att orka det här, det är svårt att prata om det pga att jag inte vet vad felet är. det är väl jobbigt och jag börjar bli utbränd fast inte bokstavligen. men vi får väl se hur det slutar. Tack för att ni bryr er ! <3


Kommentarer
Postat av: Anonym

angelica vart lite orolig när jag frågade om det var slut. Bra att det inte är slut. Jag kan känna att jag mår dåligt med ibland fast jag inte ens vet varför och det suger fett mkt då blir man bara irriterad sur osv,inget känns rätt. Vet inte vad jag ska säga, men du är så fin vacker fin son fin pojkvän. Du är så speciell,och kan ta ett så jävla bra ansvar. Du borde vara stolt över dig!

önskade jag kunde hjälpa dig,men det är svårt,men vet hur det känns. Hoppas det blir bättre snart. Lägg dig bara med din underbara son och njut över er. För du är bäst angelica känner dig inte men måste säga att du är så jävla bäst på alla sätt.

MÅNGA KRAMAR LITA PÅ DIG SJÄLV DU ÄR VÄRLD DET BÄSTA. FÖR DU ÄR EN SÅ HIMLA BRA MAMMA.

2010-07-15 @ 20:44:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0